Tapahtumat

Päiväleiri 5.5-6.5. – Tervetuloa mukaan 2012-2015 syntyneet tytöt ja pojat

FC Honka järjestää kaksipäiväisen päiväleirin 5.5.-6.5.2022, kun koulut ovat kiinni lakon takia.

Tervetuloa mukaan kaikki 2012-2015 syntyneet tytöt ja pojat! Leirille voivat osallistua sekä Hongan pelaajat että muutkin koululaiset.

Toimintaa on kumpanakin päivänä klo 8:30-12:30.


Leiri järjestetään Tapiolan Urheilupuistossa (Urheilupuistontie 2). Tapaaminen on aamuisin Honka-talon kioskin edessä, missä leirin ohjaaja on lapsia vastassa.

Leirin vastuuohjaajana toimii FC Hongan ikäluokkavastaava Olli Juusela ja muina ohjaajina FC Hongan päätoimiset valmentajat.

Leirin hinta on 70 €, joka sisältää ryhmävakuutuksen ja pienen välipalan (mehu, hedelmä, välipalakeksi). Allergioita ei ole mahdollista huomioida näin lyhyellä varoitusajalla. Tarvittaessa lapselle voi laittaa myös omia eväitä mukaan.

Huom, laskulla on kahden viikon maksuaika ja lasku kannattaa maksaa vasta leirin jälkeen. On mahdollista, että lakko keskeytyy ja tällöin leiri peruuntuu.

Ilmoittautuminen viimeistään ke 4.5. klo 16 mennessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
 

Tervetuloa mukaan!
 

Lisätietoja:
olli.juusela@fchonka.fi

Lapsiurheiluvaiheen kokeilujaksojen ilmoittautuminen on auki!

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen! 

Kokeilujakso järjestetään 18.4.-1.5.2022 joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti.

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Seuran ryhmävakuutus on voimassa kokeilujakson ajan.
 

Kokeilujaksolle tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumislinkit löytyvät nettisivuiltamme Lapsiurheilu-otsikon alla olevien ikäluokkien sivuilta. Ilmoita siis lapsi oman ikäluokkansa kokeilujaksolle.

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!
 


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.

 

#MeOllaanHonka

FC Honka ry:n vuosikokous 23.3.2022

Paikka: Esport Arenan kabinetti, Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo

Aika: 23.3.2022 klo 18:00

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Mikäli seuran jäsenet haluavat vuosikokoukseen asioita käsiteltäviksi, on tästä tehtävä hallitukselle kirjallinen esitys viimeistään 20 päivää ennen kokousta. Näin ollen esitys tulee toimittaa toiminnanjohtaja Petri Haraisen sähköpostiin viimeistään 3.3.2022 (petri.harainen@fchonka.fi).

Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan etukäteen.


Äänivaltaisia seuran kokouksissa ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa arpa. Vaalit toimitetaan vaadittaessa suljetuin lipuin.

Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa.

Seuran säännöt

Huoltaja-, toimihenkilö- ja kannattajajäsenmaksut

Talvilomaleirien ilmoittautuminen on avattu!

FC Honka järjestää koulujen talvilomalomaviikolla kaksi leiriä. Leirit järjestetään kolmena päivänä: 22.2. – 24.2.2022.


ILMOITTAUDU LEIRILLE:

Leirin hinta on 105 €, joka sisältää lounaan. Leirit järjestetään EBK-Honka Areenalla, osoitteessa Kylävainiontie 20, klo 9:30–14. Lapsiurheiluvaiheen leirillä ohjaajat päivystävät klo 14:30 asti. 


Lapsiurheiluvaiheen ikäluokkien tyttöjen leiri 2011–2015 syntyneille

Lapsiurheiluvaiheen leiri on päivähoitoleiri, jossa toimintaa on klo 10–14 välisenä aikana.  

Valmentajat ottavat vastaan leiriläiset klo 9:30 alkaen ja pitävät leiriläisistä huolen aina 14:30 asti. 

Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.  

Leirillä ohjaajina toimivat FC Hongan Kansallisen Liigan vastuuvalmentaja Omar Adlani sekä joukkueen pelaajia.

Nuorisourheiluvaiheen leiri, keltaiset ja vihreät joukkueet

Leirillä on toimintaa klo 10–14. Paikalle voi saapua klo 9:30. Leirillä harjoitellaan mm. maalintekoa ja potkutekniikkaa. 

Leirillä ohjaajina toimivat Kimmo Ketonen sekä seuran muita valmentajia.


TERVETULOA MUKAAN!

___________________________

Lisätietoa:

toimisto@fchonka.fi

020 730 4651

Kauden päättäjäiset 28.10. klo 18:00

Lämpimästi tervetuloa kauden päättäjäisiin torstaina 28.10.2021 klo 18:00 Tapiolan Urheilupuiston stadionin aurinkokatsomoon!

Päättäjäisissä palkitaan pelaajia, valmentajia ja kauden vapaaehtoinen. Tarjolla on mehua, kahvia ja pullaa!

Suosittelemme, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät tilaisuudessa kasvomaskia. Tulethan paikalle ainoastaan täysin terveenä.

TERVETULOA!

Syyskokous 27.10.2021

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 27.10.2021 klo 18:00.

Kokous järjestetään Esport Centerin kabinetissa, joka sijaitsee aulassa, ulko-ovien vasemmalla puolella. Osoite on Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo.

Mikäli jäsen haluaa tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi, tulee jäsenen olla 10.10.2021 mennessä yhteydessä toiminnanjohtaja Petri Haraiseen: petri.harainen@fchonka.fi.


ILMOITTAUDU SYYSKOKOUKSEEN

Veikkausliigan kausi käynnistyy FC Hongan osalta la 24.4. ottelulla HJK – FC Honka!

FC Honka starttaa Veikkausliigan kautensa lauantaina 24.4.2021 ottelulla HJK – FC Honka! Vaikka ottelua ei valitettavasti pääse katsomaan paikan päälle voi ottelua seurata Ruutu+ -palvelun kautta. Ottelu alkaa klo 15:00.

FC Hongan kapteenina jatkaa Duarte Tammilehto ja kapteenistossa ovat lisäksi Henri Aalto, Tapio Heikkilä ja Tim Murray!

Kilpailu juniorikatsojille!

Veikkausliigan ja Kansallisen liigan juniorikatsojilla on mahdollisuus voittaa Puman pallo kapteeniston nimmareilla! Kannattaa siis osallistua!

Ota kuva kotikatsomosta, laita kuva Instagramiin ja tagaa @esporthonka tai @fchonkanaiset. Paras kisakatsomo palkitaan!

Toivotaan, että pääsemme kaikki pian isolla joukolla kannustamaan FC Honkaa paikan päälle! Siihen asti kannustamme turvallisesti kotisohvilta.


Tsemppiä kauteen keltamustat! Me ollaan Honka!‍

Kansallisen Liigan kausi käynnistyy FC Hongan osalta 18.4.!

FC Honka starttaa Kansallisen Liigan kautensa sunnuntaina 18.4.2021 ottelulla FC Honka – Ilves. Ottelu alkaa klo 16:00. Vaikka ottelua ei valitettavasti pääse katsomaan paikan päälle voi ottelua seurata Ruutu+ -palvelun kautta.

FC Hongan kapteenina jatkaa Milla Punsar ja kapteenistossa ovat lisäksi Katarina Naumanen sekä Heini Toivonen.

Junnukatsojille on luvassa palkintoja eli kannattaa pysyä matkassa mukana ja seurata FC Honka ry:n ja FC Hongan edustusjoukkueiden sometilejä! Pian kuulette lisää!

Toivotaan, että pääsemme kaikki pian isolla joukolla kannustamaan FC Honkaa paikan päälle! Siihen asti kannustamme turvallisesti kotisohvilta.

Tsemppiä kauteen! Me ollaan Honka!

Kauden 2021 ottelut


Kuva: Juhani Järvenpää

Maailman suurin harrastejalkapalloturnaus saapuu Suomeen – Suomalaisilla jalkapalloilijoilla mahdollisuus kohdata Neymar

Brasilialaisen jalkapallotähden Neymarin nimeä kantava, Red Bull Neymar Jr’s Five saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Maailman suurimman harrastejalkapalloturnauksen karsintoja järjestetään neljällä eri paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Jokaiseen karsintaturnaukseen mahtuu 64 joukkuetta, joista kaksi parasta joukkuetta jatkavat Helsingissä 6. kesäkuuta pelattavaan finaaliin.

Finaaliturnauksen voittajajoukkue pääsee edustamaan Suomea Brasilian Praia Grandessa, Instituto Projeto Neymar Jr -nimeä kantavassa urheilukeskuksessa, pelattavassa maailmanfinaalissa. Red Bull Neymar Jr’s Five järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa ja aikaisempina vuosina maailmanmestaruudesta on taistellut yli 400 000 pelaajaa 75 eri maasta ja kuudesta eri maanosasta. Vuonna 2019 mestaruus meni sekasarjassa Unkariin ja naisten sarjassa Slovakiaan.

Red Bull Neymar Jr’s Five on viiden pelaajan joukkueilla ja ilman maalivahtia pelattava jalkapalloturnaus. Kyseessä on katujalkapalloa muistuttava, nopeatempoinen ja tekninen laji. Osallistujien ikähaarukkaa on kasvatettu viime vuodesta ja joukkueen muodostavat nyt 5-7 pelaajaa, joiden tulee olla 16-35 -vuotiaita.

Säännöt ovat selkeät – aina kun joukkue tekee maalin, toinen joukkue menettää yhden pelaajistaan. Enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Ottelu kestää 10 minuuttia tai niin kauan, kun toiselta joukkueelta loppuu pelaajat. Helsingin finaalin voittaja lunastaa paikkansa Brasiliassa pelattavaan maailmanfinaaliin, jossa se kohtaa muiden maiden voittajat, sekä itse Neymarin. ISTV näyttää Helsingin finaalin suorana.

Neymar on innoissaan turnauksen saavuttamasta suosiosta. ”Red Bull Neymar Jr’s Five on lempiturnaukseni. Haluan yhdistää eri puolilta maapalloa tulevat pelaajat juhlimaan yhteistä intohimoamme: jalkapalloa. Tiedän, että olet yhtä innoissasi kuin minä ja odotat vain pääseväsi kentälle, päihittämään muut karsinnoissa ja dominoimaan finaaliturnausta saadaksesi mahdollisuuden kohdata minut ja ystäväni Brasiliassa. Kokoa siis joukkueesi, ja nähdään yhdessä ystäviesi kanssa maailmanfinaalissa.”

Red Bull Neymar Jr’s Five – Suomen karsintaturnaukset

Espoo – 22.5. Tapiolan Urheilupuisto Kuopio – 23.5. Savon Sanomat Areena Tampere – 29.5. Ilves-kenttä Turku – 30.5. LähiTapiola Areena Finaali – Helsinki – 6.6. Lokaatio paljastetaan myöhemmin

ILMOITTAUDU MUKAAN ESPOON KARSINTATURNAUKSEEN!

FC Honka ry:n vuosikokous

Paikka: Esport Arena, kabinetti, Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo

Aika: 24.3.2021 klo 18:30

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Mikäli seuran jäsenet haluavat vuosikokoukseen asioita käsiteltäviksi, on tästä tehtävä hallitukselle kirjallinen esitys viimeistään 20 päivää ennen kokousta. Näin ollen esitys tulee toimittaa toiminnanjohtaja Petri Haraisen sähköpostiin viimeistään 4.3.2021 (petri.harainen@fchonka.fi).

Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä, mutta tällöin osallistujalla ei ole puhe- tai äänioikeutta.


Äänivaltaisia seuran kokouksissa ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa arpa. Vaalit toimitetaan vaadittaessa suljetuin lipuin.

Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa.

Seuran säännöt


Vuosikokous järjestetään vallitsevien koronarajoitusten puitteissa.   Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Tervetuloa!


Yhteistyössä