Seura tiedottaa

Joulukampanja vähävaraisten perheiden pelaajien tukemiseksi

FC Hongassa on perustettu juniorirahasto seuran vähävaraisten perheiden pelaajien harrastuskustannusten tukemiseksi. Rahasto on perustettu FC Hongan johtokunnan 12.9.2019 tekemällä päätöksellä.   

Rahastoon otetaan vastaan lahjoituksia ja testamentteja yksityisiltä henkilöiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä. Rahastoon voidaan kerätä rahaa myös keräyksin, joita varten seuralla on rahankeräyslupa (lupanumero RA/2019/881, keräysalue pääkaupunkiseutu). 

Ole mukana tukemassa vähävaraisia perheitä ja lahjoita! 

Nyt on hieno mahdollisuus olla mukana tärkeässä työssä seuran vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseksi! Joulun ajan varainhankintakampanjalla keräämme rahastoon varoja ja tavoitteena on saada ensimmäinen haku avattua alkuvuodesta 2020.  

FC Hongan tahtotila on luoda jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tähän tarvitsemme seuralaisten ja kumppaniemme tukea. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.  

Lahjoitusohjeet  
 1. Lahjoita haluamasi summa seuran tilille: FI75 2146 1800 0055 39 
 2. Kirjoita viestikenttään lahjoitus FC Hongan rahastoon 
 3. Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana joululahjana läheisellesi. Yrityksille on oma yrityksen lahjakortti esim. nettisivuilla julkaistavaksi.
 4. Julkaisemme kaikkien halukkaiden tukirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme,  laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen  annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500  euron lahjoitukset uutisoidaan erikseen seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.  
Jaa tietoa ystävillesi sosiaalisessa mediassa 

FC Honka jakaa omissa sosiaalisen median kanavissaan (Twitter ja Instagram) tietoa kampanjasta. Kiitos, jos voit auttaa varainhankinnassa myös jakamalla kampanjasisältöä omissa sosiaalisen median kanavissasi niin saamme mahdollisimman suuren näkyvyyden asialle.  

 Yrityslahjoitukset 

Yritykset voivat lahjoittaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja halutessaan olla yhteydessä lahjoituksiin liittyen: annariina.seppa@fchonka.fi / 020 730 4651 

Rahaston tarkoitus

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea FC Honka ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä taloudellista tukea tarvitsevien junioreiden hyväksi. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille. 

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta  tilanteesta ja hakemusten määrästä. Ensimmäinen hakuaika kaudella 2019-2020 järjestetään, kun varoja on saatu riittävästi kerättyä.  Jatkossa haku järjestetään kahdesti kauden aikana ja hausta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtainen. 

Rahastolla tulee jatkossa olemaan oma tili, jolle varat kerätään. Uutta tiliä varten seura on hakenut vielä muutosta rahankeräyslupaan, jotta varoja voi jatkossa kerätä rahaston tilille. Ensimmäisessä keräysvaiheessa varainhankinnan tuotot ohjataan seuran päätilille ja siirretään rahaston tilille, kun lupapäätöksen keräystiliä koskeva muutos tulee voimaan. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi. 

 #JALKAPALLOKUULUUKAIKILLE

Syyskokouksen päätöksiä

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin sunnuntaina, 27.10. Kokouksessa vahvistettiin kauden 2020 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä seuraavan toimintavuoden jäsenmaksut. Kokouksessa valittiin myös jäseniä seuran johtokuntaan sekä seuran puheenjohtaja.

Toimintasuunnitelma kaudelle 2020 sisältää uuden strategian painopistealueiden esittelyn sekä urheilutoimen ja hallinnon & talouden linjaukset toimintavuodelle. Uusi strategia lanseerataan kokonaisuudessaan maaliskuun vuosikokouksen yhteydessä.

FC Honka_toimintasuunnitelma_2020

Jäsenkokouksen vahvistamat jäsenmaksut kaudelle 2020

Pelaajajäsenmaksu:

 • Lapsi- ja nuorisourheiluvaihe: 175 euroa
 • Aikuisharraste: 50 euroa
 • Jalkapallokoulu: 25 euroa (vapaaehtoinen)*
 • Erityisryhmäjäsen: 5 euroa

Huoltajajäsenmaksu: 30 euroa

Kannattajajäsen (hlö): 150 euroa

Kannattava yhteisöjäsen: 500 euroa

*Jalkapallokoulun vapaaehtoisella jäsenmaksulla mahdollistetaan honkalaiseen perheeseen liittyminen ja seuran huippu-urheiluvaiheen seuraaminen Veikkausliigan ja Naisten Liigan kausikorteilla.

Henkilövalinnat kaudelle 2020

Seuran puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Mariet Louhento, joka aloittaa kolmannen kautensa tehtävässä. Johtokunnan jäsenistä erovuorossa oli neljä henkilöä ja heidän tilalleen valittiin uusina jäseninä Irina Kupiainen, Timo Lanki ja Anton Ropa. Jani Tukia jatkaa uudella kaudella johtokunnassa. Henkilöt valittiin yksimielisesti. Tämän lisäksi johtokunnassa jatkavat vuoden 2018 syyskokouksessa kaksivuotiskaudelle valitut Pirkko Ilmonen, Raimo Konkola, Kalle Lehtinen, Antti Nousiainen, Mika Pulliainen ja Mikko Ronikonmäki. Seura kiittää kautensa päättäneitä jäseniä Petri Juhalaa, Jussi Tellaa ja Jari Wallasvaaraa panoksestaan seurakehitystyössä.

Seuran tilintarkastajana jatkaa KHT Marko Saxell ja toiminnantarkastajana Anu Karjalainen, varalla Satu Maaranen.

Yhdistyksen sääntöuudistus

Kokouksen muina asioina käsiteltiin johtokunnan esitys yhdistyksen sääntöuudistukseksi. Sääntöuudistuksen keskeisiä esityksiä ovat johtokunnan kokoonpanoon liittyvä muutos, jossa jäsenmäärää  ehdotetaan pienennettäväksi. Nykyinen kokoonpano on 10 jäsentä sekä puheenjohtaja, jossa jäsenet valitaan kaksivuotiskaudelle ja puheenjohtaja vuosittain. Varapuheenjohtajan valitsee voimassa olevien sääntöjen mukaisesti johtokunta keskuudestaan. Esityksen mukaisesti kokoonpanon jäsenmäärää esitetään pienennettäväksi kuuteen (6). Tämän lisäksi esitetään, että puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja molemmat valitaan jäsenkokouksessa ja kumpikin aina kaksivuotiskaudelle. Johtokunta -nimitys esitetään muutettavaksi hallitukseksi.

Seuran jäsenistöön liittyvänä uudistuksena esitettiin toimihenkilöjäsenyyden lisäämistä. Kokous päätti myös, että jäsentasona pidetään edelleen myös huoltajajäsenyys. Kokous hyväksyi esityksen jäsentasoihin liittyvän muutoksen jälkeen yksimielisesti. Samalla hyväksyttiin ehdotus jäsenkokoukseen osallistuvan jäsenen alaikärajan korottamisesta 15-vuodesta 18-vuoteen.

Tullakseen voimaan on esityksen saatava jäsenkokouksessa läsnäolevien äänioikeutettujen kolmen neljäsosan äänten enemmistön kannatus kahdessa perättäisessä kokouksessa. Esitys käsitellään sääntöjen mukaisesti toistamiseen seuraavassa jäsenkokouksessa, joka on maaliskuussa kokoontuva vuosikokous.

FC Honka kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita jäseniään.

FC Honka Akatemia P20 saavutti paikan SM-karsintasarjaan

FC Honka Akatemia P20:n kausi 2019 sai komean päätöksen. Joukkue ansaitsi paikan SM-karsintasarjassa ja siten tavoittelee paikkaa ensi kauden SM-sarjaan.

Onnittelut joukkueelle ja sen taustoille SM-karsintasarjapaikan saavuttamisesta!

Uuden kauden joukkueen rakennus on jo käynnissä. Seura  nimitti joukkueen vastuuvalmentajaksi Jussi Väyrysen, joka tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä Esport Hongan kanssa.

Seuran pelaajapolku täydentyy SM-karsintasarjapaikan myötä ja pystymme tarjoamaan seuran pelaajille eheän huippujalkapallopolun.

Akatemia P20:n pelaajakatsastusten aikataulut ja yhteystiedot.

Nuorisourheiluvaiheen (U12-20) pelaajakatsastukset

Akatemia

Akatemiajoukkueen valmentajat kutsuvat pelaajakatsastuksiin ne pelaajat, joiden profiili soveltuu joukkueeseen. Pelaajakatsastukset järjestetään 21.-31.10.2019. Ilmoittautumiset viimeistään 20.10.2019. B-17 Akatemian osalta pelaajakatsastukset järjestetään 15.-25.10. Alla lisätietoja.

Akatemiajoukkueiden vastuuvalmentajat auttavat mielellään seuran oikean tasoisen kilpajoukkueen kartoituksessa. Uuden kauden joukkueet julkaistaan 1.11.2019.

Poikien akatemiajoukkueet

Voitte olla yhteydessä akatemiavalmentajiin: ma, ti ja to klo 14:00-16:00

 

Ilmoittautumiset:

A-20 Akatemia

Jussi Väyrynen

050 370 7359

 • A-20 Akatemia osallistuu tulevalla kaudella A-poikien SM-karsintaan. A-poikien osalta pelaajakatsastukset kestävät marraskuun ensimmäisen viikon loppuun. Joukkue nimetään 8.11. Valmentaja Jussi Väyryseen voi olla yhteydessä muinakin kuin yllä mainittuina aikoina.

 

B-17 Akatemia

Jussi Vasara

040 738 8667

Esport Honka U17 Akatemian avoimet harjoitukset

 • Järjestetään ti-pe 15.-25.10. (2 viikkoa) TUP3 kentällä klo 15:15-17:15.
 • Ilmoittautumiset talenttivalmentaja Jussi Vasaralle: jussi.vasara@fchonka.fi, p. 040 738 8667.
 •  Pelaajavalinnat ilmoitetaan pelaajille yhteisessä palaverissa harjoitusten jälkeen pe 25.10, jonka jälkeen joukkue julkaistaan seuran nettisivuilla.
 • Joukkueen ulkopuolelle jäävien pelaajien kanssa käydään keskustelu seuran tarjoamista muista vaihtoehdoista.

 

C-15 Akatemia

Abdi Mohamed

0400 357 988

 

C-14 Akatemia

Tero Tainio

045 604 1333

 

D-13 Akatemia

Jani Lähde

050 569 8896

 

D-12 Akatemia

Henri Kaasalainen

045 137 2859

 

 

Tyttöjen akatemiajoukkueet

Joukkueuutisissa lisätietoa ja tarkemmat aikataulut

Ilmoittautumiset:

TBSM

Ari Innala

0400 464 812

 

C-15 Akatemia

Jan Salminen

045 630 2688

 

C-14 Akatemia

Rebekka Malmberg

0400 284 144

 

C-13 Akatemia

Timo Lumivaara

040 419 8005

 

C-12 Akatemia

Timo Lumivaara

040 419 8005

 

Mustan linjan joukkueet

FC Honka ry järjestää Mustan linjan joukkueiden pelaajakatsastukset 21.10.-31.10.2019.

Pyydämme ilmoittautumaan pelaajakatsastuksiin alla olevan joukkueen ilmoittautumislinkistä 20.10.2019 mennessä.

Mustan linjan  pelaajakatsastuksiin ilmoittaudutaan MyClub-järjestelmän kautta 20.10.2019 mennessä.

 

B-17 Reservi (1.Div)

Ilmoittaudu: ma 21.10.

Ilmoittaudu: ke 23.10.

Ilmoittaudu: pe 25.10.

Ilmoittaudu: ma 28.10.

Ilmoittaudu: ke 30.10.

 

B-17 2 (2.Div.)

Ole yhteydessä:

Raimo Konkola

050 322 7455

Valmentajana Timo Askolin

 

B-17 3 (3.Div)

Ilmoittaudu

 

C-15 Musta 1

Ilmoittaudu

 

C-15 Musta 2

Ilmoittaudu

 

C-14 Musta

Ilmoittaudu

 

D-13 Pre-Akatemia

Ilmoittaudu

 

D-13 Musta

Ilmoittaudu

 

Keltaisen- ja Vihreän linjan joukkueet

Joukkueiden toimintaan voi ilmoittautua läpi vuoden.

Tärkeä tietää

 • Tasojoukkueisiin valitaan pelaajat pelaajakatsastusten kautta. Useampi seuran päätoimisista valmentajista on paikalla arviomassa pelaajia.
 • Pelaajan siirtäminen seuran sisällä toiseen joukkueeseen on mahdollista. Vastuuvalmentajan velvollisuus on pitää pelaaja ajan tasalla roolista joukkueessa ja mahdollisista muutoksista.
 • Mikäli vastuuvalmentaja kesken kauden havaitsee pelaajan motivaatiossa, asenteessa tai taitotasossa puutteita, tulee asiasta keskustella pelaajan kanssa ja pyrkiä selvittämään syyt muutokseen.
 • Vastuuvalmentaja päättää aina mahdollisista pelaajasiirroista, konsultoi ja keskustelee asiasta seuran valmennuspäällikön kanssa. Päätös pelaajan siirtämisestä ilmoitetaan pelaajalle aina kasvotusten siten, että paikalle ovat pelaaja, vastuuvalmentaja, valmennuspäällikkö sekä tarvittaessa pelaajan vanhemmat.
 • Tapahtumaan osallistujalla tulee olla voimassa oleva jalkapallotapaturman käsittävä vakuutus.
 • Seuran pelaajakatsastukset ovat maksuttomia.

Huomio sinä huipulle tähtäävä tyttöfutari!

FC Honka on uudistanut tyttöjen pelaajapolun vastaamaan niihin haasteisiin, mitä huipulle kehittyminen tänä päivänä vaatii. Meiltä löytyy selkeä ja toimiva tie junioreista Naisten Liigaan ja eteenpäin.

Hongan Akatemia – joukkueet ( T08 – TBSM ) etsivät motivoituneita, sitoutuneita, huipulle tähtääviä pelaajia mukaan kehittymään suomalaisen jalkapallon terävimpään kärkeen.

Meillä on tarjota pelaajille:

 • Selkeä pelaajapolku
 • Toimiva yhteistyö ikäluokkien välillä
 • Laadukas valmennus
 • Laadukas maalivahtivalmennus (Eemeli Reponen ja Eemeli Ihalainen)
 • Laadukas fysiikkavalmennus (Esport Oy)
 • Talenttivalmennus
 • SHA – yhteistyö (Testit ja kehittymisenseuranta)
 • Hyvät olosuhteet
 • Positiivinen Me Ollaan Honka -henki!

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan matkalle kohti tyttö- / naisfutiksen huippua!

Yhteydenotot: ari.innala@fchonka.fi

FC Honka hakee valmentajia nuorten haaste- ja harrastejoukkueisiin

Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää edelleen organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2019-20 valmennuksellista osaamista nuorten haaste- ja harrasteryhmiimme ikäluokissa U12 – U20.

Etsimme vuorovaikutustaidoiltaan positiivisesti ulospäinsuuntautuvia henkilöitä, joilla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme, että rekrytoitavat valmentajat noudattavat työssään FC Hongan pitkän aikavälin kehittämiseen suunniteltua valmennuslinjaa. Tavoitteenamme on rekrytoida 4-5 valmentajaa, joille nuorten valmennus on lähellä omaa sydäntä oleva vahvuusalue. Työtehtävät täytetään 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työnkuvat määritellään yksilöllisesti. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin- ja viikonloppuisin, säännöllistä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa, seuran sisäistä valmentajakoulutusta ja verkostotyötä.  Lisäksi työnkuviin on sovittavissa valmentajakoulutusta tai vastaavia tukipalveluita seuran jäsenistölle tai henkilökunnalle.

Edellytämme hakijoilta vahvaa koulutuksellista tai kokemusperäistä näyttöä nuorten jalkapallon lajivalmennuksesta. Liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi.

Suomen Palloliiton ja UEFA:n valmentajalisenssisuosituksena suositus on B-taso, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa sekä halua liittyä osaksi mustakeltaista kasvutarinaa ja toimia yhdessä maamme johtavista juniorijalkapallon organisaatioista.

Hakuaika työtehtäviin on 30.9. klo 16 asti. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry@fchonka.fi. Haastatteluita ryhdytään toteuttamaan jo hakuaikana joten toimita hakemuksesi meille pikaisesti.

Lisätietoja antaa pelaajakehityspäällikkö Niko Laiho, ensisijaisesti sähköpostitse niko.laiho@fchonka.fi

#MeOllaanHonka

FC Honka hakee tyttöjen talenttivalmentajaa

FC Honka hakee tyttöpuolen talenttivalmentajaa kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään vahvistamaan seuran pelaajakehitystyötä. Talenttivalmentaja tulee toimimaan tärkeänä osana, muun päätoimisen valmennushenkilöstön kanssa, entistäkin laadukkaamman pelaajan arjen mahdollistamiseksi. Toimi on päätoiminen ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Talenttivalmentajan tehtävänä on johtaa tyttöjen (14-18 v.) huippuvaiheen toimintaa seuran sisällä ja vastata lahjakkaimpien tyttöpelaajien (14-18 v.) kokonaisvaltaisesta harjoittelusta ja kehittymisen seurannasta.

Valmentaja toimii tiiviissä yhteistyössä seuran valmennusjohdon, naisten edustusjoukkueen sekä B -tyttöjen vastuuvalmentajien ja valmennustiimien kanssa ja osallistuu seuran päätoimisista valmentajista koostuvan työryhmän toimintaan.

Tehtävään kuuluu kehittää ja organisoida pelaajien laadukasta arkea yhdessä mm. oppilaitosten, valmennuskeskusten ja Palloliiton toimijoiden kanssa. Valmentaja toimii myös linkkinä alueen yhteistyöseuroihin, antaen tukea myös heidän lahjakkaimpien pelaajien pelaajakehityksessä.

Valmentajalla on myös keskeinen rooli valmentajien osaamisen kehittämisessä. Palloliiton uudistettujen koulutusten sisältöjen, rakenteiden, koulutustapojen ja menetelmien tunteminen on siten arvokasta.

Talenttivalmentajan työnkuvaan sisältyy myös Palloliiton tehtäviä noin 82 päivää vuodessa, mm. aluetoiminnassa, alueellisessa pelaajatarkkailussa, Helmaripäivillä tai maajoukkuetoiminnassa.

Haemme tekijää, jolla on intohimoa lajia sekä pelaajakehitystyötä kohtaan, hyvät yhteistyötaidot, riittävä valmentajakoulutus (suositus UEFA A-valmentajalisenssi tai suunnitelma sen toteuttamiseksi) sekä kykyä johtaa ja organisoida toimintaa.

Tehtävään hakeminen:
Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive  osoitteeseen: rekry@fchonka.fi. Hakemukset tulee lähettää 6.9.2019 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä ja työ alkaa lokakuun aikana.

Lisätietoja:
FC Honka, tyttöpuolen pelaajakehitysvastaava, Rosa Lappi-Seppälä, rosa.lappi-seppala@fchonka.fi, puh. 050 581 0981.

Palloliiton tehtävien osalta lisätietoja antaa Huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen marianne.miettinen@palloliitto.fi.

——-

FC Honka on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista, jonka panostukset myös tyttöpuolen pelaajakehityksessä ovat konkreettisesti viemässä kehitystä eteenpäin. Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä kahdeksantoista päätoimista henkilöä, joista kolme seurahallinnon ja viisitoista urheilutoimen puolella. Sopimuksellisia valmentajia seurassa toimii yhteensä 65 ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä yli 200. Joukkueita seurassa on lähes 70, mukaan lukien Naisten Liigaa pelaava naisten edustusjoukkue. Naisten edustusjoukkue on merkittävä osa seurayhteisöä, jonka toiminnalliseen laatuun panostetaan, jotta joukkue menestyy kotimaassa ja samalla mahdollistetaan pelaajien kehittyminen kohti kansainvälistä tasoa.

#MeOllaanHonka

Tervetuloa perhefutikseen

FC Hongan Perhefutis aloittaa toimintansa 4.9.2019, keskiviikkoisin klo 18-19 Tuulimäen liikuntahallin Judosalissa. Perhefutis on suunnattu 2-4-vuotiaille tytöille ja pojille.
Toiminta on tauolla syyslomalla 16.10.2019 ja hiihtolomalla 19.2.2019. Yhteensä Perhefutiksessa on 30 tapahtumaa.

Hinta:
120€, joka sisältää toiminnan lisäksi vakuutuksen sekä t-paidan ja juomapullon.
Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen henkilötunnus, joka tarvitaan vakuutusta varten. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin mennessä.
Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta.

Varusteet:
Harrastajalla tulee olla Perhefutikseen osallistuessa sisäliikuntavarusteet.

Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua, arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Eri ikäiset tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä. Eri ikäiset lapset saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Perhefutis ilmoittautuminen tästä!
 

Tervetuloa mukaan toimintaan!