Syysturnaus 4.-5.9.2021

Tervetuloa FC Hongan syysturnaukseen! Ilmoittautuminen on auki!

Jalkapallokesä 2021 on suomalaisen jalkapalloväen paratiisi, kun Huuhkajat liitää EM-kisoissa. Unelmakesä tarjoaa varmasti ikimuistoisia hetkiä kotikatsomoissa ja antaa tuleville Huuhkajille ja Helmareille tuulta siipiensä alle. Jalkapallokesän huipennus tapahtuu 4.-5.9.2021 FC Hongan syysturnauksessa, Tapiolan Urheilupuiston erinomaisissa olosuhteissa.

Tervetuloa mukaan kilpailulliseen junioriturnaukseen, jossa keskitytään pelaajakehitykseen tuloksen sijaan. Turnauksen aikana Honkatalon Lounge-tila tarjoaa valmentajille mahdollisuuden verkostoitua, sparrata ja kehittyä vapaamuotoisen keskustelun kautta. 

Ikäluokat:

Pojat U7 (2014)

Pojat U6 (2015)

Tytöt U9 (2012)

Tytöt U8 (2013)

Ottelut ja säännöt:

Pelitapa PU7 (2014) TU8 (2013) ja TU9 (2012) ikäluokkien sarjoissa on 5vs5 ja U6 (2015) pelitapa on 4vs4.

Peliaika kaikkien ikäluokkien sarjoissa on 1 x 20min.

Sivurajalta peliä jatketaan kuljettamalla tai syöttämällä.

Turnauksessa U6 (2015) sarjoissa on vetäytymissääntö. Muissa sarjoissa ei ole käytössä vetäytymissääntöä. 

Muutoin noudatamme Palloliiton Kaikki pelaa sääntöjä.

Turnausformaatti:

Turnauksessa on jokaisessa ikäluokassa kaksi tasoa. 

Molemmilla tasoilla on neljä (4) neljän (4) joukkueen lohkoa.

Lauantaina pelataan alkulohkot (3 ottelua/joukkue), joista kaksi (2) parhaiten sijoittunutta joukkuetta jatkavat ylempään jatkosarjaan ja kaksi (2) heikoiten sijoittunutta jatkavat alempaan loppusarjaan.

Sunnuntaina pelataan jatkosarjat cup-järjestelmällä, jossa voittajajoukkue etenee aina askeleen lähemmäksi mestaruusjuhlia. Kaikille joukkueille on omat sijoitusottelunsa jatkosarjoissa, eli kaikille tulee myös sunnuntaina kolme (3) ottelua.

Palloliiton määräysten mukaisesti julkaisemme tulospalvelussamme vain yksittäisten otteluiden tulokset. Lohkotilanteet ja Cup-vaiheen edistyminen on piilotettuna. Turnausformaatilla mahdollistamme kuitenkin mahdollisimman tasaiset ottelut turnauksen aikana.

Palkitsemme kaikki joukkueet mitalein. 

Tervetuloa mukaan! ILMOITTAUDU TÄSTÄ.


Kuva: Juhani Järvenpää 

Yhteistyössä