FC Honka Pojat 2016

Hei sinä 2016 syntynyt! Tule mukaan pelaamaan futista ammattivalmentajan johdolla. Ikäluokalle perustetaan uusi joukkue marraskuussa 2021.

Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan!

Koejakson aikana seuraamme valmentajien kanssa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Tällä hetkellä ikäluokassa toimii yksi joukkue, mutta todennäköisesti kesäkaudelle perustamme toisen joukkueen.

Ikäluokan syksyn kokeilujakso 2021 on:

4.10.-17.10. ILMOITTAUDU KOKEILUJAKSOLLE

Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ikäluokkaan voi liittyä vain koejaksojen ajankohtina, mutta pelaajan siirtyminen tasolta toiselle voi tapahtua missä kauden vaiheessa vain.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Yhteistyössä