Tapahtumat

Kauden päättäjäiset 28.10. klo 18:00

Lämpimästi tervetuloa kauden päättäjäisiin torstaina 28.10.2021 klo 18:00 Tapiolan Urheilupuiston stadionin aurinkokatsomoon!

Päättäjäisissä palkitaan pelaajia, valmentajia ja kauden vapaaehtoinen. Tarjolla on mehua, kahvia ja pullaa!

Suosittelemme, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät tilaisuudessa kasvomaskia. Tulethan paikalle ainoastaan täysin terveenä.

TERVETULOA!

Syyskokous 27.10.2021

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 27.10.2021 klo 18:00.

Kokous järjestetään Esport Centerin kabinetissa, joka sijaitsee aulassa, ulko-ovien vasemmalla puolella. Osoite on Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo.

Mikäli jäsen haluaa tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi, tulee jäsenen olla 10.10.2021 mennessä yhteydessä toiminnanjohtaja Petri Haraiseen: petri.harainen@fchonka.fi.


ILMOITTAUDU SYYSKOKOUKSEEN

Veikkausliigan kausi käynnistyy FC Hongan osalta la 24.4. ottelulla HJK – FC Honka!

FC Honka starttaa Veikkausliigan kautensa lauantaina 24.4.2021 ottelulla HJK – FC Honka! Vaikka ottelua ei valitettavasti pääse katsomaan paikan päälle voi ottelua seurata Ruutu+ -palvelun kautta. Ottelu alkaa klo 15:00.

FC Hongan kapteenina jatkaa Duarte Tammilehto ja kapteenistossa ovat lisäksi Henri Aalto, Tapio Heikkilä ja Tim Murray!

Kilpailu juniorikatsojille!

Veikkausliigan ja Kansallisen liigan juniorikatsojilla on mahdollisuus voittaa Puman pallo kapteeniston nimmareilla! Kannattaa siis osallistua!

Ota kuva kotikatsomosta, laita kuva Instagramiin ja tagaa @esporthonka tai @fchonkanaiset. Paras kisakatsomo palkitaan!

Toivotaan, että pääsemme kaikki pian isolla joukolla kannustamaan FC Honkaa paikan päälle! Siihen asti kannustamme turvallisesti kotisohvilta.


Tsemppiä kauteen keltamustat! Me ollaan Honka!‍

Kansallisen Liigan kausi käynnistyy FC Hongan osalta 18.4.!

FC Honka starttaa Kansallisen Liigan kautensa sunnuntaina 18.4.2021 ottelulla FC Honka – Ilves. Ottelu alkaa klo 16:00. Vaikka ottelua ei valitettavasti pääse katsomaan paikan päälle voi ottelua seurata Ruutu+ -palvelun kautta.

FC Hongan kapteenina jatkaa Milla Punsar ja kapteenistossa ovat lisäksi Katarina Naumanen sekä Heini Toivonen.

Junnukatsojille on luvassa palkintoja eli kannattaa pysyä matkassa mukana ja seurata FC Honka ry:n ja FC Hongan edustusjoukkueiden sometilejä! Pian kuulette lisää!

Toivotaan, että pääsemme kaikki pian isolla joukolla kannustamaan FC Honkaa paikan päälle! Siihen asti kannustamme turvallisesti kotisohvilta.

Tsemppiä kauteen! Me ollaan Honka!

Kauden 2021 ottelut


Kuva: Juhani Järvenpää

Maailman suurin harrastejalkapalloturnaus saapuu Suomeen – Suomalaisilla jalkapalloilijoilla mahdollisuus kohdata Neymar

Brasilialaisen jalkapallotähden Neymarin nimeä kantava, Red Bull Neymar Jr’s Five saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Maailman suurimman harrastejalkapalloturnauksen karsintoja järjestetään neljällä eri paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Jokaiseen karsintaturnaukseen mahtuu 64 joukkuetta, joista kaksi parasta joukkuetta jatkavat Helsingissä 6. kesäkuuta pelattavaan finaaliin.

Finaaliturnauksen voittajajoukkue pääsee edustamaan Suomea Brasilian Praia Grandessa, Instituto Projeto Neymar Jr -nimeä kantavassa urheilukeskuksessa, pelattavassa maailmanfinaalissa. Red Bull Neymar Jr’s Five järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa ja aikaisempina vuosina maailmanmestaruudesta on taistellut yli 400 000 pelaajaa 75 eri maasta ja kuudesta eri maanosasta. Vuonna 2019 mestaruus meni sekasarjassa Unkariin ja naisten sarjassa Slovakiaan.

Red Bull Neymar Jr’s Five on viiden pelaajan joukkueilla ja ilman maalivahtia pelattava jalkapalloturnaus. Kyseessä on katujalkapalloa muistuttava, nopeatempoinen ja tekninen laji. Osallistujien ikähaarukkaa on kasvatettu viime vuodesta ja joukkueen muodostavat nyt 5-7 pelaajaa, joiden tulee olla 16-35 -vuotiaita.

Säännöt ovat selkeät – aina kun joukkue tekee maalin, toinen joukkue menettää yhden pelaajistaan. Enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Ottelu kestää 10 minuuttia tai niin kauan, kun toiselta joukkueelta loppuu pelaajat. Helsingin finaalin voittaja lunastaa paikkansa Brasiliassa pelattavaan maailmanfinaaliin, jossa se kohtaa muiden maiden voittajat, sekä itse Neymarin. ISTV näyttää Helsingin finaalin suorana.

Neymar on innoissaan turnauksen saavuttamasta suosiosta. ”Red Bull Neymar Jr’s Five on lempiturnaukseni. Haluan yhdistää eri puolilta maapalloa tulevat pelaajat juhlimaan yhteistä intohimoamme: jalkapalloa. Tiedän, että olet yhtä innoissasi kuin minä ja odotat vain pääseväsi kentälle, päihittämään muut karsinnoissa ja dominoimaan finaaliturnausta saadaksesi mahdollisuuden kohdata minut ja ystäväni Brasiliassa. Kokoa siis joukkueesi, ja nähdään yhdessä ystäviesi kanssa maailmanfinaalissa.”

Red Bull Neymar Jr’s Five – Suomen karsintaturnaukset

Espoo – 22.5. Tapiolan Urheilupuisto Kuopio – 23.5. Savon Sanomat Areena Tampere – 29.5. Ilves-kenttä Turku – 30.5. LähiTapiola Areena Finaali – Helsinki – 6.6. Lokaatio paljastetaan myöhemmin

ILMOITTAUDU MUKAAN ESPOON KARSINTATURNAUKSEEN!

FC Honka ry:n vuosikokous

Paikka: Esport Arena, kabinetti, Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo

Aika: 24.3.2021 klo 18:30

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Mikäli seuran jäsenet haluavat vuosikokoukseen asioita käsiteltäviksi, on tästä tehtävä hallitukselle kirjallinen esitys viimeistään 20 päivää ennen kokousta. Näin ollen esitys tulee toimittaa toiminnanjohtaja Petri Haraisen sähköpostiin viimeistään 4.3.2021 (petri.harainen@fchonka.fi).

Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä, mutta tällöin osallistujalla ei ole puhe- tai äänioikeutta.


Äänivaltaisia seuran kokouksissa ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa arpa. Vaalit toimitetaan vaadittaessa suljetuin lipuin.

Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa.

Seuran säännöt


Vuosikokous järjestetään vallitsevien koronarajoitusten puitteissa.   Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Tervetuloa!


FC Honka -kevätturnaus 17.-18.4.2021

Kuva: Juhani Järvenpää

FC Honka järjestää 17.-18.4.2021 P9 (2012 synt) ja P8 (2013 synt.) -ikäluokkien kevätturnauksen Tapiolan Urheilupuiston erinomaisissa olosuhteissa.

Turnauksen molemmissa ikäluokissa on kaksi tasoa: Kutsusarja ja Haastesarja. Turnauksen otteluiden peliaika on 15 minuuttia, jolla takaamme hyvätempoiset ottelut. Turnauksen yhteydessä joukkueiden valmentajille järjestetään vapaaehtoinen koulutus FC Hongan toimistolla.Turnauksen haastesarja on avoinna kaikille. Jos joukkueenne haluaa kutsusarjaan, ole yhteydessä ikäluokkavastaaviin: P9 Felix Lück, felix.luck@fchonka.fi tai P8 Olli Juusela, olli.juusela@fchonka.fi.

Osallistumismaksut:P9 ja P8 pojat: 200 €/joukkue

Ennakkohinta: 150€/joukkue, kun ilmoittaudut ennen 17.1.2021.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://honkakevatturnaus.torneopal.fi

Kuva: Juhani Järvenpää 

FC Honka ry:n syyskokous 21.10.

FC Honka ry:n syyskokous pidetään 21.10.2020 klo 18.00 Esport Arenan kabinetissa.

Käsittelemme syyskokouksessa uusien sääntöjemme mukaiset asiat sekä mahdolliset jäsenten vireille panemat asiat. Pääset tutustumaan uusiin sääntöihin nettisivuillamme: https://fchonka.fi/seura/saannot/

Mikäli jäsen haluaa tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi niin 1.10. mennessä tulee olla yhteydessä toiminnanjohtaja Petri Haraiseen: petri.harainen@fchonka.fi

Ilmoittaudu syyskokoukseen: https://fchonka.myclub.fi/flow/events/2490195

Tervetuloa!

#meollaanhonka

Ilmoittautuminen kesän 2020 jalkapallokouluihin on auki

Ilmoittautuminen kesän jalkapallokouluihin on avattu!

FC Hongan kesän jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2013-2015 syntyneille tytöille ja pojille. 

Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo lajitoimintaa kohtaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Yhteistyössä