Joukkueessa tapahtuu: Keltainen T05

Terveisiä Virosta

Honka T05 keltaisten kesän turnauskauden avasi totutusti Stadi cup. Kesän kohokohdaksi muodostui kuitenkin Juhannuksen jälkeinen Pärnu Cup Virossa. Neljän päivän ajan tytöt saivat pelata useita eri kansallisuuksia vastaan. Vastustajat olivat erityyppisiä, taitavia joukkueita ja tytöt saivatkin kokemusta hiukan kovemmasta pelityylistä. Pelillisesti pientä hankaluutta aiheutti paluu pienemmälle kentälle juuri omaksutun 11 vs 11 -pelitavan jälkeen. Kisamenestystä ei tällä kertaa tullut, mutta kokonaisuutena matka oli erittäin onnistunut! Matka vahvisti joukkuehenkeä ja loi mukavia yhteisiä muistoja. Tästä on hyvä jatkaa syyskaudelle 2019!

Matkasta koko joukkuetta kiittäen, huoltajat Maria & Mona

Joukkueemme hakee uusia pelaajia

FC Hongan vuonna 2005 syntyneiden tyttöjen keltainen joukkue toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi.

Tule Tapiolan urheilupuistoon kokeilemaan jalkapalloharrastusta syyskuun alussa:

SU 2.9. klo 14.45 – 16.15 TUP1-kenttä
KE 5.9. klo 18.30 – 20.15 TUP1-kenttä

Jos nämä ajat eivät sovi, niin muulloinkin saa tulla tutustumaan harjoituksiin, mutta sitä ennen kannattaa varmistaa valmentajilta tai joukkueenjohtajalta, että harjoituksia ei ole peruttu pelin tai muun syyn takia. Yhteyden saat sähköpostitse tai joukkuesivumme kautta, josta myös yhteystiedot löytyvät.

Stadi Cup takana, Helsinki Cupiin innolla ensi viikolla

Honka Keltainen T05 pystyi osallistumaan Stadi Cupiin kahdella joukkueella, kun saimme muutaman pelaajan täydennyksen Akatemiasta. Pelejä riitti näin kaikille hyvin ja menestystäkin tuli, sillä yhteisjoukkue sijoittui ikäluokassaan korkeimmalle Hongan joukkueista. 🙂

Hesa Cupiin osallistumme sitten yhdellä hieman isommalla joukkueella. Pelit ovat onneksi vähän pidempiä, joten toivottavasti nytkin tytöt pääsevät pelaamaan riittävästi. Toivotamme iloisia ja aurinkoisia pelejä kaikille Hesa Cupilaisille!