OP Jalkapalloturvan vakuutus

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen.

FC Hongan toimintamaksujen piiriin kuuluville pelaajille seura ottaa OP Jalkapalloturvan vakuutuksen, jota suositellaan kaikille muillekin seuran pelaajille. Vakuuttamiseen OP:n kautta liittyy olennaisesti palvelu- ja hoitoketju, jota rakennetaan yhdessä Pohjola Sairaalan kanssa.

Jalkapalloturvan tuoteseloste

PELAAJAN REKISTERÖINTI JÄRJESTELMÄÄN

KAIKKIEN VAKUUTETTAVIEN TULEE TEHDÄ itse rekisteröityminen ennen vakuutuksen ostamista. Rekisteröityminen on toimenpide, jota seura tai joukkueenjohtaja ei voi tehdä vakuutettavan puolesta. Sporttirekisteriin rekisteröitymisen voi ensimmäisellä kertaa hoitaa vain pelaaja tai hänen huoltajansa (vahvistus tulee tämän puhelimeen).

Suomisportin käyttäjäksi tarvitsee rekisteröityä vain kerran minkä tahansa lajin harrastajana.

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa Sisään Suomisporttiin.
2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.
3. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia tietoasi.  Muistathan täyttää osoitetietosi.
4. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi. Suomisportin profiilissasi näkyvä sportti-id saattaa olla muu kuin vanha sportti id:si. Vanha sportti id päivittyy profiiliisi myöhemmin.

Toimintamaksujen piiriin kuuluvat:

  • Pelaaja/huoltaja tekee rekisteröitymisen Suomisportiin ja luo sinne oman profiilinsa.
  • Rekisteröinnin jälkeen ilmoitus omalle joukkueenjohtajalleen tehneensä rekisteröinnin.
  • Joukkueenjohtaja ilmoittaa seuralle, kun kaikki joukkueen pelaajat ovat tehneet rekisteröinnin. Joukkueenjohtaja ilmoittaa     joukkuekohtaisen tilanteen/uudet pelaajat osoitteeseen toimisto@fchonka.fi
  • Seura ostaa vakuutukset.
  • Vakuutustieto näkyy pelaajilla oston jälkeen omassa profiilissa vakuutuskorttina.

Muut kuin toimintamaksun piiriin kuuluvat:

  • Joukkue päättää, ottaako se kaikille pelaajille OP Jalkapalloturvan vai valitseeko jokainen vakuutuksensa itsenäisesti.

Joukkueenjohtaja on kaikissa joukkueissa vastuussa siitä, että pelaajalla on voimassaoleva vakuutus ennen osallistumista joukkueen toimintaan.