FC Honka Naiset Edustus

FC Hongan naisten edustusjoukkue pelaa kauella 2021 ylimmällä sarjatasolla Kansallista Liigaa. Joukkue harjoittelee ympäri vuoden Espoon Esport Areenalla ja Tapiolan urheilupuistossa. Joukkueen yksi tärkeimmistä päämääristä on olla väylä nuorille lahjakkuuksille kohti heidän tavoitteitaan ja unelmiaan jalkapallossa. Joukkue siirtyi kuluvalle kaudelle Esport Hongan huippu-urheiluyksikköön.

Seuran päävalmentajana toimii toista kautta Rosa Lappi-Seppälä. Valmennustukea kokonaisuuteen antaa myös seuran talenttivalmentaja Omar Adlani. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Eemeli Ihalainen. Fyysisen valmennuksen aisaparina toimivat fysioterapeutti Kevin Collet sekä fysiikkavalmentaja Eetu Nummelin. Joukkueenjohtajana toimii Jussi Tapola.

Kaudella 2018-19 joukkue saavutti uuden päävalmentajansa johdolla Naisten Liigan hopeaa. Kaudella 2016-17 joukkue juhli liigan mestaruutta yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Joukkue on ollut sarjassa hopealla vuonna 2009 ja pronssilla vuosina 2011, 2013 ja 2016. Honka on voittanut myös naisten Liigacupinin vuosina 2007 ja 2008. Suomen Cupissa Honka voitti kultaa vuonna 2015 ja vuonna 2016 hopeaa.

Edustusjoukkueen kotisivut »

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä
  • Maalivahtivalmentaja Eemeli Ihalainen

Lähetä postia joukkueelle Naiset Edustus

    • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti:

    Yhteistyössä