Etsi tältä sivustolta

Dutch Soccer Youth Cup 2018

Julkaistu

Musta 05 osallistui Rotterdamissa 25.-27.5. pelattuun kansainväliseen futisturnaukseen. Joukkue matkusti Hollantiin torstaina. Perjantaina turnauksen järjestäjillä oli mieluinen yllätys, treenit hollantilaisvalmentajan alaisuudessa. Pojat saivat turnauksen alle tehokkaan treenin ja valmennustiimi hyvää informaatiota hollantilaisista treenikuvioista. Perjantai-iltana turnauksen avajaisten jälkeen Musta pelasi koko turnauksen avausottelun järjestävää rotterdamilaisseuraa SVS:ää vastaan. U13:n kaikki turnauspelit pelattiin heidän harjoituskeskuksessaan. Ehkä avajaisseremoniat ja eka peli aiheuttivat lievää kisajännitystä ja avausottelun voitto meni isännille. Lauantaina alkusarja jatkui kahdella ottelulla, joista molemmista Musta haki ansaitut voitot englantilaisesta ja hollantilaisesta vastustajista. Tuloksena oli lohkovoitto maalierolla, mikä tarkoitti sunnuntain jatkosarjassa pelaamista sijoista 1-8. Sunnuntain ensimmäisestä englantilaisesta vastustajasta Musta taisteli voiton pelitapahtumia halliten. Seuraava vastustaja Hammarby osoittautui liian kovaksi vastustajaksi. Hammarby oli liikkeellä akatemiajoukkueella ja voitti lopulta turnauksen vakuuttavasti. Jatkosarjan viimeisen ottelun voitti hollantilaiset vastustajat myös ansaitusti. Nämä tulokset tarkoittivat jatkolohkon 3. sijaa ja sijoitusottelua turnauksen sijoista 5-6. Siinä vastaan asettui saksalaisjoukkue, joka voitti tasaisen ja tiukan väännön jälkeen maalilla. Hongan loppusijoitus 32-joukkueen joukossa oli hienosti 6.

Turnausjärjestelyt toimivat hyvin ja olosuhteet olivat erinomaiset. Hotellin uima-allas oli helteisen viikonlopun aikana kovassa käytössä. Tästä Mustan on hyvä jatkaa kesän viimeisiin sarjapeleihin ja lyhyen kesätauon jãlkeen kohti Hesa Cuppia.

Back to top