Arvot ja vastuu

FC Honka on kansallisesti merkittävä, metropolialueen jalkapallotoimija, joka kantaa kasvatus- ja nuorisotyöhön liittyvää vastuutaan mahdollistamalla lähes 2000 lapsen ja nuoren jalkapalloharrastuksen. Pelaajia kehitetään aina ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä, olipa tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai jalkapalloilijan ammatti.

Seuran arvot

Laji-iloa oppimisesta

Uuden oppiminen tuottaa suurimmat elämykset. Meillä jokainen joukkuetapahtuma vie kannustavasti, päämäärätietoisesti ja iänmukaisesti kohti uutta osaamista. Toimintamme on systemaattista, pitkäjänteistä ja luovuuteen kannustavaa.

Meillä on sinulle joukkue

Meillä kilpaurheilua ja harrastustoimintaa yhdistää pelaajien jatkuvaan kehittämiseen liittyvä tavoitteellisuus. Voit kilpailla tai kilvoitella. Olet tervetullut myös toimitsijaksi tai kannattajaksi. Onnistumisen kokemukset varmistamme ohjaamalla pelaajan hänelle kulloinkin parhaiten sopivaan joukkueeseen. Kilpajoukkueidemme toimintaympäristö on korkein mahdollinen sarjataso.

Kansainvälinen espoolainen

Meillä on paljon annettavaa ja paljon opittavaa. Vuorovaikutuksessa muiden kanssa syvennämme omaa lajiymmärrystämme. Kansainväliset pelit ovat osa joukkueidemme arkea ja pelaajapolun yksi päätepiste on ammattilaisuus maailmalla. Kansainvälisyys on vahvasti läsnä myös seuran järjestämässä Helsinki Cupissa.

Honkalainen perhe

Honkalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Olemme yhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin ammattilaisiin. Honkalaisuus on tukemista, jakamista ja arvostamista. Maailman hienoin urheilulaji pitää kokea yhdessä.