Uutiset

Seura tiedottaa

Yhteistyö Pohjola Sairaalan kanssa jatkuu

FC Honka ry sekä Esport Honka ovat tehneet jatkosopimukset Pohjola Sairaalan kanssa. Sopimukset astuivat voimaan 1.1.2021 ja ovat voimassa vuoden loppuun tai mikäli optiovuosi käytetään niin sopimuksen voimassaolo jatkuu vuoden 2022 loppuun.

Pohjola Sairaalan kanssa tehtävään yhteistyöhön kuuluvat vakuutusprosessit sekä kattava hoitopolku, joka on käytössä FC Hongan organisaation pelaajilla.

”Olemme jo muutaman vuoden tehneet yhteistyötä Pohjola Sairaalan kanssa. Ilolla voin sanoa, että heidän konseptinsa, jossa tapaturmaan liittyvät vakuutusprosessit hoidetaan aivan huipputason sairaalapalveluiden kanssa saman sateenvarjon alla, on poikkeuksellisen hyvä kokonaisuus. Pystymme tilastoista toteamaan pelaajiemme loukkaantumisten toipumisajan lyhentyneen ja kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden lisääntyneen. Meille tärkeä ja luotettava strateginen yhteistyö”, kertoo Esport Honka oy:n GM Hexi Arteva.

FC Honka ry ostaa Pohjola Vakuutukset lapsiurheiluvaiheen pelaajilleen ja suosittelee Pohjola Vakuutuksen ostamista ja erinomaisesti toimivaa Pohjola Sairaalan hoitopolkua myös nuorisourheiluvaiheen pelaajilleen.

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön sekä Pohjola Sairaalan tarjoamaan hoitopolkuun. Jäsenistöltä saamamme palaute Pohjola Sairaalan toiminnasta on ollut todella positiivista.  On hienoa, että voimme tarjota pelaajille Pohjola Sairaalan ammattimaisen hoitopolun loukkaantumistilanteissa myös jatkossa”, toteaa FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen.

”Me Pohjola Sairaalassa olemme tyytyväisiä, että yhteistyö Esportin ja FC Hongan kanssa jatkuu ja tiivistyy. Jalkapallossa sattuu paljon tapaturmia. Yhteisenä tavoitteenamme on huolehtia siitä, että vamman sattuessa jokainen pelaaja ja harrastaja pääsee huippuluokan hoitoon. Meidän lääkärimme tuntevat hyvin lajin erityispiirteet. Näin jokaisen vamman hoito voidaan suunnitella ja toteuttaa yksilöllisesti, mikä mahdollistaa nopean ja turvallisen toipumisen pelikuntoon”, kertoo Pohjola Sairaalan toimitusjohtaja Markus Torkki.

Seura tiedottaa

Uusi perhefutisryhmä aloittaa 7.2.!

 • FC Hongan Perhefutis on suunnattu 2017 ja 2018 syntyneille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta, yhdessä aikuisen kanssa.
 • Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.
 • Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta.
 • Yhdessä oppimista ja oivaltamista!
 • Noudatamme toiminnan osalta Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeita koronavirustilanteeseen liittyen.
Tapahtumat

FC Honka -kevätturnaus 17.-18.4.2021

Kuva: Juhani Järvenpää

FC Honka järjestää 17.-18.4.2021 P9 (2012 synt) ja P8 (2013 synt.) -ikäluokkien kevätturnauksen Tapiolan Urheilupuiston erinomaisissa olosuhteissa.

Turnauksen molemmissa ikäluokissa on kaksi tasoa: Kutsusarja ja Haastesarja. Turnauksen otteluiden peliaika on 15 minuuttia, jolla takaamme hyvätempoiset ottelut. Turnauksen yhteydessä joukkueiden valmentajille järjestetään vapaaehtoinen koulutus FC Hongan toimistolla.Turnauksen haastesarja on avoinna kaikille. Jos joukkueenne haluaa kutsusarjaan, ole yhteydessä ikäluokkavastaaviin: P9 Felix Lück, felix.luck@fchonka.fi tai P8 Olli Juusela, olli.juusela@fchonka.fi.

Osallistumismaksut:P9 ja P8 pojat: 200 €/joukkue

Ennakkohinta: 150€/joukkue, kun ilmoittaudut ennen 17.1.2021.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://honkakevatturnaus.torneopal.fi

Kuva: Juhani Järvenpää 

Seura tiedottaa

Kevätturnauksen ennakkoilmoittautujan hinta voimassa 17.1. asti!

Joulutauko ja uusivuosi ovat nyt ohi, ja harrastustoiminta käynnistelee itseään pikkuhiljaa kohti normaalia. Me FC Hongassa haluamme vuoden 2021 kunniaksi järjestää Pk-seudun laadukkaimman kevätturnauksen, jossa jokainen peliryhmä pääsee haastamaan itseään oman tasoisia vastustajiaan vastaan. Turnauksessa on kutsusarja ja haastesarja ja turnaus on tarkoitettu 2012 ja 2013 syntyneille pojille.

Molemmissa sarjoissa pääpointtina ovat kovatempoiset pelit, joissa jokainen minuutti ratkaisee. Kovan tempon takaavat vain 15 minuutin kestoiset ottelut, keskittyneet ja innostuneet pelaajat sekä osaavat tuomarit.

Turnaukset ovat pelaajille hauskoja ja tärkeitä tapahtumia kehittymisen kannalta. Haluamme tarjota myös valmentajille mahdollisuuden kehittyä  ja verkostoitua turnauksen aikana. Järjestämme toimistollamme vapaaehtoisen koulutuksen kaikille turnaukseen osallistuville valmentajille lapsiurheiluvaiheen valmentamisen ajankohtaisista teemoista. Lisäksi toimistomme Lounge-tiloissa on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja verkostoitumiseen koko turnauksen ajan.

Turnaus järjestetään 17.-18.4.2021 Tapiolan urheilupuistossa. Haastesarja on yksipäiväinen ja kutsusarja kaksipäiväinen. Turnauksen hinta on 200e, mutta 150 euron EarlyBird hinnalla  turnaukseen voi ilmoittautua vielä sunnuntaihin 17.1 mennessä.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Juhani Järvenpää

Seura tiedottaa

Harrastustoiminnan rajoitukset jatkuvat

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 5.1.2021, että 26.11.2020 tehdyn linjauksen mukaiset rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 saakka. Linjauksilla reagoidaan epidemian leviämisen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaan. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan tarvittaessa.

Koronakoordinaatioryhmä arvioi 14.1.2021 uudelleen, voidaanko lasten ja nuorten harrastustoimintaa avata asteittaisesti. Tiedotamme joukkueenjohtajia ja valmentajia mahdollisista muutoksista perjantaina 15.1.2021.
 

Vaikutukset FC Honka ry:n toimintaan

Hallit ovat edelleen suljettuna ja kaikki harjoittelu tapahtuu ulkona. Yli 20-vuotiaiden toiminta on keskeytetty kokonaan. 30.11.2020 myönnettyjen poikkeusajan harjoitusvuorojen voimassaoloa jatketaan 31.1.2021 asti.

FC Honka ry ei määrittele harjoituksille tarkkaa pakkas- tai kelirajoitusta. Suosittelemme kuitenkin pakkasrajan asettamista -15 asteeseen. Olosuhteiden vuoksi tehtävä peruutus mietitään yhdessä joukkueen valmennuksen ja joukkueenjohdon kanssa.
 

Toimintamaksut

Tammikuun toimintamaksut laskutetaan normaalisti ensi viikon alussa. FC Honka ry:n hallitus tarkastelee olosuhdekuluista saatuja säästöjä ja niiden vaikutuksia toimintamaksuun sitten, kun rajoitusten kokonaiskesto ja vaikutukset ovat selvillä.

N2-joukkueelta ei peritä tammikuun toimintamaksua, koska aikuisjoukkueen toiminta on kokonaan keskeytetty.
 

Toimintaohjeet epidemian aikana

Edelleen on tärkeää noudattaa seuraavia toimintaohjeita:

 • Harjoituksiin ei koskaan voi osallistua, mikäli tuntee olonsa vähänkään sairaaksi. Poissaoloista ilmoitetaan valmentajalle. 
 • Perhe tekee itse päätöksen osallistumisesta harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohtii harjoituksiin osallistumista. Jokainen pelaaja osallistuu harjoituksiin omalla vastuullaan. 
 • Ennen harjoituksiin osallistumista tulee pestä kädet huolella ja kädet on hyvä pestä myös harjoitusten jälkeen. Omaa desinfiointiainetta on myös hyvä pitää mukana. 
 • Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua. 
 • Juomapullo on harjoituksissa vain omassa käytössä eikä juomapulloa saa lainata kenellekään. 
 • Sylkemistä kentällä tulee välttää. 
 • Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi tai paitasi sisään. 
 • Pukuhuoneissa ja muissa sisätiloissa kokoontuminen ei ole sallittua tällä hetkellä.
 • Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia kaikissa muissa kuin varsinaisessa harjoitustilanteessa. Kasvomaskin käyttöä suositellaan myös tätä nuoremmille.
 • FC Honka ry:n valmentajien osalta noudatamme edelleen sitä, että etäisyys valmentajan ja muiden ihmisten välillä on 1-2 metriä koko harjoituksen ajan. Suosittelemme etäisyyden pitämistä kaikille aina, kun se on mahdollista.
 • Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Espoon kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saaneen pelaajan huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.
 • Espoon kaupungin ohjeistus tartuntaepäilyjen kohdalla.
Uutiset

Hyvää vapaaehtoisten päivää!

Tänään 4.12.2020 vietetään vapaaehtoisten päivää. Tänään, niin kuin kauden kaikkina muinakin päivinä, on hyvä hetki kiittää kaikkia seurassamme vapaaehtoisrooleissa toimivia henkilöitä. Ilman vapaaehtoisia toimijoita ei seuran pyörittäminen olisi mahdollista!

FC Honka ry:ssä toimii erilaisissa vapaaehtoisrooleissa huikea määrä ihmisiä, mm.

 • 8 hallituksen jäsentä
 • 102 joukkueenjohtajaa
 • 61 rahastonhoitajaa
 • 172 vapaaehtoista valmentajaa
 • 57 huoltajaa
 • 33 varustevastaavaa

Tänään esittelemme yhden vapaaehtoisemme, Jussi Tapolan, joka toimii useammassa roolissa FC Hongan organisaatiossa.


Jussi Tapola, vapaaehtoinen monessa roolissa

FC Hongan vapaaehtoistoimija Jussi Tapola luotsaa joukkueenjohtajana sekä Naisten liigajoukkuetta että FC Hongan aivan nuorimpien tyttöjen T12-13 Tiikerit -joukkuetta. Lisäksi Jussi on Akatemia T07 -joukkueen valmennustiimissä kauden 2020-2021 alusta.

Milloin olet aloittanut Naisten liigajoukkueen joukkueenjohtajana ja miten päädyit tehtävään?

Aloitin Naisten liigajoukkueen jojona vuonna 2019.

Päädyin tehtävään lyhykäisesti sanottuna siksi, että minulla on palava halu kehittää rakastamaani lajia. Pidempi tarina olisi, että pelasin juniorivuodet Vantaalla Tikkurilan palloseurassa ja AC Vantaassa, valmensin opiskeluaikana VJS:ssä, kunnes sain kaksi omaa tytärtä, ja olin pois futiksen parista noin 10 vuotta. Muuttaessani Tapiolaan huomasin että minulla onkin aikaa omalle harrastukselle ja otin yhteyttä Mariet Louhentoon, joka sitten muutamien keskustelujen jälkeen tarjosi mahdollisuutta ottaa hoitaakseni Naisten jengin joukkueenjohtajan tehtävät.

Tehtäväalue Naisten joukkueessa on aika laaja. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu normaalit joukkueenjohtajan tehtävät, yhteydenpito vastustajiin, Tasosta huolehtiminen, pelimatkojen suunnittelu ja toteutus ja niin edelleen.

Itse koen kuitenkin joukkueenjohtajan olevan mahdollistaja muille joukkueen jäsenille, niin valmentajille kuin pelaajillekin keskittymisen itse asiaan. Ja ehkä tämä ajatukseni vie minut sellaisiin tehtäviin jotka eivät normaalisti joukkueenjohtajalle kuulu, kuten talkootöihin tai vierasjoukkueen pyyhkeiden pesuun.

Mikä on ollut parasta Naisten joukkueenjohtajan tehtävien hoidossa ja mikä haastavinta?

Parasta ehdottomasti on ollut olla sellaisessa ryhmässä, joka jakaa samanlaisen palon jalkapalloon kuin itselläni on. Haastavinta on varmasti ollut tänä vuonna reagoiminen koronaviruksen aiheuttamiin muutoksiin liki kaikessa toiminnassa.

Olet aloittanut uuden, 2012 ja 2013 syntyneiden tyttöjen joukkueenjohtajana. Mikä sai sinut ryhtymään tähän tehtävään ja millaisia ajatuksia ja odotuksia sinulla tästä on?

Tähän tehtävään ajauduin varmaan samalla tavoin kuin useat muutkin jojo-kollegat. Pokkani petti vanhempainkokouksessa ensimmäisenä.. 😄 Noh, ei vaan. Nuorempi tyttäreni aloitti juuri jalkapallon ja vanhempainkokouksessa ajattelin, että minulla saattaisi olla ihan hyvä taustaosaaminen hommaan, eikä jonkun toisen tarvitse opetella kaikkea aivan alusta. 

Sinulla on nyt johdettavana kaksi hyvin eri tyyppistä joukkuetta. Mikä mielestäsi on joukkueenjohtajan tärkein tehtävä lasten joukkueessa?

 Tiedottaminen vanhemmille varmasti korostuu itselle, sillä Kansallisen liigan joukkueessamme ei juuri vanhempia ole päivittäisessä tekemisessä mukana. Muilta osin koen että mainitsemani mahdollistajan rooli on sama sekä aikuisten, että lasten joukkueissa. Toimintatavat toki ovat erilaisia.   

Mitä muita ajatuksia sinulla herää tästä, että olet joukkueenjohtajana pienimpien ja isoimpien joukkueissa?

Onhan se hauska yhteensattuma. Mutta ennemmin haluan sanoa kaikille FC Hongan joukkueenjohtajille tämän: ”Tiedän että joukkueenjohtajan tehtävä on välillä raskasta, välillä yksinäistä ja välillä riittämättömyyden tunne on uskomattoman suuri. Tällöin on tärkeää muistaa se, että te kaikki olette tämän seuran selkäranka (sanokoot muut mitä tahansa) ja teette aivan uskomattoman tärkeää duunia, ei pelkästään lastenne tai joukkueenne eteen vaan jopa koko yhteiskunnan eteen. Te mahdollistatte omalla työllänne parempaa tulevaisuutta! Me ollaan Honka!”. 

Kuva: Juhani Järvenpää

Uutiset

Muutoksia FC Honka ry:n ja Esport Hongan maalivahtivalmennukseen

FC Honka ry:n maalivahtivalmennuksesta vastaava Eemeli Reponen siirtyy 1.1.2021 Esport Hongan maalivahtivalmentajaksi. Eemeli Reponen seuraa tehtävässä Ayoze Mentadoa, joka puolestaan jatkaa Vantaan Jalkapalloseuran palveluksessa.

Eemeli Reponen aloitti FC Hongan organisaatiossa maalivahtivalmentajana vuoden 2019 alussa ja hän on lisäksi toiminut Palloliiton maalivahtivalmennuksen asiantuntijana ja uusien linjausten kehittäjänä vuodesta 2019. Reponen on myös vastannut U19 poikien ja U18 tyttöjen maajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta. ”Syksyn aikana oli muutamat keskustelut ja nyt asiat konkretisoituivat. On hienoa hypätä myös Esportin mukaan! Ayoze teki huipputyötä joukkueiden kanssa, joten isot saappaat on täytettävänä. Tästä ja koko muun valmennustiimin työstä on hyvä esimerkki Tim Murrayn edelliset kaudet ja murtautuminen Veikkausliigan parhaiden maalivahtien joukkoon. Tim on erittäin hyvä esimerkki koko seuralle ja maalivahdeille siitä, millaisia tuloksia voi kovalla työllä saavuttaa”, Eemeli kertoo.

FC Honka ry:n puolella aloittaa 1.1.2021 maalivahtivalmentajana Ville Vastamäki, joka siirtyy Hongan organisaatioon Vantaan Jalkapalloseurasta, missä hän on toiminut vuodesta 2018 alkaen maalivahtivalmennuspäällikkönä. Lisäksi Ville on työskennellyt vuodesta 2018 alkaen U17 tyttömaajoukkueen kanssa. “Villen rekrytoinnin kautta saamme koko Honka-yhteisön maalivahtivalmennuksen todella korkealle tasolle. Sekä Eemeli että Ville ovat valtakunnan eliittiä maalivahtivalmennuksessa. Hienoa, että he pääsevät nyt toimimaan yhdessä Hongassa”, toteaa FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen.

”2014 valmennusura lähti kunnolla käyntiin, kun perustimme Eemeli Reposen kanssa firman nimeltä maalivahtiklubi. Valmensimme useissa seuroissa ympäri Varsinais-Suomea ja Satakuntaa. VJS on loistava seura. Kuluneet kolme kautta olivat mahtavaa ja opettavaista aikaa huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Seura ja ihmiset eivät varmasti unohdu koskaan.
 
Tulevaa haastetta odotan todella innoissani. Hienoa, että Honka on valmis panostamaan maalivahtipuolelle paljon resursseja. On mahtavaa päästä työskentelemään Eemelin kanssa kolmen vuoden tauon jälkeen. Hongassa on erittäin paljon valmennuksen huippuosaamista ja odotan innolla mitä uutta voin oppia. Ei kai tällä porukalla muuta tavoitetta voi olla kuin kehittää Hongan maalivahtien harjoitus- ja pelitoiminta valtakunnan parhaaksi”, kertoo Ville.

Eemeli Reponen ja Ville Vastamäki tulevat toimimaan tiiviinä työparina. ”Jatkan myös junioreiden puolella työtä Villen kanssa, ja uskon, että saimme työnkuvat molemmille sopiviksi. Ville vastaa tulevalla kaudella myös miesten kakkosessa pelaavasta Esport Hongan Akatemia joukkueesta, joten luonnollisesti tulemme näkemään Villen jatkossa myös osittain edustuksen harjoituksissa. Tulemme kehittelemään kahden maalivahtivalmentajan käyttämistä myös muissa harjoituksissa. Mahtavaa, että saimme Villen mukaan organisaatioon ja pääsemme yhdessä muiden valmentajien kanssa rakentamaan parasta mahdollista pelaajapolkua maalivahdeille ja valmentajapolkua maalivahtivahtivalmentajille”, toteaa Eemeli.

”Meillä on nyt seurassa kokonaisuudessaan kuusi maalivahtivalmentajaa ja ehdottomasti tuloksia täytyy näkyä tulevaisuudessa, selittelylle ei ole varaa. Pelaajakehitys ja omien maalivahtien vieminen kohti edustusjoukkuetta ja ulkomaita, sekä edustusjoukkueen kanssa mitaleista taisteleminen ovat varmasti päätavoitteita meille”, Eemeli jatkaa.

Vastamäki ja Reponen vastaavat siis koko Honka-yhteisön maalivahtivalmennuksesta erikseen tehdyn suunnitelman mukaisesti. ”Olen äärettömän iloinen tästä kokonaisuudesta, jonka olemme nyt saaneet vahvistumaan. Eemeli ja Ville muodostavat monella tapaa Suomen parhaan kaksikon maalivahtivalmennuksessa. Se, mikä ainakin minua tässä eniten kiehtoo, on heidän molempien valtava työteliäisyys, lapsenomainen into oppia koko ajan uutta ja mennä kehityksessä eteenpäin. Iso asia meille”, toteaa Esport Hongan GM Hexi Arteva.

#meollaanhonka

Seura tiedottaa

Uusien rajoitusten vaikutukset harrastustoimintaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on asettanut uusia rajoituksia ja suosituksia, jotka vaikuttavat voimakkaasti myös harrastustoimintaan. Rajoitukset ovat voimassa ainakin 30.11.-20.12. välisen ajan.

Mm. seuraavat rajoitukset tulevat voimaan Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla maanantaina 30.11.:

 • Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona.
 • Kaikki yli 20-vuotiaiden harrastusvuorot ulkokentillä perutaan. Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu ulkona jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla. Uusia vuoroja ei myönnetä.
 • Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä.

Lisätietoa

Seurassa on aloitettu uusien rajoitustoimien mukaisen toiminnan valmistelu. Tiedotamme joukkueenjohtajia ja valmentajia rajoitusten aikaisista toimintatavoista viimeistään huomenna 28.11. Joukkueenjohtajat ja valmentajat käyvät toimintatavat läpi omissa joukkueissaan samoin kuin tulevan viikonlopun ohjelman.

On erittäin tärkeää, että jokainen huolehtii turvallisista toimintatavoista, kun osallistuu seuran toimintaan.

#MeOllaanHonka

Seura tiedottaa

Toiminnanjohtajan kiitos kaudesta 2019-2020

Mennyt kausi oli kokonaisuudessaan hyvin poikkeuksellinen. Koronavirusepidemian aiheuttama katkos keväällä pysäytti lähes koko yhteiskunnan ja sen myötä myös harrastustoiminnan. Olimme kaikki täysin uuden edessä.

Vaikeuksista huolimatta pääsimme vetämään poikkeusoloissa kauden hyvin lävitse. Olen todella tyytyväinen seuramme kykyyn reagoida ketterästi muuttuvissa tilanteissa. Haluan esittää suuret kiitoksen henkilöstöllemme kuluneesta kaudesta. Tämä ei varmasti ole ollut kenellekään helppoa, mutta teitte mukisematta töitä yhteisen hyvän eteen, ja jokainen laittoi varmasti itsensä täysillä peliin. Olette loistavia!

Todella ison kiitoksen haluan antaa myös kaikille toimihenkilörooleissa toimineille. Hallituksen jäsenet, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, huoltajat ja muut kortensa kekoon laittavat vapaaehtoistoimijat; teette todella arvokasta työtä lasten harrastamisen mahdollistamiseksi. Tänä poikkeusvuonna teidän panoksenne on ollut täysin korvaamatonta. Hattu päästä!

FC Honka ry:n puolesta haluan kiittää jäseniämme, toimihenkilöitä, henkilöstöämme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta kaudesta ja toivottaa jaksamista vallitsevaan poikkeustilanteeseen. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Yhteisön voimalla pääsemme näissäkin olosuhteissa eteenpäin – #MeOllaanHonka

Petri Harainen, toiminnanjohtaja

FC Honka ry