Seura tiedottaa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä avaa alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan ulkotiloissa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 15.4., että 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien ohjattu liikuntaharrastustoiminta ulkona avataan maanantaina 19.4.2021. Toiminta on toteutettava jo aiemmin käytössä olleiden terveysturvallisuusohjeiden pohjalta.

Kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vain vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneille. Kaupunkien hallinnoimissa ulkotiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vain 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille 19.4.2021 alkaen. Rajoitukset ovat voimassa 30.4.2021 saakka.

Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 28.4.2021 asti.

Vaikutukset FC Hongan toimintaan

Terveysturvallisuus

FC Hongan toiminnassa tulee edelleen tiukasti noudattaa kaikkia voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja toimia vastuullisesti. Kaikki harjoitukset järjestetään ilman ylimääräisiä lähikontakteja. Aluehallintoviraston määritelmän mukaan lähikontaktilla tarkoitetaan fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.

Pelinomainen harjoittelu on sallittu niin, että terveysturvallisuusohjeet huomioidaan.

Olosuhteet 19.4.–30.4.

FC Hongan joukkueiden nykyiset vuorot pysyvät ennallaan 30.4. saakka. Kesävuorot tulevat voimaan suunnitellusti 1.5. alkaen.

Ryhmät

Ryhmien tulee pysyä kiinteinä eikä kontakteja eri ryhmien välillä sallita.

Harjoituksiin osallistuminen

Harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen pelaaja osallistuu harjoituksiin omalla vastuullaan.  Perhe tekee itse päätöksen osallistumisesta. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohtii harjoituksiin osallistumista.

FC Hongan yleiset toimintaohjeet koronaepidemian aikana

 • Harjoituksiin ei koskaan voi osallistua, mikäli tuntee olonsa vähänkään sairaaksi. Poissaoloista ilmoitetaan valmentajalle.
 • Aikuisten tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan ja kaikkien 12 vuotta täyttäneiden muuten, kuin urheilusuorituksen aikana.
 • Etäisyys toisiin ihmisiin tulee olla vähintään 2 metriä aina, kun se on mahdollista.
 • Pukuhuoneet eivät ole käytössä.
 • Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua.
 • Ennen harjoituksiin osallistumista tulee pestä kädet huolella ja myös harjoitusten jälkeen. Omaa desinfiointiainetta on myös hyvä pitää mukana.
 • Juomapullo on harjoituksissa vain omassa käytössä eikä juomapulloa saa lainata kenellekään.
 • Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi tai paitasi sisään.

Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Espoon kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saaneen pelaajan huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Koronakoordinaatioryhmän tiedote

Palloliiton tiedote


Lapsiurheiluvaiheen ikäluokkien kokeilujakso 12.4.-25.4.

Lähde keltamustien matkaan! Tervetuloa lapsiurheiluvaiheen maksuttomalle kokeilujaksolle 12.4.-25.4.

Miten pääsee mukaan?

Ilmoittaudu etukäteen ikäluokkavalmentajalle:

 • Tytöt: mirka.hulkkonen@fchonka.fi
 • Pojat 2013-2015: olli.juusela@fchonka.fi
 • Pojat 2012: felix.luck@fchonka.fi
 • Pojat 2011: pekka.lagerblom@fchonka.fi
 • Pojat 2010: niko.vainio@fchonka.fi

Tervetuloa joukkuetoimintaan tytöt ja pojat!

 

Juniorirahaston tukihaku on 5.4.-18.4.2021

Tuki on tarkoitettu auttamaan motivoituneen pelaajan jalkapalloharrastuksen jatkumista tilanteessa, jossa perheellä on haasteita suoriutua harrastusmaksuista.

Tuen kautta pelaaja voi saada alennuksen seuran toimintamaksuun. Avustusta jaettaessa ovat kaikki toimintamaksun piirissä olevat pelaajat oikeutettuja hakemaan avustusta.

Avustuksia jaettaessa otetaan huomioon seuraavat kriteerit:

 • Perheen taloudellinen tilanne: tulot, menot, tuen tarve
 • Perheen elämäntilanne: lasten määrä, työttömyys, perheessä asuvien   aikuisten määrä, terveydelliset seikat, muut harrastukset
 • Tuen tarpeen määräaikaisuus tai jatkuvuus
 • Hakijan aktiivinen ja säännöllinen harrastaminen

Tuki myönnetään maksimissaan yhdelle toimintakaudelle kerrallaan. Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Rahaston varoilla tuetaan ensisijaisesti FC Honka ry:n alaikäisiä junioripelaajia.

Tukea voi hakea vain tuleviin maksuihin.

FC Hongan hallituksen valitsema rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen, tekee päätökset tuen hyväksymisestä tai hylkäämisestä sekä myönnettyjen tukien suuruudesta ja pituudesta.

Seurakoordinaattori tai toiminnanjohtaja pyytää tarvittaessa lisätietoja ennen käsittelyä, sekä ilmoittaa päätöksen hakijalle henkilökohtaisesti.

Perhe on velvollinen ilmoittamaan, mikäli tuen tarpeeseen tulee kauden aikana muutos ja myönnettyä tukea ei enää tarvita. Jos pelaaja lopettaa FC Hongassa niin tuen maksaminen päättyy. Loukkaantumistilanteissa sovelletaan seuran talousohjesääntöä eikä maksuvapauskuukausilta makseta tukea.

Täytetty ja allekirjoitettu hakemus toimitetaan skannattuna osoitteeseen annariina.seppa@fchonka.fi  tai postitse osoitteeseen FC Honka ry / seurakoordinaattori, Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. Hakuaika on 5.4.-18.4.2021. Suosittelemme lähettämään hakemuksen salatulla sähköpostilla. Hakukaavake on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Tukea voidaan poikkeustapauksissa myöntää myös muulloin kuin hakuaikoina, mikäli perheen tilanne akuutisti muuttuu.


Lisätietoja tuesta ja hakuprosessista:

annariina.seppa@fchonka.fi /
020 730 4651.

Application period for support: 5th of April to 18th of April 2021

The support is meant for players who are motivated and whose family has difficulties to manage the payments.

Every player who is making payments towards FC Honka´s monthly fee is entitled to apply for the discount.

Here are the criteria for receiving the discount:

 • Family´s economical situation: income, expenses, the need of financial support
 • Family´s life situation: number of children, unemployment, number of adults in the family, health, other hobbies
 • If the need for support is temporary or prolonged
 • The motivation and regularity of practicing 

The support will be granted for no more than one term at the time. The amount of support depends on the number of applicants and the economic situation of FC Honka´s fund. It will primarily be granted for underage players.

One can only apply the support for the coming payments.

FC Honka´s board has named an operating committee who will make the decisions about the reliefs.

A member of the committee can ask for additional information from the applicant if necessary and will inform the applicant directly of the decision.

The family is obligated to inform the committee if the support is no longer needed (annariina.seppa@fchonka.fi). If the player stops playing with FC Honka the support will not be issued any longer.

Application form should be delivered by email to annariina.seppa@fchonka.fi or by post to Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. The application period is from 5th of April to 18th of April 2021. In special cases, the support can be granted outside the application period.

We recommend using encrypted email if the application is sent via email. The application form has been sent to members via email.

If you need any additional information, please contact the office: annariina.seppa@fchonka.fi or 020 730 4651.

Keräämme varoja juniorirahaston kevään tukihakua varten! 

FC Hongan tahtotila on luoda jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tähän tarvitsemme seuralaisten ja kumppaniemme tukea. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen!

FC Honka ry:n juniorirahaston tarkoituksena on edistää ja tukea seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille.

Seuraava juniorirahaston tukihaku on 5.4.-18.4.2021. Tiedotamme tästä jäsenistöämme tarkemmin ensi viikolla.


Ole mukana tukemassa!

Sinulla on mahdollisuus eri tavoin tukea seuran lasten ja nuorten harrastamista:

1. LAHJOITA 

Lahjoituksen tekeminen juniorirahastoon on erinomainen tukemisen keino sekä yrityksille että yksityisille henkilöille!

 • Lahjoita haluamasi summa juniorirahaston tilille: FI 0612 1530 0016 4627
 • Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi. Yrityksille voimme räätälöidä oman lahjakortin.
 • Julkaisemme kaikkien halukkaiden juniorirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme, laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen  annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500 euron lahjoitukset uutisoidaan laajemmin seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.

2. OSALLISTU HUPPARIKAMPANJAAN

Hupparikampanjan kautta voit osoittaa tukea joukkueelle ja seuran juniorirahastoon!

Osallistu tukikampanjaan ja tilaa Support FC Honka -huppari:

 • Väreinä musta ja keltainen
 • Omat mallit naisille, miehille ja lapsille
 • Tilauksen yhteydessä voit valita, mille FC Honka ry:n joukkueelle haluat kohdentaa tuen. Jokaisesta myydystä hupparista ohjataan 11 euroa suoraan joukkueen ja seuran toimintaan: 50 % kohdennetaan valitsemallesi joukkueelle ja 50 % FC Honka ry:n juniorirahastoon. Voit halutessasi kohdentaa koko summan juniorirahastolle.
 • Hupparin hinta on 39,90 €. Tukihupparit toimitetaan tilaajille veloituksetta.
 • Kampanja on käynnissä 15.4.2021 saakka.
 • TÄSTÄ OSTOKSILLE >>  

3. OSTA TUOTTEITA FC HONKA RY:N VERKKOKAUPASTA 

Verkkokaupan myyntituotot ohjataan FC Honka ry:n juniorirahastoon. Tuotteet on mahdollista noutaa FC Hongan kioskista aukioloaikoina, joista tiedotetaan verkkokaupan sivuilla. Huom! Koronatilanteeseen liittyen saattaa tuotteiden noutomahdollisuus siirtyä myöhempään kevääseen.
TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN >>


Tue seuraa liittymällä FC Honka ry:n jäseneksi 

FC Hongan verkkokaupassa voit kätevästi maksaa vapaaehtoisen jäsenmaksun (huoltajajäsenmaksu, toimihenkilöjäsenmaksu, kannattajajäsenmaksut, jalkapallokoululaisen jäsenmaksu). Seuran hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksessaan.

FC Honka ry:n jäsenenä tuet seuraa ja voit osallistua päätöksentekoon (FC Honka ry:n säännöt >>).

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN >>


Lämmin kiitos tuestasi! 
 
#MeOllaanHonka 
#futiskuuluukaikille 


Rahankeräyslupa: RA/2021/258

Harjoitusvuorot ja joukkuetoiminta pysyvät toistaiseksi ennallaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 24.3.2021, että alueella voimassa olevia yksityistilaisuuksiin, harrastustoimintaan, julkisten tilojen käyttöön ja etätyöhön liittyviä rajoituksia ja suosituksia jatketaan 30.4.2021 saakka. Koronakoordinaatioryhmä on huolissaan epidemian leviämisestä alueellaan ja katsoo, että olemassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkaminen on perusteltua virusmuunnosten leviämisen uhan torjumiseksi.

FC Hongan harjoitusvuorot ja joukkuetoiminta pysyvät toistaiseksi ennallaan 10.3.2021 julkaistun tiedotteen mukaisesti.

Maan hallitus esittää liikkumisvapauden ja lähikontaktien väliaikaista rajoittamista sekä maskipakkoa pahimmille epidemia-alueille, joihin Espoo kuuluu. Hallitus antoi lakiesityksen eduskunnalle torstaina 25. maaliskuuta. Vielä ei ole tiedossa, millaisia vaikutuksia mahdollisilla uusilla rajoituksilla tulee olemaan FC Hongan toimintaan. Tiedotamme asiasta, kun yksityiskohdat tarkentuvat.

#MeOllaanHonka

Kesäleirien ilmoittautuminen on avattu!

FC HONGAN KESÄLEIRIT 2021

FC Honka järjestää laadukkaan kattauksen kesäleirejä koulujen kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla. Leirit järjestetään Tapiolan Urheilupuistossa (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo). Leirivalikoimassa on lapsiurheiluvaiheen kaikkien ikäluokkien pelaajille innostava ja toiminnallinen vaihtoehto.

Leirien ohjelmaan kuuluu päivittäin kaksi jalkapalloharjoitusta, ruokailu ja riittävästi valvottua vapaa-aikaa! Leireillä valmennuksesta vastaavat FC Hongan lapsiurheiluvaiheen päätoimiset ikäluokkavastaavat ja seuran muita koulutettuja valmentajia. Leirin hinta sisältää valmennuksen, olosuhteet, ruokailut ja vakuutukset.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Tervetuloa mukaan!

Nuori, hae kesäduunia OP:n piikkiin!

OP Helsinki on myöntänyt FC Hongalle tukea kahdeksan 15-17 -vuotiaan nuoren palkkaamiseksi kesätöihin kahdeksi viikoksi! Nuorten haku on auki 15.3.- 18.4.2021.

Etsimme kesäleiriohjaajia sekä kioskimyyjiä!

Kesäleiriohjaaja:

FC Honka ry järjestää jalkapalloleiritoimintaa 3 viikon ajalla kesäkuussa. Työllistämme leirille apuohjaajan tehtäviin vastuuntuntoisia, jalkapallotaustan omaavia ja lasten kanssa hyvin toimeentulevia nuoria. Jalkapallotausta sekä aiempi kokemus lasten ohjaamisesta katsotaan hakijan eduksi.

Kioskimyyjä:

Haemme kioskityöntekijöitä FC Honka ry:n kioskiin sekä järjestämiimme tapahtumiin. Haemme tehtäviin asiakaspalveluhenkisiä ja vastuuntuntoisia nuoria. Aiempi kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan hakijan eduksi.

LUE LISÄÄ!

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 18.4. mennessä osoitteeseen toimisto@fchonka.fi.

Samasta osoitteesta voit kysyä lisätietoa.

Kerro hakemuksessa, mihin tehtävään haet, miksi juuri sinä sopisit kyseiseen duuniin ja millaista aiempaa kokemusta sinulla on työstä tai jalkapallosta!

Hae rohkeasti kesäduunia!

#meollaanhonka

Tarkennuksia uusien koronarajoitusten vaikutuksista FC Honka ry:n toimintaan

TIEDOTE 9.3.2021

Palloliitto on julkaissut 6.3.2021 uusia suosituksia koskien harrastustoimintaa. Linjauksia tarkennettiin uudelleen 9.3.2021.

Uudella ohjeistuksella on vaikutusta FC Honka ry:n toimintaan seuraavasti:

 • Alle 12-vuotiaat (alakouluikäiset ja nuoremmat):Kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilla voivat vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat ikäluokat harjoitella ulkona normaaliin tapaan (max 50 hlö).

  Vaikutus FC Honka ry:n toimintaan: ohjeistus sama kuin aiemmin.

  Sisätiloissa voi olla kerralla max 10 hlö / ¼ kenttä. Henkilömäärä 10 tulee pitää sisällään myös valmentajan(t). Sisätiloissa toiminta toteutetaan siten, että osallistujien välillä vältetään lähikontakteja ja/tai fyysistä kontaktia.

  Vaikutus FC Honka ry:n toimintaan: Poikkeaa aiemmasta ohjeesta henkilömäärän suhteen.

 • Yli 12-vuotiaat:Vuonna 2007 syntyneiden ja vanhempien toiminnassa 2 metrin turvavälejä tulee noudattaa myös ulkotiloissa tapahtuvassa harrastustoiminnassa, ja pelinomainen harjoittelu lähikontakteilla ei ole mahdollista.

  Vaikutus FC Honka ry:n toimintaan: Harjoittelussa siirryttävä malliin, jossa lähikontakteja ei synny.

Muuten toiminta järjestetään aiemman, alla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Uudet ohjeistukset ovat voimassa 7.3. alkaen.

Palloliiton ohjeistus

FC Honka noudattaa toiminnassaan viranomaisten ohjeita sekä Palloliiton suosituksia niiltä osin kuin ne ovat yhdenmukaisia alueellisen viranomaisen ohjeiden kanssa.


TIEDOTE 1.3.2021

Koronavirustilanne FC Hongan toiminta-alueella on haastava ja seurana haluamme toimia mahdollisimman vastuullisesti ja niin, että toimintatapamme tukevat sitä, ettei koronavirus pääsisi leviämään honkalaisten lasten ja nuorten keskuudessa.

FC Hongan tahtotilana on lasten ja nuorten turvallisen joukkuetoiminnan jatkuminen ohjatusti ja erityisjärjestelyin, terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Kokemus viime keväältä opetti meille sen, että organisoimaton yksilöharjoittelu aiheutti kentille kontrolloimattoman tilanteen, johon seuroilla ei ollut mitään mahdollisuutta puuttua. Organisoitu pienryhmäharjoittelu todettiin jo keväällä yksilöharjoittelua merkittävästi toimivammaksi ja vastuullisemmaksi tavaksi toimia. Organisoidun pienryhmäharjoittelun aikana kaikki toiminta oli valmentajajohtoista ja pystyimme noudattamaan toiminnassa kaikkia rajoituksia, joita toiminnalle oli asetettu.

Espoon kaupunki on kyselyin selvittänyt koronaviruksen leviämistä seuroissa, viimeksi helmikuussa 2021. Yhtään seurojen sisäistä jatkotartuntaa ei ole ilmoitettu helmikuun aikana. Tämä tosiasia puoltaa sitä, että harrastamisen jatkaminen terveysturvallisuusohjeita noudattaen, on vastuullista. Helsingin Sanomien juttu aiheesta on luettavissa täällä.

Alla olevat linjaukset perustuvat viranomaisohjeisiin ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa sitä mukaa, kun viranomaisten määräykset ja suositukset tarkentuvat. Jokaisen on ehdottoman tärkeää noudattaa terveysturvallisuusohjeita, jotka on kerrattu vielä tämän viestin lopussa.

Poikkeusjärjestelyt kestävät tämän hetken tiedon mukaan 28.3.2021 asti. FC Honka ry:n aikuisjoukkueiden toiminnan keskeytys jatkuu 31.3.2021 asti.


Alakouluikäisten ja nuorempien toiminta 1.3. eteenpäin

AVI on 1.3.2021 korjannut päätöstään lasten harrastustoiminnan osalta – myös 2008 syntyneet voivat jatkaa harrastamista sisä- ja ulkovuoroillaan.

2008 syntyneiden ja nuorempien harrastustoiminta saa siis jatkua, mutta turvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Mikäli harjoituksiin osallistuu sisätiloissa yli 10 henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 henkilöä, on pelaajien välisen etäisyyden oltava koko harjoituksen ajan yli 2 metriä. Alkuverryttely tulee suorittaa pääsääntöisesti ulkona tai kenttäalueen ulkopuolella.

FC Honka ry:n harjoittelu toteutetaan sisätiloissa maksimissaan kymmenen hengen ja ulkotiloissa maksimissaan 25 henkilön ryhmässä. Hallin kenttätila tulee olla 10 hengen ryhmälle ¼ kenttä ja ulkotiloissa kenttätila tulee olla 25 hengen ryhmälle ½ kenttä. Tällöin pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ohjeistuksen mukaisesti lajinomainen harjoittelu on mahdollista. Harjoitteet tulee kuitenkin suunnitella niin, että tarpeettomia lähikontakteja vältetään. EBK-Honka-Areenalta sekä Esport Arenalta tulee erilliset ohjeistukset turvallisen harjoittelun toteuttamiseksi.

Sisätiloissa toteutettava fysiikkaharjoittelu keskeytetään 28.3. asti. Esportin fysiikkaharjoittelussa mukana olevien joukkueiden fysiikkavalmennus toteutetaan videoiden välityksellä.

Otteluita, kilpailuita tai turnauksia ei järjestetä. FC Hongan joukkueiden keskinäisiä pelejä ja harjoitusotteluita ei saa pelata.

Harjoitusvuorot

Nuorisourheiluvaiheen vuorot (2008 ja 2009 syntyneet) ovat samat kuin talvelle myönnetyt alkuperäiset harjoitusvuorot, ellei ole muuta seuran kanssa sovittu.

Lapsiurheiluvaiheen harjoitusvuorot siirtyvät TUP2 kentältä TUP1 ja TUP3 kentille. Tästä tulee erillinen ohjeistus ikäluokkavastaaville ja joukkueenjohtajille.

Koulun salivuorot eivät ole käytössä maaliskuun aikana.


Yläkouluikäisten ja vanhempien junioreiden harrastustoiminta 1.3. eteenpäin

U14-U20 -juniorit voivat harjoitella ulkona FC Honka ry:n omalla TUP2 kentällä.

Joukkueet eivät voi harjoitella halleissa tai Espoon kaupungin ulkokentillä tai koulun saleissa.

Yli 20-vuotiaiden toiminta on edelleen keskeytettynä.

U14-U20 harjoitusvuorot toimitetaan joukkueenjohtajille ja valmennukselle vielä tämän illan aikana.

Harjoitusryhmän koko ei saa ylittää 25 henkilöä. Ryhmäkoon pysyessä alle 25 henkilön on pelinomainen harjoittelu mahdollista, mutta harjoitukset on suunniteltava niin, että tarpeettomia lähikontakteja vältetään. Ulkotiloissa kenttätila tulee olla 25 hengen ryhmälle ½ kenttää.

Otteluita, kilpailuita tai turnauksia ei järjestetä. FC Hongan joukkueiden keskinäisiä pelejä ja harjoitusotteluita ei saa pelata.


Harjoituksiin osallistuminen

Harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen pelaaja osallistuu harjoituksiin omalla vastuullaan. Perhe tekee itse päätöksen osallistumisesta. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohtii harjoituksiin osallistumista.


FC Hongan yleiset toimintaohjeet koronaepidemian aikana:

Harjoituksiin ei koskaan voi osallistua, mikäli tuntee olonsa vähänkään sairaaksi. Poissaoloista ilmoitetaan valmentajalle.

Aikuisten tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan ja kaikkien 12 vuotta täyttäneiden muuten, kuin urheilusuorituksen aikana.

Etäisyys toisiin ihmisiin tulee olla vähintään 2 metriä aina, kun se on mahdollista.

Pukuhuoneet eivät ole käytössä.

Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua.

Ennen harjoituksiin osallistumista tulee pestä kädet huolella ja myös harjoitusten jälkeen. Omaa desinfiointiainetta on myös hyvä pitää mukana.

Juomapullo on harjoituksissa vain omassa käytössä eikä juomapulloa saa lainata kenellekään.

Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi tai paitasi sisään.

Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Espoon kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saaneen pelaajan huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Toiminnassa noudatetaan Espoon kaupungin, AVI:n, Olympiakomitean ja Palloliiton ohjeistuksia.


Käytännöt Tapiolan Urheilupuistossa ja halleissa

Tapiolan urheilupuiston kentät:

Kokoontuminen ja lämmittely kenttäalueen ulkopuolella

Ensiksi kentällä ollut porukka pois kenttäalueelta ja sitten uusi ryhmä tilalle

Ryhmät eivät saa kohdata tapahtuman aikana

EBK-Honka Areena:

1. Kuntosali ja fysiikkatila suljetaan 1.3. lähtien

2. 2008 ja sitä myöhemmin syntyneiden jalkapalloharjoittelu sallitaan 1.3. lähtien seuraavin ehdoin

– Vanhemmat eivät voi tulla halliin sisälle. Kahviossa voi olla. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

– Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.

– Jokainen joukkue on vastuussa siitä, että halliin ei pääse harjoitustapahtumaan kuulumattomia henkilöitä.

– Harjoitusvuoron varannut joukkue voi siirtyä halliin 5 minuuttia ennen harjoitusvuoroa yhdessä valmentajan johdolla

– Harjoituksiin tulevat joukkueet siirtyvät odottamaan vuoron alkua hallin lämmittelyalueille. Lämmittelyaluetta ei käytettä muuhun kuin kenkien ja vaatteiden vaihtoon. Pukuhuoneet eivät ole käytössä.

– Honka käyttää harjoituksiin kulkuun hallin ”sivuovea” (ovi keskellä pitkää sivua), muut käyttäjät kulkevat halliin pääoven kautta.

– 10 henkilöä / ¼ kenttä. Väliverhot tulee pitää alhaalla

– vuoron vaihdot porrastetusti, niin, että ryhmät eivät kohtaa

Esport Arena:

Tarkennetut ohjeet päivitetään lähipäivinä.


On mahdollista, että rajoituksiin tulee nopeitakin muutoksia, mutta pyrimme hyvin ketterästi tiedottamaan ja sopeuttamaan toiminnan rajoitusten mukaiseksi.

Pysytään terveinä ja toimitaan vastuullisesti niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

#meollaanhonka

Perhefutiksen ilmoittautuminen avattu!

Tervetuloa kevään ja kesän perhefutikseen!

FC Hongan Perhefutis on suunnattu 2017-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Kesän Perhefutikset järjestetään FC Hongan kotikentillä Tapiolan urheilupuistossa 4.5.-11.7.2021 välisenä aikana.

Miksi perhefutikseen?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä