FC Honka B Reservi

B Reservi toimii alkavalla kaudella 2019 B-junioreiden SM-kultaa viime kesänä voittaneen Honka B kakkosjoukkueena. Talvikaudella B Reservi harjoittelee neljästi viikossa sekä pelaa harjoituspelejä. Harjoitukset ovat maanantaisin (myös fysiikka), tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin, sekä sisällä että ulkona. Kesällä 2019 joukkue pelaa Palloliiton valtakunnallista B Ykköstä. Joukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa Hongalle paikka B Ykkösessä, valtakunnan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Joukkueella on erittäin ansioitunut ja asiantunteva valmennus, niin teknisellä, taktisella kuin fyysisellä puolella. Joukkue on tärkeä osa Hongan kilpailullista pelaajapolkua, joka yhteistyössä B SM-joukkueen kanssa takaa pelaajille mahdollisuuden edelleen kehittyä ja edetä halutessaan vaikka kuinka pitkälle.

Joukkueen vahvuus on vahva yhteishenki ja seura-identitetti. Kaikilla pelaajilla on erittäin pitkä Honka-tausta, suurin osa on pelannut Hongassa jopa jo 10 vuoden ajan.

Joukkue hakee riveihinsä kilpatason maalivahtia.

Joukkueesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko vastuuvalmentajaan (bujarbogujevci@hotmail.fi) tai joukkueenjohtajaan (marco.granskog@gmail.com).

Harjoitusvuorot
(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));
Joukkue
Toimihenkilöt ja yhteystiedot
  • Vastuuvalmentaja Bujar Bogujevci
  • Fysiikkavalmentaja, fysioterapeutti, urheiluhieroja Niko Iivonen
  • Rahastonhoitaja Juha-Pekka Rainio
Lähetä postia joukkueelle B Reservi
  • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: