Etsi tältä sivustolta

Haemme P2009 kilpajoukkueeseen valmentajaa 

Etsimme joukkoomme motivoitunutta osa-aikaista valmentajaa, jolla on jo kokemusta valmennustehtävistä. Valmentaja tulee toimimaan yhdessä vastuuvalmentajan kanssa P2009 Mustassa joukkueessa, joka on ikäluokan poikien toinen kilpajoukkue. Joukkueessa pelaa motivoituneita ja sitoutuneita pelaajia ja P2009 Musta tekee yhteistyötä myös ikäluokkansa Akatemia-joukkueen kanssa.  

Joukkue harjoittelee Tapiolan urheilupuistossa ja pelaa kahdessa sarjassa. Tapahtumia on 4–5 viikossa.  Valmennuksesta vastaa joukkueen vastuuvalmentaja Evangelou Konstantinos. Valmentajien tukena on FC Hongan fyysisen valmennuksen päällikkö, maalivahtivalmennus sekä nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkö.  

Työpaikkana FC Honka on monimuotoinen, vastuullisesti ja tavoitteellisesti toimiva organisaatio. Arvomme ovat taito, kilpailu ja vastuu, ja nämä arvot ohjaavat toimintaamme. Arvostamme koulutusta ja valmennuskokemusta, mutta meille erityisen tärkeä on persoonasi sekä halu oppia ja kehittyä. 

—– 

Työ alkaa viimeistään 1.5., mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 12.4. mennessä valmennuspäällikkö  Kimmo Eroselle:  kimmo.eronen@fchonka.fi. Samasta osoitteesta saat myös halutessasi lisätietoja tehtävästä.  

Hakemuksessa on hyvä mainita ainakin seuraavat asiat: 

  • Nimi ja yhteystiedot (puhelin ja sähköposti) 
  • Siviilikoulutus 
  • Jalkapallovalmennuskoulutus 
  • Muu tehtävään liittyvä koulutus 
  • Valmennuskokemus 
  • Muu tehtävään liittyvä työkokemus 
  • Muu osaaminen, esimerkiksi: urheilutausta, tietotekninen osaaminen, jne. 
  • Minkälaisista valmennustehtävistä olet / et ole kiinnostunut? 

FC Honka ry arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi monenlaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuriryhmiin kuuluvia.   

Valitulta henkilöltä tullaan tarkistamaan rikostaustaote.  

Back to top