Varustehankinnat

FC Hongan varustehankinnnat suoritetaan 1.7.2018 alkaen Stadium Team Salesista. Seuran varustekumppanina toimii Puma ja virallinen seuramallisto löytyy täältä.
Ohjeet joukkueenjohtajille & varustevastaaville

Tilaukset tulee ensisijaisesti tehdä sähköisesti Stadiumin Teamsales verkkokaupassa. Ennen ensimmäistä tilausta, tulee sinun rekisteröityä seuratoimijaksi verkkokauppaan. Rekisteröityminen tapahtuu täällä».

Valitse rekisteröityessäsi myymäläksi Stadium Iso Omena ja seuraksi FC Honka ry. Rekisteröidyttyäsi voit luoda oman joukkueesi ja pelaajalistan, jolloin myös joukkuetilaukset hoituu verkkopalvellun kautta. Joukkueen ja pelaajalistan luominen tapahtuu sivun oikeassa yläkulmassa olevan valikon kautta. Samasta valikosta voit tarkastella myös tilauksiasi sekä muuttaa/täydentää omia tietojasi.

Stadium toivoo, että tilaukset tehdään ensisijaisesti joukkueittain. Ryhmätilaus tehdään ostoskorinäkymässä sen jälkeen, kun kaikki tuotteet on valittu tilaukseen. Lisää tilaukseen joukkue ja ne pelaajat joita ryhmätilaus koskee. Tilaukset toimitetaan painettuina neljän viikon sisällä, edellyttäen että tuotetta on tilaushetkellä saatavilla.

Sovittaminen

Jos haluatte kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voitte joko lainata sovitusmallit haluamistanne tuotteista Stadiumin Ison omenan Team Sales myymälästä tai käydä edelleen sovittamassa tuotteita Esport Arenan sovituspisteessä.

Painatus ja sponsorilogot

Seuramalliston tuotteet toimitetaan aina seuran logolla painatettuna. Huomioittehan, että seuralogon tai pelaajakohtaisten painatusten hintaa ei ole laskettu seuramallistossa olevien tuotteiden hintaan.

Team Sales tietää, miten seuravaatteet painatetaan ja seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Seuran linjauksen mukaan pelipaitoihin painatetaan lapsiurheiluvaiheessa AINA etunimi ja nuorisourheiluvaiheessa, U12-ikäluokasta alkaen, sukunimi. Mikäli teillä on syy poiketa käytännöstä, pyydättehän siitä luvan seuralta.

Seuramallistoon painettavat sponsorilogot painatetaan voimassa olevien sopimusten mukaisesti ilman lisäveloitusta. Stadium painattaa tuotteisiin oman logonsa. Lisäksi kotipelipaitoihin painatetaan Pohjola Sairaalan logo.

Tilauksen nouto

Stadiumin Team Sales ilmoittaa ensisijaisesti tekstiviestitse, kun tilaus on valmis noudettavaksi. Tilaukset noudetaan Stadiumin Iso Omenan myymälästä,  Team Salesin puolelta.

Stadium Team Sales Iso Omena yhteystiedot

Team Sales Myyjät: Hans Moberg, Nevzat Haskuka, Jens Lindelöf
P. 020 7900 235
teamsales.isoomena@stadium.fi