Honka Kahvi – tuotto FC Hongan juniorirahastoon

Honka Kahvi on Helsingin kahvipaahtimon herkullinen ja laadukas kahvi, jonka myyntituotto ohjataan kokonaisuudessa FC Honka ry:n juniorirahastoon. Varoilla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmaksuja.

Honka Kahvi on kahden kahvin sekoitus, jossa on brasilialaista Veloson tilalta tulevaa kahvia sekä Etiopiasta Sidamon alueelta tulevaa kahvia. Veloso on Helsingin kahvipaahtimon suoraan viljelijältä ostamaa kahvia ja Sidamo puolestaan etiopialaisten viljelijäosuuskuntien tuottamaa kahvia. Etiopiassa tilat ovat niin pieniä, että viljelijät toimivat osuuskuntina ja osuuskunnat kuuluvat vielä osuuskuntien osuuskuntiin. Yksittäinen viljelijä Etiopiassa tuottaa keskimäärin alle 60 kg säkillisen kahvia vuodessa.

Veloson kahvi tuo makuihin suklaisuutta ja pähkinäisyyttä. Etiopialainen taas lisää hedelmäistä hapokkuutta. Kahvin paahto on tumma paahto 3 ja yhdessä paketissa on kahvia 225 g.

Honka Kahvia on saatavana joko jauhettuna tai papuina ja kahvi on tilattavissa FC Hongan verkkokaupasta.

Kahvipaketin hinta on 10 €. Tilatut kahvit voi noutaa keskiviikkoisin klo 15-18 Honka-talon kioskista, Urheilupuistontie 2, Espoo.

Sinulla on myös mahdollisuus tilata FC Honka muki ja kahvipaketti yhteishintaan 20 €. Mukin hinta ilman kahvipakettia on 12 euroa.

KAMPANJATARJOUS YRITYKSILLE

Yrityksillä on mahdollisuus ostaa verkkokaupasta kuukauden kahvit (30 kpl) hintaan 350 € ja näin olla mukana tukemassa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista. Hintaan kuuluu kaksi kappaletta Honka-mukeja.

#meollaanhonka

Tuotteita on rajoitettu määrä ja myynti kestää niin kauan kuin tuotteita riittää.

Lisätietoja: toimisto@fchonka.fi / 045 121 9909

Yhteistyössä