Etsi tältä sivustolta

Avoin harjoitusjakso motivoituneille pelaajille

Julkaistu

FC Honka ja T06 Akatemia järjestää kauden vaihtuessa lokakuun aikana avointen harjoitusten jakson niille motivoituneille pelaajille, jotka miettivät uutta harjoitusympäristöä tulevalle kaudelle ja haluavat kehittyä taitaviksi jalkapalloilijoiksi hyvässä ammattivalmennuksessa.

Akatemialla on joukkueharjoitukset 4 kertaa viikossa erinomaisissa olosuhteissa Tapiolan urheilupuistossa ja Esport Arenalla. Kaudella 2019 osallistumme palloliiton järjestämiin sarjoihin ja tapahtumiin sekä talvisarjoihin sekä osallistumme turnauksiin Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi osallistumme Sami Hyypiä Akatemian (SHA) toimintaan.

Varusteina avoimiin harjoituksiin normaali jalkapallovarustus, lenkkikengät ja juomapullo.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen avoimiin harjoituksiin vastuuvalmentaja Mirka Hulkkonen, puh. 050 432 3888, mirka.hulkkonen19mh@gmail.com

Back to top