FC Honka P08 Akatemia

FC Honka Akatemia 08 on Hongan vuonna 2008 syntyneiden poikien edustusjoukkue. Joukkueessa on 3 maalivahtia ja 21 kenttäpelaajaa ja joukkue koostuu tavoitteellisista pelaajista kuitenkaan unohtamatta jalkapallon tuomaa iloa.

Joukkue harjoittelee neljä-viisi kertaa viikossa, minkä lisäksi joukkueen pelaajat osallistuvat seuran järjestämään fysiikka- ja maalivahtivalmennukseen. Honka tarjoaa pelaajalle SHA-leirityksiä osana kehittymisen seurantaa, haasteita tarjoavaa kilpailutoimintaa ympäri vuoden niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä. Joukkue tekee myös tiivistä yhteistyötä ikäluokan toisen kilpajoukkeen FC Honka Mustan kanssa ja ns. hissiliike on mahdollista myös kauden aikana huomioiden pelaajan halun kehittyä jalkapalloilijana.

Kevätkaudella 2021 joukkue pelaa Palloliiton P13 Liiga Etelää yhdessä muiden eteläisen alueen huippujoukkueiden kanssa. Pelaamme myös mielellämme kevätkauden alkaessa 11v11 harjoitusotteluita. Yhteydenotot harjoitusotteluihin (ja mahdollisiin turnauksiin) liittyen joukkueenjohtaja Petra Tukiaan.

Joukkueen valmennuksesta vastaa Henri Kaasalainen. Apuvalmentajana toimivat Jussi Koivula ja Mikko Tarvainen. Joukkueen maalivahtien valmennuksesta vastaa seuran nuorisourheiluvaiheen maalivahtivalmentaja Ville Vastamäki 1.1.2021 alkaen.

Joukkue

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Vastuuvalmentaja Henri Kaasalainen 045 1372 859
  • Valmentaja Mikko Tarvainen
  • Valmentaja Jussi Koivula
  • Maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen

Lähetä postia joukkueelle P08 Akatemia

    • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti:

    Yhteistyössä