Joukkueessa tapahtuu: PU16 Akatemia

B Reservi hakee kilpatason maalivahtia 

Päättyneellä kaudella SM-kultaa voittaneen Honka B:n kakkosjoukkueena toimiva B Reservi pelaa kesällä 2019 valtakunnallista B Ykköstä, Suomen toiseksi korkeinta B-junioreiden sarjaa. Joukkue hakee riveihinsä kilpatason maalivahtia. Jos olet kiinnostunut joukkueesta, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan (bujarbogujevci(a)hotmail.fi) tai joukkueenjohtajan (marco.granskog(a)gmail.com).

Halutessaan B Reservin pelaajilla on mahdollisuus edetä Hongan kilpailullisella pelaajapolulla vaikka kuinka korkealle.

Joukkue harjoittelee talvikaudella neljästi viikossa; maanantaisin, tiistaisin, torstaisin sekä lauantaisin, sekä sisällä että ulkona.

Honka B Reservi aloittaa uuden kauden torstaina 1.11.2018

Päättyneellä kaudella SM-kultaa voittaneen Honka B:n kakkosjoukkueena toimiva B Reservi harjoittelee talvikaudella neljästi viikossa. Joukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa paikka B Ykkösessä, valtakunnan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Talvikauden harjoitukset ovat maanantaisin, tiistaisin, torstaisin sekä lauantaisin, sekä sisällä että ulkona.

– Pelaamme ensi kaudella erittäin kovatasoista valtakunnallista sarjaa, sanoo vastuuvalmentaja Bujar Bogujevci. – Kilpailullisuus ja tavoitteellisuus tulee näkymään kaikessa toiminnassamme, niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Joukkueesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko vastuuvalmentajaan (bujarbogujevci@hotmail.fi) tai joukkueenjohtajaan (marco.granskog@gmail.com).

Yhteistyössä