Joukkueessa tapahtuu:

Syksyn sarjapelit pelattu

Tervetuloa FC Honka Musta 05:n kotisivuille!

Musta 05 -joukkue toimii P05 -ikäluokan haastejoukkueena, osana FC Hongan Mustan linjan pelaajapolkua. Kehitämme pelaajia yksilöllisesti – hyvällä asenteella ja iloisella ilmeellä. Tarjoamme pelaajille, joilla on kyky pelata kansallisella kilpatasolla tai kova halu kehittyä sinne, erinomaisen valmennuksen ja harjoitusolosuhteet. Noudatamme seuran valmennuslinjaa ja harjoittelemme siitä johdetun kausisuunnitelman mukaisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä ikäluokan Akatemia ja Musta 2 joukkueiden kanssa.

Joukkueessa on 24 innokasta ja kehityshaluista pelaajaa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa. Talvikaudella 2019-2020 pelaamme Talviliigaa P05 Eliitti sarjassa. Kesäkaudella 2020 pelaamme Palloliiton Eteläisen alueen kakkosta P15 ikäluokassa. Lisäksi pelaamme harjoitusotteluita ja miniturnauksia säännöllisesti.

Joukkueemme osallistuu kansallisiin eliitti- ja kilpatason turnauksiin. Lisäksi ohjelmassa on ulkomaan turnaus. Vuonna 2019 joukkue osallistui Football Cup Barcelonaan huhtikuussa ja Audi KB Cupiin elokuussa.