FC Honka B Reservi

B Reservi toimii alkavalla kaudella 2019 B-junioreiden SM-kultaa viime kesänä voittaneen Honka B kakkosjoukkueena. Talvikaudella B Reservi harjoittelee neljästi viikossa sekä pelaa harjoituspelejä. Harjoitukset ovat maanantaisin (myös fysiikka), tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin, sekä sisällä että ulkona. Kesällä 2019 joukkue pelaa Palloliiton valtakunnallista B Ykköstä. Joukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa Hongalle paikka B Ykkösessä, valtakunnan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Joukkueella on erittäin ansioitunut ja asiantunteva valmennus, niin teknisellä, taktisella kuin fyysisellä puolella. Joukkue on tärkeä osa Hongan kilpailullista pelaajapolkua, joka yhteistyössä B SM-joukkueen kanssa takaa pelaajille mahdollisuuden edelleen kehittyä ja edetä halutessaan vaikka kuinka pitkälle.

Joukkueen vahvuus on vahva yhteishenki ja seura-identitetti. Kaikilla pelaajilla on erittäin pitkä Honka-tausta, suurin osa on pelannut Hongassa jopa jo 10 vuoden ajan.

Joukkue hakee riveihinsä kilpatason maalivahtia.

Joukkueesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko vastuuvalmentajaan (bujarbogujevci@hotmail.fi) tai joukkueenjohtajaan (marco.granskog@gmail.com).

Harjoitusvuorot
Joukkue
Toimihenkilöt ja yhteystiedot
  • Vastuuvalmentaja Bujar Bogujevci 0400 257 795
  • Fysiikkavalmentaja, fysioterapeutti, urheiluhieroja Niko Iivonen 050 441 2217
  • Rahastonhoitaja Juha-Pekka Rainio 050 543 0354
Lähetä postia joukkueelle B Reservi
  • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: