Etsi tältä sivustolta

FC Hongan naiset Suomen mestaruuteen

Julkaistu
FC Hongan naiset kukistivat PK-35 Vantaan tiukassa taistossa Naisten Liigan viimeisellä kierroksella. PK-35 Vantaa lähti päätöskierrokselle kahden pisteen karkumatkalta, joten heille olisi riittänyt tasapelikin, Hongan oli pelattava voitosta.

Honka nousi mestariksi dramaattisten vaiheiden jälkeen, sillä aivan viime minuuteille saakka näytti siltä, että kotijoukkue pääsee juhlimaan neljättä peräkkäistä mestaruutta. Hongan kapteeni Anna Auvinen onnistui kuitenkin puskemaan pallon maaliin 89. minuutilla ja se riitti nostamaan joukkueen sarjataulukossa kärkipaikalle. Auvinen satutti poskensa hurjan näköisesti maalintekotilanteessa törmättyään kotijoukkueen maalivahdin Pauliina Tähtisen kanssa.  Törmäys ei näyttänyt haittaavan kapteenin iloa turvonneesta poskesta huolimatta, voittopokaalin noustessa ilmaan ilo oli ylimmillään.

Viime kaudella naiset saivat pronssia ja edellinen liigamestaruus on vuodelta 2008.

Onnea upealle joukkueelle!

Back to top