Etsi tältä sivustolta

Pelinohjaajakoulutus

Pelinohjaajakoulutusta järjestetään 14-15-vuotiaille junioripelaajille sekä lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloittaville henkilöille. Koulutus valmistaa toimimaan pelinohjaajana 7-11-vuotiaiden lasten otteluissa. Samalla kurssi tuo osallistujat lähemmäs erotuomaritoimintaa kouluttamalla jalkapallosääntöjä ja käytännön toimintaa oikeudenjakajan roolissa.

Koulutuksen käyneet voivat toimia FC Hongassa pelinohjaajina lasten otteluissa, Honka-turnauksessa, Espoon Liigassa ym. Pelinohjaajille maksetaan palkkio, joten tässä on mainio mahdollisuus mm. kesätöihin ja samalla pääsee tutustumaan työelämään ja oppimaan työelämätaitoja. Seuran työntekijät ovat pelinohjaajien tukena tapahtumissa.

Tervetuloa mukaan!

Kevään 2023 Pelinohjaajakoulutukset

Tervetuloa Palloliiton ja FC Hongan järjestämään pelinohjaajakoulutukseen!

Kevään 2003 koulutukset järjestetään 14.3. sekä 21.3. klo 18:00-21:00. Voit ilmoittautua sinulle parhaiten sopivaan koulutukseen. Pelinohjaajakoulutus on keväällä 2023 suunnattu ensisijaisesti 2008 ja 2009 syntyneille, mutta sitä vanhemmat ovat myös tervetulleita osallistumaan!

Koulutus on maksuton.

Otamme enintään 35 osallistujaa per koulutus. Tarvittaessa järjestämme lisäkoulutuksen, mikäli kiinnostuneita on runsaasti.

ILMOITTAUDU 14.3. KOULUTUKSEEN

ILMOITTAUDU 21.3. KOULUTUKSEEN

Mikäli nuori on kiinnostunut syventämään osaamistaan pelinohjaajakurssin jälkeen niin on mahdollista osallistua Palloliiton järjestämälle erotuomarin peruskurssille.

Lisätietoa:

toimisto@fchonka.fi

Suosittelemme lämpimästi osallistumaan! Tervetuloa!

Back to top