Sopimusehdot

Voimassa 25.3.2020 alkaen

1. Yleiset tiedot ja ehdot

Tämä sopimus sisältää FC Honka ry:n (jaljempänä FC Honka) ylläpitämän tukisivuston (jäljempänä sivusto) käyttöä koskevat ehdot. 

Ostaessaan tuotteita sivustolta, palvelun käyttäjä (jäljempänä asiakas) hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Sivusto on luotu FC Hongan junioritoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa. Kampanjalla kerätyt tuotot ohjataan lyhentämättöminä FC Honka ry:n junioritoiminnan tueksi.

2. Palveluntarjoaja

  • FC Honka ry
  • Y-tunnus 0101279-1
  • Sähköposti: toimisto@fchonka.fi
  • Postiosoite: Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo

3. Verkkokaupassa asiointi ja rekisteröityminen

Myymme tuotteita täysi-ikäisille (yli 18 vuotta täyttäneille) henkilöille Suomeen ja ulkomaille, joilla on toimiva sähköpostiosoite. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä FC Honka ei ole arvonlisäverovelvollinen, tuotteiden hinnat ovat verottomia. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Asiakkaan tulee antaa kunkin tilauksen yhteydessä pakolliseksi merkityt tiedot. Asiakkaan vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viivytyksettä FC Hongalle.

Tekemällä tilauksen asiakas hyväksyy, että FC Honka käsittelee hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteensa mukaisesti.

4. Tukituotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan FC Hongan sivuston (fchonka.fi/me-ollaan-honka) kautta.

Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. 

Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas lähettää tilauksensa sivustolta. Asiakasta kehotetaan tarkistamaan tilauksensa sisältö huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus.

5. Maksaminen

Vahvistettuasi tilauksen, saat tilausta vastaan laskun 1-2 arkipäivän kuluessa.

Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi, kun tuotetta on saatavilla. Maksuosoituksen suuruus ja tilisiirron viitenumero selviää FC Hongan lähettämästä laskusta.

Mikäli maksua ei tule 14 päivän kuluessa tilaus peruuntuu.

6. Tuotteiden toimitustapa ja toimituskulut

Tilaukset toimitetaan postitse. Tilaukset pyritään toimittamaan 30 vuorokauden sisällä. Koronaviruksesta johtuvien poikkeusolojen johdosta toimituksissa voi olla viivettä. FC Honka ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan sähköpostitse.

Tilauksen yhteydessä tilaukseen lisätään 4,90 euron käsittely- ja toimituskulu.

Mikäli tilauksen arvo on yli sata euroa, toimitus on maksuton.

7. Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 vrk:n palautusaika alkaa siitä päivästä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Alkuperäisen tilauksen postimaksua ei hyvitetä.

8. Ongelmatilanteet

Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse: toimisto@fchonka.fi.

Yhteistyössä