FC Honka P08 Akatemia

FC Honka Akatemia 08 on Hongan vuonna 2008 syntyneiden poikien edustusjoukkue. Joukkueessa on 3 maalivahtia ja 21 kenttäpelaajaa ja joukkue koostuu tavoitteellisista pelaajista kuitenkaan unohtamatta jalkapallon tuomaa iloa. 

Joukkue harjoittelee neljä-viisi kertaa viikossa, minkä lisäksi joukkueen pelaajat osallistuvat seuran järjestämään fysiikkavalmennukseen, maalivahtivalmennukseen sekä SHA:n seurantapahtumiin. Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä ikäluokan toisen kilpajoukkeen FC Honka Mustan kanssa ja ns. hissiliike on mahdollista myös kauden aikana huomioiden pelaajan halun kehittyä jalkapalloilijana. 

Kesäkaudella 2020 joukkue pelaa Palloliiton P12 Ykkönen -piirisarjaa yhdellä ryhmällä ja toisella P12 Kakkonen -sarjaa. Pelaamme mielellämme myös 8v8 sekä 11v11 harjoitusotteluita kesä- ja syyskaudella. Yhteydenotot turnauksiin ja harjoitusotteluihin liittyen joukkueenjohtaja Petra Tukiaan. 

Valmennuksesta vastaa Henri Kaasalainen. Apuvalmentajana toimii Jussi Koivula. Joukkueen maalivahtien valmennuksesta vastaa seuran nuorisourheiluvaiheen maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen. 

Joukkue
Toimihenkilöt ja yhteystiedot
  • Vastuuvalmentaja Henri Kaasalainen 045 1372 859
  • Valmentaja Jussi Koivula
  • Maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen
Lähetä postia joukkueelle P08 Akatemia

    • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: