Etsi tältä sivustolta

FC Honka mukana Palloliiton Kannusta mua -kampanjassa

Julkaistu

Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa lasten harrastusta. Myös FC Honka on mukana kampanjassa hyvän ilmapiirin varmistamiseksi. Jaetaan yhdessä hyvää futisfiilistä #kannustamua tunnisteella. Tehdään kannustamisesta vuoden iloisin ja suurin futisilmiö!

Viime keväänä järjestetty Kannusta mua -kampanja keräsi laajaa huomiota ja sai paljon hyvää palautetta. Iloiset ilmeet levisivät somessa #kannustamua tunnisteella ja kampanjan nimissä järjestettiin kaikkia kivoja tempauksia junnujoukkueissa ja turnauksissa. Näytimme yhdessä, että positiivinen ilmapiiri on äärettömän tärkeä osa futisharrastusta. Tule mukaan myös tänä vuonna. Tehdään kannustamisesta ja iloisesta meiningistä vuoden suurin futisilmiö!

Kannusta mua -kampanjaan voivat osallistua joukkueet ja turnaukset, yksittäiset pelaajat, vanhemmat, tuomarit – ihan kaikki, jotka kokevat, että hyvä fiilis ja käytös ovat teemoja, joita haluaa tukea.  Kampanja on mainio tapa tuoda omassa toiminnassa esille positiivista ilmapiiriä sekä pitää hauskaa yhdessä. Esimerkkinä FC Honka 07 ikäluokan miniliiga lauantaina 13.5. ja 08 ikäluokan miniliiga lauantaina 27.5. pelataan kampanjan hengessä. 

KAMPANJAAN ON SUPERHELPPO TULLA MUKAAN, ESIMERKIKSI NÄIN:

  • Tutustu Palloliiton kanpanjasivuihin osoitteessa: https://kannustamua.palloliitto.fi/kannusta-mua
  • Tutustu kampanjan iloisiin ja monipuolisiin materiaaleihin ja käytä niitä vapaasti tapahtumissa, turnauksissa, matseissa, treeneissä, vanhempainilloissa..  siellä, missä haluat levittää hyvää fiilistä ja jutella sen tärkeydestä: https://kannustamua.palloliitto.fi/materiaalit
  • Päivitä Facebook-profiilisi ja kansikuvasi kampanjan tunnuksella
  • Seuraa, jaa ja osallistu kampanjaan aktivisesti somessa #kannustamua tunnuksella.
  • Innosta, haasta muita mukaan! Keskutele ilmapiirin tärkeydestä omassa yhteisössäsi

Tapoja osallistua on monia, sillä tämä on kaikkien meidän yhteinen kampanja!

Haluamme, että jalkapalloharrastus on tulevaisuudessa vielä hienompi harrastus yhä useammalle ja että kuningaslajin parissa viihtyvät kaikki. Siksi haluamme nyt kaikki joukkueemme tukijoukkoineen mukaan Kannusta mua -kampanjaan 8.5.-11.6. 

#kannustamua #meollaanhonka

Back to top