Seura tiedottaa

Lapsiurheiluvaiheen uusien pelaajien elokuun kokeilujakso

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen!

Kokeilujakso järjestetään 2.8.-15.8. joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. Joukkueenjohtaja tai ikäluokkavastaava informoi kokeilujaksolaisille joukkueen harjoitusajat. Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi.

2014, 2015 ja 2016 syntyneille tytöille perustetaan ensi kaudelle omat ikäluokat! Syksyn aikana järjestämme vielä toisen kokeilujakson. Vielä voi ilmoittautua myös jalkapallokouluihin, mikäli ryhmissä on tilaa.

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!


Ilmoittautuminen

Kokeilujaksolle tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen on avoinna 1.8. asti.

Ilmoittautumislinkin löydätte nettisivuiltamme www.fchonka.fi LAPSIURHEILU-otsikon sekä oikean ikäluokan alta.

Täyttäkää ilmoittautumisen yhteydessä kattavasti lapsen ja huoltajien yhteystiedot. Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ohjeet videon muodossa.


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.


Lisätiedot: toimisto@fchonka.fi

#MeOllaanHonka

FC Honka Maalivahtileiri 2021

FC Honka järjestää 3.-5.8.2021 maalivahtileirin Tapiolan Urheilupuistossa. Maalivahtileiri on suunnattu 2008–2011 syntyneille, maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Leirille voivat osallistua kaikkien seurojen pelaajat.

Kolmen päivän kokonaisvaltainen leirikokonaisuus tarjoaa laajan kattauksen maalivahtien perustorjuntatekniikoita, joiden myötä siirrymme maalivahtien sijoittumisen ja havainnoinnin kautta pelinomaisempiin harjoituksiin. 

FC Hongan maalivahtileirillä vastuuvalmentajina toimivat FC Hongan edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen ja FC Hongan nuorisourheiluvaiheen maalivahtivalmentaja Ville Vastamäki. Apuvalmentajina leirillä toimivat FC Hongan huippu-urheiluvaiheen maalivahdit. Myös FC Hongan edustusjoukkueen maalivahdit tulevat vierailemaan leirillä.

Maalivahtileirille otetaan maksimissaan 30 maalivahtia. Leirin osallistumismaksu on 95 €, joka sisältää valmennuksen, kenttäolosuhteet, lounaan ja vakuutuksen. Leiripäivät alkavat klo 10:00 ja päättyvät klo 14:00. Yksittäisen päivän ohjelmaan kuuluu kaksi harjoitusta, joiden välissä leiriläisille tarjotaan lounas.

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa leirin organisointiin merkittävästi ja noudatamme FC Hongan kesäleireillä viranomaisten ohjeita.  

Osallistumisesi varmistat ilmoittautumalla leirille ja maksamalla osallistumismaksun. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli viranomaisrajoitukset määrittelevät ryhmäkoon suunniteltua pienemmäksi niin leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti. 

Osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä, mikäli ilmoittautuminen perutaan 1.8.2021 klo 12:00 mennessä. Ilmoita peruuntumisesta osoitteeseen toimisto@fchonka.fi. Sairastumis- tai loukkaantumistilanteissa palautamme osallistumismaksut päiväkohtaisesti lääkärintodistusta vastaan. Jos leiri joudutaan perumaan koronatilanteesta johtuen niin osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Lähetämme leireille ilmoittautuneille ohjeistuksen, jossa käymme läpi leirien toimintatavat ja säännöt, joita jokaisen tulee sitoutua noudattamaan. Käymme ohjeistukset läpi pelaajien kanssa myös ensimmäisenä leiripäivänä.  

Huom! Kun teet ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Tarkista, että ilmoitat oikean lapsen leirille, mikäli perheestä on useampi lapsi rekisteröity MyClubiin.

ILMOITTAUDU MAALIVAHTILEIRILLE

Varaston loppuunmyynti! Honka-tuotteita edullisesti

Myymme varastossa olevia tuotteita hyvään hintaan niin kauan kuin tuotteita riittää. Nyt kannattaa siis suunnata verkkokauppaan tai suoraan kioskiin ostoksille!

FC HONGAN VERKKOKAUPPAAN

Myynnistä saaduilla varoilla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmaksuja. Myyntituotot ohjataan FC Honka ry:n juniorirahastoon.
 

Tilatut tuotteet voi noutaa kesäaikaan (elokuun loppuun asti) Honka-talon kioskista, Urheilupuistontie 2, Espoo:

ma-pe klo 17-20
su klo 13-16

HUOM, kioski on suljettu 12.7.-22.7. sekä 25.7.

Tervetuloa ostoksille!

FC Honka hakee oman toimen ohella toimivia valmentajia nuorisourheiluvaiheeseen

Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää edelleen organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2021-2022 valmennuksellista osaamista U12-U20 sekä tyttö- että poikapuolen mustan ja keltaisen linjan joukkueisiin.   

Etsimme vuorovaikutustaidoiltaan positiivisesti ulospäinsuuntautuvia henkilöitä, joilla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme, että rekrytoitavat valmentajat noudattavat työssään FC Hongan pitkän aikavälin kehittämiseen suunniteltua valmennuslinjaa. Tavoitteenamme on rekrytoida 5-7 valmentajaa, joille nuorten valmennus on lähellä sydäntä. Työtehtävät täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

Työnkuvat määritellään yksilöllisesti. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin ja viikonloppuisin, säännöllistä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa, seuran sisäistä valmentajakoulutusta ja verkostotyötä.  Lisäksi työnkuviin on sovittavissa valmentajakoulutusta tai vastaavia tukipalveluita seuran jäsenistölle tai henkilökunnalle.  

Edellytämme hakijoilta vahvaa koulutuksellista tai kokemusperäistä näyttöä nuorten jalkapallon lajivalmennuksesta. Liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi.  

Suomen Palloliiton ja UEFA:n valmentajalisenssisuosituksena suositus on C-taso, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa kaikissa toimenkuvissa. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa sekä halua liittyä osaksi mustakeltaista kasvutarinaa ja toimia yhdessä maamme johtavista juniorijalkapallon organisaatioista.  

Hakuaika työtehtäviin on 15.7. klo 16 asti. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry@fchonka.fi. Palaamme sinulle viimeistään elokuun alussa. 

Valituilta henkilöiltä tarkastetaan rikosrekisteriote.


Lisätietoja antaa: 

Tytöt nuorisourheiluvaihe:

valmentaja Ari Innala, ari.innala@fchonka.fi

Pojat, nuorisourheiluvaihe keltainen linja: 

valmentaja Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen@fchonka.fi

Pojat, nuorisourheiluvaihe musta linja: 

toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi


#MeOllaanHonka 

Haku käynnissä valmennuspäällikön huipputehtävään

FC Honka ry hakee valmennuspäällikköä vahvistamaan keltamustaa kasvutarinaa. Etsimme henkilöä, jolla on intohimoa ja ammatillista osaamista rakentaa organisaatiostamme entistä vahvempi kokonaisuus. 

FC Hongan tavoitteena ja visiona on tuloksellinen pelaajakehitystyö. Huippu-urheiluun tähtäävän pelaajapolun kautta Honka tarjoaa pelaajilleen erinomaisen ympäristön kehittyä ja tavoitella sekä kansallista että kansainvälistä kärkeä. Pelaajakehitystyön laadun edelleen kehittäminen on yksi tärkeimmistä lähivuosien tavoitteista. FC Hongan toimintaa ohjaa tuore strategiamme, joka on suunniteltu vuosille 2020-2024.  FC Honka on päässyt Palloliiton Laatujärjestelmän korkeimman tason 5 osalta vaiheeseen, jossa seurayhteisölle on luotu pelaajakehitysohjelma. 


Valmennuspäällikön päätehtävänä on vastata seuran huippu-urheiluun tähtäävän nuorisourheiluvaiheen tyttöjen ja poikien akatemia ja mustan -linjan toiminnasta sekä vastata nuorisourheiluvaiheen honkalaisen valmennuslinjan kehittämisestä ja toimeenpanosta yhdessä muun valmennuksen ja urheilutoimenjohtajan kanssa.  

Valmennuspäällikön avaintehtäviä ovat muun muassa: 

 • valmentajien valmentaminen ja esihenkilönä toimiminen   
 • honkalaisen valmennuslinjan kehittäminen ja toimeenpaneminen yhdessä valmentajien kanssa  
 • yhteistyö huippu-urheiluvaiheen ja lapsiurheiluvaiheen kanssa 
 • aktiivinen rooli espoolaisessa seurayhteisössä  

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työotetta. Kokemus urheilutoiminnan johtamisesta on eduksi. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:  

 • laaja-alaista näkemystä toiminnan kehittämisestä ja muutosten läpiviennistä  
 • kokemusta ja näyttöä aiemmasta innostavasta esimiestyöstä ja osaamisen kehittämisestä  
 • soveltuvaa koulutusta, vähintään Palloliiton UEFA B -valmentajakoulutusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tuntemus Ekkono-metodista luetaan hakijan eduksi. 

Vaikka koulutus ja kokemus ovat tärkeitä, lopullisen vaikutuksen meihin tulee tekemään persoonasi.   

Lisätietoa tehtävästä antaa urheilutoimenjohtajamme Petri Vuorinen. Ole yhteydessä Petriin (petri.vuorinen@esport.fi) sähköpostilla, niin hän ottaa sinuun yhteyttä.  

Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 22.06.2021 mennessä petri.vuorinen@esport.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 


Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä 22 päätoimista henkilöä, joista kolme seurahallinnon ja 18 urheilutoimen puolella. Sopimuksellisia valmentajia seurassa toimii yhteensä noin 40 ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä yli 200. Joukkueita seurassa on lähes 70. Seurayhteisöömme kuuluu myös Esport Honka Oy omana organisaationaan, joka vastaa miesten huippu-urheilusta Veikkausliigaa pelaavan miesten edustusjoukkueen, Kansallisen liigan joukkueen,  Miesten Kakkosta pelaavan reservijoukkueen ja B:n SM-sarjaa pelaavan U17 Akatemian osalta. Jäseniä seurassamme on n. 1800.  

Visio ja arvot 

Me ollaan Honka, jalkapalloyhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin ammattilaisiin. Honkalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Jalkapallo on meille rakas laji, jossa haluamme jatkuvasti oppia ja kehittyä ilon ja yhteisöllisyyden kautta, toisiamme kannustaen. 

Visionamme on toiminta, jossa pelaajakehitystyötä toteutetaan motivoivasti, pitkäjänteisesti ja kiirehtimättä niin, että tulokset kantavat hedelmää läpi lapsi- ja nuorisourheiluvaiheiden. Kehitämme pelaajiamme aina ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä, olipa tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai jalkapalloilijan ammatti. Olemme onnistuneet työssämme, kun pelaajamme jatkavat aktiivisina lajin parissa mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman pitkälle. 

Toimintaamme ohjaavat arvot taito, kilpailu ja vastuu.  

Toimintamme on hyvän hallinnon mukaista, avointa ja läpinäkyvää. Uskomme, että se luo kestävimmän mahdollisen pohjan koko seuran toiminnalle. Edistämme yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia mahdollisuuksia osallistua lajiin ja sen päätöksentekoon. Toimimme kestävästi myös tulevia sukupolvia kohtaan, jotta keltamusta kasvutarina jatkuu vahvana myös tulevina vuosikymmeninä. 

Seuran arvot

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä avaa alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan ulkotiloissa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 15.4., että 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien ohjattu liikuntaharrastustoiminta ulkona avataan maanantaina 19.4.2021. Toiminta on toteutettava jo aiemmin käytössä olleiden terveysturvallisuusohjeiden pohjalta.

Kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vain vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneille. Kaupunkien hallinnoimissa ulkotiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vain 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille 19.4.2021 alkaen. Rajoitukset ovat voimassa 30.4.2021 saakka.

Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 28.4.2021 asti.

Vaikutukset FC Hongan toimintaan

Terveysturvallisuus

FC Hongan toiminnassa tulee edelleen tiukasti noudattaa kaikkia voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja toimia vastuullisesti. Kaikki harjoitukset järjestetään ilman ylimääräisiä lähikontakteja. Aluehallintoviraston määritelmän mukaan lähikontaktilla tarkoitetaan fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.

Pelinomainen harjoittelu on sallittu niin, että terveysturvallisuusohjeet huomioidaan.

Olosuhteet 19.4.–30.4.

FC Hongan joukkueiden nykyiset vuorot pysyvät ennallaan 30.4. saakka. Kesävuorot tulevat voimaan suunnitellusti 1.5. alkaen.

Ryhmät

Ryhmien tulee pysyä kiinteinä eikä kontakteja eri ryhmien välillä sallita.

Harjoituksiin osallistuminen

Harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen pelaaja osallistuu harjoituksiin omalla vastuullaan.  Perhe tekee itse päätöksen osallistumisesta. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohtii harjoituksiin osallistumista.

FC Hongan yleiset toimintaohjeet koronaepidemian aikana

 • Harjoituksiin ei koskaan voi osallistua, mikäli tuntee olonsa vähänkään sairaaksi. Poissaoloista ilmoitetaan valmentajalle.
 • Aikuisten tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan ja kaikkien 12 vuotta täyttäneiden muuten, kuin urheilusuorituksen aikana.
 • Etäisyys toisiin ihmisiin tulee olla vähintään 2 metriä aina, kun se on mahdollista.
 • Pukuhuoneet eivät ole käytössä.
 • Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua.
 • Ennen harjoituksiin osallistumista tulee pestä kädet huolella ja myös harjoitusten jälkeen. Omaa desinfiointiainetta on myös hyvä pitää mukana.
 • Juomapullo on harjoituksissa vain omassa käytössä eikä juomapulloa saa lainata kenellekään.
 • Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi tai paitasi sisään.

Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Espoon kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saaneen pelaajan huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Koronakoordinaatioryhmän tiedote

Palloliiton tiedote


Lapsiurheiluvaiheen ikäluokkien kokeilujakso 12.4.-25.4.

Lähde keltamustien matkaan! Tervetuloa lapsiurheiluvaiheen maksuttomalle kokeilujaksolle 12.4.-25.4.

Miten pääsee mukaan?

Ilmoittaudu etukäteen ikäluokkavalmentajalle:

 • Tytöt: mirka.hulkkonen@fchonka.fi
 • Pojat 2013-2015: olli.juusela@fchonka.fi
 • Pojat 2012: felix.luck@fchonka.fi
 • Pojat 2011: pekka.lagerblom@fchonka.fi
 • Pojat 2010: niko.vainio@fchonka.fi

Tervetuloa joukkuetoimintaan tytöt ja pojat!

 

Juniorirahaston tukihaku on 5.4.-18.4.2021

Tuki on tarkoitettu auttamaan motivoituneen pelaajan jalkapalloharrastuksen jatkumista tilanteessa, jossa perheellä on haasteita suoriutua harrastusmaksuista.

Tuen kautta pelaaja voi saada alennuksen seuran toimintamaksuun. Avustusta jaettaessa ovat kaikki toimintamaksun piirissä olevat pelaajat oikeutettuja hakemaan avustusta.

Avustuksia jaettaessa otetaan huomioon seuraavat kriteerit:

 • Perheen taloudellinen tilanne: tulot, menot, tuen tarve
 • Perheen elämäntilanne: lasten määrä, työttömyys, perheessä asuvien   aikuisten määrä, terveydelliset seikat, muut harrastukset
 • Tuen tarpeen määräaikaisuus tai jatkuvuus
 • Hakijan aktiivinen ja säännöllinen harrastaminen

Tuki myönnetään maksimissaan yhdelle toimintakaudelle kerrallaan. Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Rahaston varoilla tuetaan ensisijaisesti FC Honka ry:n alaikäisiä junioripelaajia.

Tukea voi hakea vain tuleviin maksuihin.

FC Hongan hallituksen valitsema rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen, tekee päätökset tuen hyväksymisestä tai hylkäämisestä sekä myönnettyjen tukien suuruudesta ja pituudesta.

Seurakoordinaattori tai toiminnanjohtaja pyytää tarvittaessa lisätietoja ennen käsittelyä, sekä ilmoittaa päätöksen hakijalle henkilökohtaisesti.

Perhe on velvollinen ilmoittamaan, mikäli tuen tarpeeseen tulee kauden aikana muutos ja myönnettyä tukea ei enää tarvita. Jos pelaaja lopettaa FC Hongassa niin tuen maksaminen päättyy. Loukkaantumistilanteissa sovelletaan seuran talousohjesääntöä eikä maksuvapauskuukausilta makseta tukea.

Täytetty ja allekirjoitettu hakemus toimitetaan skannattuna osoitteeseen annariina.seppa@fchonka.fi  tai postitse osoitteeseen FC Honka ry / seurakoordinaattori, Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. Hakuaika on 5.4.-18.4.2021. Suosittelemme lähettämään hakemuksen salatulla sähköpostilla. Hakukaavake on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Tukea voidaan poikkeustapauksissa myöntää myös muulloin kuin hakuaikoina, mikäli perheen tilanne akuutisti muuttuu.


Lisätietoja tuesta ja hakuprosessista:

annariina.seppa@fchonka.fi /
020 730 4651.

Application period for support: 5th of April to 18th of April 2021

The support is meant for players who are motivated and whose family has difficulties to manage the payments.

Every player who is making payments towards FC Honka´s monthly fee is entitled to apply for the discount.

Here are the criteria for receiving the discount:

 • Family´s economical situation: income, expenses, the need of financial support
 • Family´s life situation: number of children, unemployment, number of adults in the family, health, other hobbies
 • If the need for support is temporary or prolonged
 • The motivation and regularity of practicing 

The support will be granted for no more than one term at the time. The amount of support depends on the number of applicants and the economic situation of FC Honka´s fund. It will primarily be granted for underage players.

One can only apply the support for the coming payments.

FC Honka´s board has named an operating committee who will make the decisions about the reliefs.

A member of the committee can ask for additional information from the applicant if necessary and will inform the applicant directly of the decision.

The family is obligated to inform the committee if the support is no longer needed (annariina.seppa@fchonka.fi). If the player stops playing with FC Honka the support will not be issued any longer.

Application form should be delivered by email to annariina.seppa@fchonka.fi or by post to Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. The application period is from 5th of April to 18th of April 2021. In special cases, the support can be granted outside the application period.

We recommend using encrypted email if the application is sent via email. The application form has been sent to members via email.

If you need any additional information, please contact the office: annariina.seppa@fchonka.fi or 020 730 4651.

Keräämme varoja juniorirahaston kevään tukihakua varten! 

FC Hongan tahtotila on luoda jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tähän tarvitsemme seuralaisten ja kumppaniemme tukea. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen!

FC Honka ry:n juniorirahaston tarkoituksena on edistää ja tukea seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille.

Seuraava juniorirahaston tukihaku on 5.4.-18.4.2021. Tiedotamme tästä jäsenistöämme tarkemmin ensi viikolla.


Ole mukana tukemassa!

Sinulla on mahdollisuus eri tavoin tukea seuran lasten ja nuorten harrastamista:

1. LAHJOITA 

Lahjoituksen tekeminen juniorirahastoon on erinomainen tukemisen keino sekä yrityksille että yksityisille henkilöille!

 • Lahjoita haluamasi summa juniorirahaston tilille: FI 0612 1530 0016 4627
 • Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi. Yrityksille voimme räätälöidä oman lahjakortin.
 • Julkaisemme kaikkien halukkaiden juniorirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme, laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen  annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500 euron lahjoitukset uutisoidaan laajemmin seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.

2. OSALLISTU HUPPARIKAMPANJAAN

Hupparikampanjan kautta voit osoittaa tukea joukkueelle ja seuran juniorirahastoon!

Osallistu tukikampanjaan ja tilaa Support FC Honka -huppari:

 • Väreinä musta ja keltainen
 • Omat mallit naisille, miehille ja lapsille
 • Tilauksen yhteydessä voit valita, mille FC Honka ry:n joukkueelle haluat kohdentaa tuen. Jokaisesta myydystä hupparista ohjataan 11 euroa suoraan joukkueen ja seuran toimintaan: 50 % kohdennetaan valitsemallesi joukkueelle ja 50 % FC Honka ry:n juniorirahastoon. Voit halutessasi kohdentaa koko summan juniorirahastolle.
 • Hupparin hinta on 39,90 €. Tukihupparit toimitetaan tilaajille veloituksetta.
 • Kampanja on käynnissä 15.4.2021 saakka.
 • TÄSTÄ OSTOKSILLE >>  

3. OSTA TUOTTEITA FC HONKA RY:N VERKKOKAUPASTA 

Verkkokaupan myyntituotot ohjataan FC Honka ry:n juniorirahastoon. Tuotteet on mahdollista noutaa FC Hongan kioskista aukioloaikoina, joista tiedotetaan verkkokaupan sivuilla. Huom! Koronatilanteeseen liittyen saattaa tuotteiden noutomahdollisuus siirtyä myöhempään kevääseen.
TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN >>


Tue seuraa liittymällä FC Honka ry:n jäseneksi 

FC Hongan verkkokaupassa voit kätevästi maksaa vapaaehtoisen jäsenmaksun (huoltajajäsenmaksu, toimihenkilöjäsenmaksu, kannattajajäsenmaksut, jalkapallokoululaisen jäsenmaksu). Seuran hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksessaan.

FC Honka ry:n jäsenenä tuet seuraa ja voit osallistua päätöksentekoon (FC Honka ry:n säännöt >>).

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN >>


Lämmin kiitos tuestasi! 
 
#MeOllaanHonka 
#futiskuuluukaikille 


Rahankeräyslupa: RA/2021/258

Yhteistyössä