Joukkueessa tapahtuu: Musta 05

Kauden 2019-20 joukkue

Joukkue kaudelle 2019-2020:

Anttonen Emil

Blumberg Edgar

Blumberg Max

Fogelholm Arne

Forsell Joonas

Harju Eino

Heikkinen Tuomas

Holm Joakim

Kankkunen Emil

Karjalainen Eemeli

Kokkonen Elias

Laine Linus

Lehtonen Leo

Niinikangas Leon

Nilsson Oliver

Nisula Atte

Nousiainen Olli

Piironen Arttu

Pitkänen Artturi

Ruutu Joel

Ryhänen Eerik

Soini Joose

Soininen Lukas

Tukia Oliver

Kauden 2019 joukkue

Musta 05 kauden 2018-19 joukkue:

Luukas Ali-Yrkkö
Emil Anttonen
Max Blumberg
Edgar Blumberg
Arne Fogelholm
Joonas Forsell
Eino Harju
Tuomas Heikkinen
Vilho Kalmari
Emil Kankkunen
Eemeli Karjalainen
Elias Kokkonen
Linus Laine
Leo Lehtonen
Oliver Nilsson
Atte Nisula
Shaan Oli
Arttu Piironen
Artturi Pitkänen
Oliver Rekola
Kalle Ronikonmäki
Joel Ruutu
Eerik Ryhänen
Kimi Sirén
Joose Soini
Lukas Soininen
Oliver Tukia
Samuel Wallasvaara

P05 Musta avoimet harjoitukset (päivitetty 25.10.)

P05 Musta järjestää avoimet harjoitukset seuraavasti:
ti 23.10. 16:30 – 18:15 TUP3
to 25.10. 17:45 – 19:15 TUP3
pe 26.10. 18:30 – 20:15 TUP1
su 28.10. 17:15 – 19:15 TUP1
ti 30.10. 18:30 – 20:15 TUP1

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Markku Heikkinen puh. 040 728 7296, markku.heikkinen@vaisala.com

Musta 05 Aluesarjaan

Musta 05 voitti oman lohkonsa syksyn P13 Ykkösessä. Sarja oli jälleen kerran hyvin tasainen. Mustan saldoksi tuli 7 voittoa ja 2 tappiota. Tasapisteissä sarjavoiton ja nousun Aluesarjaan toi voitto keskinäisestä pelistä Tikan kanssa. Onnittelut pojille hyvästä syyskierroksesta ja tsemppiä talven treenikaudelle!

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p13-ykkonen-8v8/tilastot

Lisäksi Musta pelasi P14 Kakkosta. Sarjan pelit olivat hyvää harjoitusta fyysisesti vahvempia joukkueita vastaan. Syyskauden saldo oli 2 voittoa, yksi tasuri ja 5 tappiota.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p14-kakkonen/tilastot

Musta 05:n kevään sarjapelit päätökseen

Musta pelasi kevätkauden oman ikäluokan Ykköstä, jossa pelimuotona oli 8 v 8. Sarja oli erittäin tasainen. Mustan saldoksi tuli 5 voittoa, 1 tasuri ja 3 tappiota, jolla loppusijoitus sarjassa oli neljäs. Eroa sarjanvoittajaan jäi kolme pistettä. Syksyllä Musta jatkaa Ykkösessä.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p13-ykkonen-8v8/tilastot

Lisäksi Musta pelasi 04-ikäluokan Kakkosta, jossa pelimiuotona oli 11 v 11. Tässä sarjassa joukkue saavutti 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota. Sarjasijoitus oli seitsemäs.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p14-kakkonen/tilastot

Dutch Soccer Youth Cup 2018

Musta 05 osallistui Rotterdamissa 25.-27.5. pelattuun kansainväliseen futisturnaukseen. Joukkue matkusti Hollantiin torstaina. Perjantaina turnauksen järjestäjillä oli mieluinen yllätys, treenit hollantilaisvalmentajan alaisuudessa. Pojat saivat turnauksen alle tehokkaan treenin ja valmennustiimi hyvää informaatiota hollantilaisista treenikuvioista. Perjantai-iltana turnauksen avajaisten jälkeen Musta pelasi koko turnauksen avausottelun järjestävää rotterdamilaisseuraa SVS:ää vastaan. U13:n kaikki turnauspelit pelattiin heidän harjoituskeskuksessaan. Ehkä avajaisseremoniat ja eka peli aiheuttivat lievää kisajännitystä ja avausottelun voitto meni isännille. Lauantaina alkusarja jatkui kahdella ottelulla, joista molemmista Musta haki ansaitut voitot englantilaisesta ja hollantilaisesta vastustajista. Tuloksena oli lohkovoitto maalierolla, mikä tarkoitti sunnuntain jatkosarjassa pelaamista sijoista 1-8. Sunnuntain ensimmäisestä englantilaisesta vastustajasta Musta taisteli voiton pelitapahtumia halliten. Seuraava vastustaja Hammarby osoittautui liian kovaksi vastustajaksi. Hammarby oli liikkeellä akatemiajoukkueella ja voitti lopulta turnauksen vakuuttavasti. Jatkosarjan viimeisen ottelun voitti hollantilaiset vastustajat myös ansaitusti. Nämä tulokset tarkoittivat jatkolohkon 3. sijaa ja sijoitusottelua turnauksen sijoista 5-6. Siinä vastaan asettui saksalaisjoukkue, joka voitti tasaisen ja tiukan väännön jälkeen maalilla. Hongan loppusijoitus 32-joukkueen joukossa oli hienosti 6.

Turnausjärjestelyt toimivat hyvin ja olosuhteet olivat erinomaiset. Hotellin uima-allas oli helteisen viikonlopun aikana kovassa käytössä. Tästä Mustan on hyvä jatkaa kesän viimeisiin sarjapeleihin ja lyhyen kesätauon jãlkeen kohti Hesa Cuppia.

Musta 05 joukkue kaudella 2017-2018

Luukas Ali-Yrkkö, Emil Anttonen, Edgar Blumberg, Max Blumberg, Arne Fogelholm, Eino Harju, Arttu Heikkinen, Tuomas Heikkinen, Vilho Kalmari, Emil Kankkunen, Eemeli Karjalainen, Elias Kokkonen, Linus Laine, Leo Lehtonen, Atte Nisula, Shaan Oli, Elias Rantala, Kalle Ronikonmäki, Joel Ruutu, Samuel Saharinen, Kimi Siren, Lukas Soininen, Samuel Wallasvaara

Syksyn sarjapelit pelattu

Syksyn sarjapelit saatiin päätökseen tällä viikolla.

Loppusijoitus P2005 Ykkösen lohkossa 1 on toinen. Syksyn saldona oli 7 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Pisteitä kertyi 22, joilla lohkovoitto ja aluesarjapaikka jäivät vain pisteen päähän.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p12-ykkonen/tilastot

Lisäksi Musta pelasi syksyllä P2004 Kolmosta. Loppusijoitus lohkossa 1 on kolmas, saldona 5 voittoa ja 2 tappiota.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/P13-kolmonen/tilastot

FC Honka Musta 05 hakee joukkueeseen maalivahtia

Musta 05 on FC Hongan 2005-ikäluokan kakkosjoukkue. Tällä hetkellä joukkueessa on noin 20 innokasta ja kehityshaluista pelaajaa. Treenaamme 4-5 kertaa viikossa, ja syksyllä 2017 pelaamme U12 Ykköstä ja U13 Kolmosta. Osallistumme pääasiassa kansallisiin eliitti- ja kilpatason turnauksiin sekä 1-2 kertaa vuodessa kansainväliseen turnaukseen ulkomailla. Tarjoamme pelaajillemme erinomaisen kehitysympäristön ja teemme tiivistä yhteistyötä Akatemian kanssa. Haemme nyt joukkueeseen innokasta maalivahtia, jolla on kova halua kehittyä omalle huipulleen tällä pelipaikalla.

Laadukkaan joukkueharjoittelun lisäksi FC Hongan maalivahdeilla on mahdollisuus osallistua Vito Confalonen erittäin suosittuun ja monipuoliseen maalivahtivalmennukseen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Vastuuvalmentaja Markku Heikkinen (markku.heikkinen(at)vaisala.com / 040 728 7296)

Joukkueenjohtaja Mikko Ronikonmäki (fchonkamusta05(at)gmail.com / 0400 568 599)

Yhteistyössä