Etsi tältä sivustolta

Naisten Liigan Yleisöennätysottelu FC Honka-PK-35 1.6.2017 kello 19.00

Julkaistu

Lämpimästi tervetuloa Naisten Liigan paikalliskamppailuun!

FC Honka Naiset kutsuu teidät yleisöennätysotteluun FC Honka-PK-35 Vantaa 1.6 klo 19 Tapiolan urheilupuistoon. Toisen kierroksen ensimmäisessä kotiottelussa asettuvat vastakkain kauden 2016 Suomen Cupin finalistit, joten luvassa on takuuvarmasti huippujalkapalloa.

Ottelun isännöi Kojamo, joka tarjoaa kaikille katsojille grillimakkarat ja järjestää puoliajalla leikkimielistä kilpailua. Valmentajille on tarjolla koulutustilaisuus, jonka pitäjänä on Suomen TU23-maajoukkueen valmentaja Rosa Lappi-Seppälä. Koulutuksessa keskustellaan Suomen tyttömaajoukkueiden tilanteesta. Tilaisuus alkaa klo 18.

Hongan naiset jakavat innokkaille faneille nimikirjoituksia ja vastailevat kysymyksiin ottelun jälkeen. Tämän alkukesän kovimman naisjalkapallotapahtuman haluat nähdä paikan päällä!

Otteluun on vapaa pääsy.

Back to top