Seura tiedottaa

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään keskiviikkona 27.10. klo 18:00 alkaen Esport Centerin kabinetissa. Käsittelemme syyskokouksessa sääntöjen mukaiset asiat sekä mahdolliset hallituksen ja/tai jäsenten vireille panemat asiat.

Kokouksen asialistalla on mm. kauden 2021-22 toimintasuunnitelman, talousarvion sekä jäsenmaksujen suuruudesta päättäminen. Mikäli jäsenet haluavat tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi, tulee asiasta olla 10.10. mennessä yhteydessä toiminnanjohtaja Petri Haraiseen.  Kokouksessa valitaan seuralle myös uusi puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Puheenjohtaja Mariet Louhennon kausi on päättymässä hänen toimittuaan hallituksessa yhteensä kuusi vuotta, joista neljä seuran puheenjohtajana.

Haluan lämpimästi kiittää seuraa, sen jäseniä, pelaajien vanhempia ja yhteistyökumppaneitamme sekä henkilöstöä ja hallitusta siitä huikeasta kehityksestä, jonka olemme yhdessä saaneet viime vuosien aikana aikaan. Selvisimme yhdessä myös korona-ajan haasteista. Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää, että jättäessäni tehtävän, voin aidosti sanoa, että seura itsekin on pelaajien ohella hyvässä kunnossa, Louhento kiittää.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa on kolme jäsentä, joista Pirkko Ilmonen ja Mika Pulliainen ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä myös tulevalla kaudella. Hallituksen jäsen ja seuran kunniajäsen Kalle Lehtinen päättää samalla pitkän hallitusuransa. Seura kiittää lämpimästi sekä Lehtistä että Louhentoa seuran eteen tehdystä arvokkaasta työstä. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan seuran hallituksessa ja haluat lisätietoa tehtävistä, voit olla suoraan yhteydessä joko puheenjohtaja Louhentoon tai toiminnanjohtaja Haraiseen.

Seuran sääntöjen mukaisesti seuran kokouksissa äänivaltaisia ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa. Seuran sääntöihin kokonaisuudessaan voi tutustua täällä: https://fchonka.fi/seura/saannot/

Kokousmateriaali toimitetaan kaksi viikkoa ennen kokousta ja se liitetään kokoustapahtuman ilmoittautumisen yhteyteen myClubissa. Kokoukseen osallistujia pyydetään tutustumaan kokousmateriaaliin ennakkoon.

Lisätietoja:

Tominnanjohtaja Petri Harainen
petri.harainen@fchonka.fi

Puheenjohtaja Mariet Louhento
mariet.louhento@fchonka.fi

Jalkapallokoulujen ja perhefutiksen ilmoittautuminen on avattu

Talven 2021-2022 jalkapallokoulujen ja perhefutiksen ilmoittautuminen on avattu. Tervetuloa mukaan toimintaan! Uudet ryhmät aloittavat toimintansa marraskuussa.

Perhefutis

FC Hongan Perhefutis on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Tulevana talvena toimintaan voivat osallistua 2018 ja 2019 syntyneet lapset perheineen.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta – Liity mukaan!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Playmakers-jalkapallokoulu tytöille

Seuramme on mukana toteuttamassa 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen tarinoiden maailmassa.

Toimintaan voi osallistua 8 kertaa veloituksetta!

Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2015-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus lajitoimintaa kohtaan ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Viikonloppuna paljon tapahtumia Tapiolassa!

Kuva: Juhani Järvenpää

Lauantaina 2.10. on Tapiolassa hyvä meininki ja paljon mielenkiintoisia otteluita ja tapahtumia! Tule aistimaan tunnelmaa paikan päälle ja kannustamaan keltamustia 💛🖤.

Katso kaikki FC Hongan lauantain ottelut täältä.

Otteluiden lisäksi Tapiolan Urheilupuistossa sekä Mankkaan kentällä järjestetään Miniliiga-turnaukset.

Huom! Muutaman ottelun aikataulu on lauantain osalta muuttunut Veikkausliigaottelun vuoksi! Veikkausliigan ottelu FC Honka – IFK Mariehamn pelataan klo 15:00.

Koska tapahtumia on Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina paljon, niin pyytäisimme autolla saapuvia parkkeeraamaan hiekkakentän parkkipaikalle. Urheilupuistontie suljetaan hyvissä ajoin ennen Veikkausliigaottelun alkua ja stadionin viereiset parkkipaikat ohjataan Veikkausliigaotteluun saapuville.

Sunnuntaina 3.10. klo 14:00 Tapiolassa pelataan Kansallisen liigan ottelu FC Honka – Åland United. Tulettehan sinnekin sankoin joukoin paikan päälle kannustamaan!

Sunnuntainakin on Tapiolassa paljon mielenkiintoisia otteluita.


#MeOllaanHonka

Kausi 2021-2022: valmennus ja uudet pelaajat

FC Honka ry on saanut viimeisteltyä sopimukset tulevan kauden päätoimisten valmentajien osalta. Suurin osa nykyisistä päätoimisista valmentajistamme jatkaa seurassa tulevalla kaudella. Uusi toimintakausi alkaa 1.11.2021. 

Valmennus kaudella 2021-2022:

Nuorisourheiluvaihe

Harrastetoiminnan koordinaattori: Kimmo Ketonen

Tyttöjen akatemiavalmentaja (eri ikäluokat): Ari Innala

ASM, B reservi, pojat: Sarkhan Huseyn

U15 poikien akatemia: Henri Kaasalainen

U14 poikien akatemia: Jussi Koivula

U13 poikien akatemia: Mikko Tarvainen

U12 poikien akatemia: Niko Laiho

Lapsiurheiluvaihe

Lapsiurheiluvaiheen koordinaattori: Jere Matinlassi

Ikäluokkavastaava, tytöt: Mirka Hulkkonen

U11 ikäluokkavastaava, pojat: Pekka Lagerblom

U10 ikäluokkavastaava, pojat: Niko Vainio

U9 ikäluokkavastaava, pojat: Olli Juusela

U8 ikäluokkavastaava, pojat: Edward Kukko

U7 ja U6 ikäluokkavastaava, pojat: Felix Lück

Talenttivalmentajat

Pojat: Jussi Vasara

Tytöt: tiedotetaan myöhemmin

Nuorisourheiluvaiheen joukkueisiin liittyminen

FC Honka ry ei järjestä kilpajoukkueiden osalta avoimia harjoituksia uusille pelaajille, mutta kiinnostuneet pelaajat voivat olla suoraan yhteydessä joukkueen tulevan kauden vastuuvalmentajaan syyskuun aikana ja viimeistään 11.10.2021. Tyttöjoukkueiden osalta voi vastuuvalmentajaan olla yhteydessä läpi kauden.

Yhteystiedot nuorisourheiluvaiheen akatemia ja mustan linjan joukkueiden osalta:

Tytöt:

N2: ari.innala@fchonka.fi

TBSM / Youth: sacha_n89@hotmail.com

Akatemia T07: ari.innala@fchonka.fi

Akatemia T08: ari.innala@fchonka.fi

Akatemia T09: ari.innala@fchonka.fikia.varis1@gmail.com

Akatemia T10: kia.varis1@gmail.com

Pojat:

A1 Akatemia: sarkhanhuseyn@gmail.com

A2 Musta: sarkhanhuseyn@gmail.com

B2 Reservi: sarkhanhuseyn@gmail.com

Akatemia P07, Musta P07: henri.kaasalainen@fchonka.fi

Akatemia P08, Musta P08: jussi.koivula@fchonka.fi

Akatemia P09, Musta P09: mikko.tarvainen@fchonka.fi

Akatemia P10, Musta P10: niko.laiho@fchonka.fi

Nuorisourheiluvaiheen keltaisen ja vihreän linjan joukkueiden uudet pelaajat kaudelle 2021-2022

Nuorisourheiluvaiheen keltaisten ja vihreiden sekä muiden A- ja B-juniorijoukkueiden osalta voi olla yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan läpi kauden. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät seuran nettisivuilta.

Lapsiurheiluvaiheen joukkueiden uudet pelaajat kaudelle 2021-2022

Lapsiurheiluvaiheen seuraava kahden viikon kokeilujakso on 4.10.-17.10.2021. FC Honka tarjoaa kahden viikon maksuttoman kokeilujakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voi tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä joukkueeseen.

Kokeilujaksojen ilmoittautuminen on auki ja ilmoittautumislinkit löytyvät nettisivuiltamme, jokaisen ikäluokan alta.

Tyttöjoukkueiden osalta voi olla vastuuvalmentaja Mirka Hulkkoseen yhteydessä läpi kauden muutenkin, kuin kokeilujaksojen aikana.

Kokeilujakson aikana valmentajat seuraavat pelaajaa ja osoittavat oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi.


#MeOllaanHonka

Lokakuun kokeilujakso, lapsiurheiluvaihe

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen!

Kokeilujakso järjestetään 4.10.-17.10. joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. Joukkueenjohtaja tai ikäluokkavastaava informoi kokeilujaksolaisille joukkueen harjoitusajat.

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kokeilujaksojen ilmoittautumislinkit löytyvät nettisivuilta, jokaisen ikäluokan alta. Täyttäkää ilmoittautumisen yhteydessä kattavasti lapsen ja huoltajien yhteystiedot. Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ohjeet videon muodossa: https://www.youtube.com/watch?v=-Cb6mzDpecw

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Seuran ryhmävakuutus on voimassa kokeilujakson ajan.
 

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!
 


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.
 

FC Honka is looking for part-time coaches for the youth phase

One of Finland’s leading junior football clubs, FC Honka ry, is developing its organization. For the season 2021-2022, we are looking for coaches for the U12-U20 boy’s side, Black and Yellow teams. Black teams generally play at league levels one or two. We are also looking for assistant coaches for the A and B junior teams.

We are looking for outgoing people with strong pedagogical skills and good organizational skills. We require that the coaches follow the coaching line of FC Honka in their work. 

Our goal is to recruit 5-7 coaches. The duties will be filled from 1st of November 2021 or by agreement.

Job descriptions are defined individually. Each job description includes directing rehearsals and games in the evenings and on weekends, regular communication with players, parents, and other members of the coaching team. In addition, coach training or similar support services for staff can be arranged.

As a coaching license recommendation from the Finnish Football Association and UEFA, is level C, but this is not a necessity at the beginning of the employment relationship. Above all, we look forward to a burning enthusiasm as well as a desire to join the black-and-yellow growth story and work together in one of our country’s leading junior football organizations.

Interviews can begin during the application period. The application period is until 31st of August 2021, 4 p.m. A free-form application can be sent by e-mail to: rekry@fchonka.fi.

An extract from the criminal record will be inspected from the selected persons.


For more information, please contact:

Boys, Black teams and A and B junior teams:

Executive Director Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi

Boys, Yellow teams:

Coach Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen@fchonka.fi

Haemme valmentajia A- ja B-junioreiden tavoitteellisiin joukkueisiin sekä nuorisourheiluvaiheen mustan ja keltaisen linjan joukkueisiin

Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää edelleen organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2021-2022 valmennuksellista osaamista U12-U20 poikapuolen mustan ja keltaisen linjan joukkueisiin. Mustan linjan joukkueet pelaavat pääsääntöisesti sarjatasoilla yksi tai kaksi. A- ja B-junioreiden tavoitteellisiin joukkueisiin haemme apuvalmentajia.

Etsimme vuorovaikutustaidoiltaan positiivisesti ulospäinsuuntautuvia henkilöitä, joilla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme, että rekrytoitavat valmentajat noudattavat työssään FC Hongan pitkän aikavälin kehittämiseen suunniteltua valmennuslinjaa. Valitut henkilöt perehdytetään tehtävään.

Tavoitteenamme on rekrytoida 5-7 valmentajaa, joille nuorten valmennus on lähellä sydäntä. Työtehtävät täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Työnkuvat määritellään yksilöllisesti. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin ja viikonloppuisin, säännöllistä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa, seuran sisäistä valmentajakoulutusta ja verkostotyötä. Lisäksi työnkuviin on sovittavissa valmentajakoulutusta tai vastaavia tukipalveluita seuran jäsenistölle tai henkilökunnalle.  

Suomen Palloliiton ja UEFA:n valmentajalisenssisuosituksena suositus on C-taso, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa kaikissa toimenkuvissa. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa sekä halua liittyä osaksi mustakeltaista kasvutarinaa ja toimia yhdessä maamme johtavista juniorijalkapallon organisaatioista.

Toivomme hakemuksia mahdollisimman pian ja haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Hakuaika työtehtäviin on 31.8.2021 klo 16 asti. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry@fchonka.fi.

Valituilta henkilöiltä tarkastetaan rikosrekisteriote.


Lisätietoja antaa: 

Pojat, nuorisourheiluvaihe musta linja, A- ja B-juniorijoukkueet: 

toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi

Pojat, nuorisourheiluvaihe keltainen linja:

valmentaja Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen@fchonka.fi


#MeOllaanHonka 

Ilmoittautuminen on auki! Aikuisfutis alkaa elokuussa!

FC Hongan aikuisfutis – intohimona taito -ryhmä on suunniteltu eri kuntotason liikunnan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita uuden oppimisesta ja jalkapallosta.

FC Hongan jalkapallotuoteperhe saa uuden jäsenen, kun aloitamme Aikuisfutis-toiminnan, jonka tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille silloin, kun perehdytään pallon kanssa tehtäviin perustaitoihin. 

Taitoharjoittelussa pystyt säätelemään harjoittelun intensiteettiä oman kunnon mukaan ja samalla kuormitat suuria lihasryhmiäsi, harjoitutat asento- ja liikehallintaa sekä tasapainoasi. Harjoituskerran lyhyissä pelinomaisissa tilanteissa saat nostettua sydämen sykettä. Tällaisella monipuolisella ja säännöllisellä liikunnalla on todettu olevan monenlaisia terveyshyötyjä.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

AVIn kokoontumisrajoitukset voimaan 20.8.2021

AVI tiedotti kiristyvistä kokoontumisrajoituksista, jotka tulevat voimaan 20.8.2021 ja ovat voimassa 12.9.2021 asti. Rajoituksilla ei ole merkittävää vaikutusta jalkapallon harrastustoimintaan, mutta on tärkeää, että jokainen edelleen toimii vastuullisesti ja terveysturvallisesti osallistuessaan FC Hongan toimintaan. 

AVIn tiedote on luettavissa täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915924

Espoon kaupungin tiedotteen mukaan seurojen harrastustoiminta voi jatkua sekä sisällä että ulkona. Pukukopit ovat käytössä, mutta niiden käytön välttämistä suositellaan. Toiminnassa tulee noudattaa AVIn antamaa ohjeistusta. Kaikki kilpailutoiminta jatkuu, mutta harjoituspelien perumista tai siirtämistä suositellaan. 

Palloliitto julkaisi aiheesta oman tiedotteensa 13.8.: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/harrastustoiminta-saa-jatkua-liikutaan-vastuullisesti-ja-pidetaan-huolta-omasta-ja
 

Edustusjoukkueiden ottelut

AVIn asettamat rajoitukset tuovat muutoksia edustusjoukkueidemme ottelutapahtumiin. Yleisömäärää tullaan merkittävästi rajoittamaan, minkä vuoksi juniorikausikortilla ei valitettavasti pääse seuraamaan FC Hongan Veikkausliigan tai Kansallisen liigan kotiotteluita 20.8.-12.9.2021 välisenä aikana. 

T09 Akatemia etsii uusia pelaajia

FC Honka T09 Akatemia laajentaa toimintaansa. Etsimme mukaan kilpajoukkuetoimintaan sitoutuneita 2009 syntyneitä tyttöjä.

Joukkueemme tavoitteena on pelaajien pitkän tähtäimen kehitys. Tarjoamme laadukkaan valmennuksen mukaan lukien viikottaiset fysiikkavalmentajien vetämät treenit, erinomaisen maalivahtivalmennuksen, Helmari-toiminnan ja pelaajapolun aina Kansallisen liigan joukkueeseen saakka.

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Yhteistyössä