FC Honka P08 Akatemia

FC Honka Akatemia 08 (U14) on Hongan vuonna 2008 syntyneiden poikien edustusjoukkue. Joukkueessa on 2 maalivahtia ja 19 kenttäpelaajaa ja joukkue koostuu tavoitteellisista pelaajista kuitenkaan unohtamatta jalkapallon tuomaa iloa.

Joukkue harjoittelee neljä-viisi kertaa viikossa, minkä lisäksi joukkueen pelaajat osallistuvat seuran järjestämään fysiikka- ja maalivahtivalmennukseen. Honka tarjoaa pelaajalle SHA-leirityksiä osana kehittymisen seurantaa, haasteita tarjoavaa kilpailutoimintaa ympäri vuoden niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä. Joukkue tekee myös tiivistä yhteistyötä ikäluokan toisen kilpajoukkeen FC Honka Mustan kanssa ja ns. hissiliike on mahdollista myös kauden aikana huomioiden pelaajan halun kehittyä jalkapalloilijana.

Kevätkaudella 2022 joukkue pelaa Palloliiton P14 Liiga Etelää yhdessä muiden eteläisen alueen huippujoukkueiden kanssa. Pelaamme myös mielellämme talven ja kevätkauden alkaessa harjoitusotteluita. Yhteydenotot harjoitusotteluihin (ja mahdollisiin turnauksiin) liittyen joukkueenjohtaja Petra Tukiaan.

Joukkueen valmennuksesta vastaa Jussi Koivula. Toisena valmentajana toimii Henri Kaasalainen.

Joukkue

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Vastuuvalmentaja Jussi Koivula 050 374 2889
  • Valmentaja Henri Kaasalainen

Lähetä postia joukkueelle P08 Akatemia

    • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti:

    Yhteistyössä