FC Honka Akatemia T03

FC Honka T-03 Akatemia kohti kesää ja kovia pelejä!

Tämä innokkaista ja taitavista tytöistä koostuva menestynyt joukkue on saanut riveihinsä talven aikana mainioita lisävahvistuksia! Nyt ringissä on vajaa parikymmentä iloista neitiä, joilla on kova jalkapallointo.

Vuosi on alkanyt vauhdilla. Turnauksissa on käyty Oulussa OGCn Girls Cupissa, Pajulahti Cupissa ja Rajamäellä Kevät cupissa, joista kahdesta jälkimmäisestä tuliaisina hienosti hopeaa. Sami Hyypiä Akatemian leirit ovat kuuluneet ohjelmaan jo useamman vuoden ajan ja Helmäripäivät täydentävät keväällä myös pelikalenteria. Kevät jatkuu ELL-karsinta pelien merkeissä.

Perinteinen Stadi Cup on vuorossa heti koulujen loputtua kesäkuun alussa. Juhannuksesta huilaamme kolme viikkoa kesäloman merkeissä kuitenkin siten, että jokaisella tytöllä on oma harjoitusohjelma, jolla ylläpidetään niin pelikuntoa kuin pallotaitoja. Lomilta tullaan takaisin 2-3 päiväiselle joukkueleirille. Ennen koulujen alkua elokuussa on vuorossa epävirallinen TC14 ikäluokan SM-turnaus Kuopiossa. Kausi huipentuu syyskuun puolivälissä joukkueen suunnatessa Tsekkeihin Chebissä pelattavaan tyttöjen kilpatason turnaukseen, jossa vastaa tulee niin Tsekkien kuin Saksan ikäluokkien parhaimmistoa.

Valmentajina toimivat Emma Tillander ja Jari Lamminkangas.

Emma on jalkapallovalmennuksen ammattilainen. Aiempina vuosina Emma on valmentanut niin B SM kuin T-99 joukkuetta. Hän toimii myös Uudenmaanpiirin valmentajana UEFA A-valmentajatutkinto, Valmentajan Ammattitutkinto, NUVK ja liikuntatieteen maisteri koulutusten siivittämänä.

Jari puolestaan on C-tutkinnon omaava valmentaja, joka viime kaudella oli auttamassa FC Honka T-01 joukkueen tyttöjä Itävallassa turnausvoittoon ja kotimaan sarjassa Etelä-Länsi Liigan (ELL) voittoon.

Valmentajien mottona on yksilön kehittäminen joukkueen pelatessa pallonhallinnan kautta tuloksellista jalkapalloa. Kaikki toiminta ja pelaajien kehittäminen lähtee aina positiivisuuden kautta!

Taustajokkoina tukemassa neitejä on harvinaisen hyvä vuosikerta vanhempia.

Joukkueessa on aina avoimet ovet uusille pelaajille, joten jos tuloksellinen treenaaminen kiinnostaa niin tule mukaan kokeilemaan!

Tule ihmeessä mukaan kokeilemaan treeneihin!

Harjoitusvuorot

kesä 2017
Lisäksi seura tarjoaa innokkaimmille mahdollisuuden vapaaehtoisiin aamuharjoituksiin sekä monipuolisiin taito- ja fysiikkaklinikoihin

 • ma 17:00-19:00 Tapiolan Urheilupuisto (TUP1)
 • ma 17:00-19:00 Tapiolan Urheilupuisto (TUP3)
 • ma 17:00-19:00 Tapiolan Urheilupuisto (TUP3)
 • ma 12:30-14:30 Tapiolan urheilupuisto (TUP1)
Toimihenkilöt ja yhteystiedot
 • Joukkueenjohtaja Janne Suotula 050 4872045
 • Vastuuvalmentaja Kimmo Ketonen 040 516 1632
 • Talenttivalmentaja Emma Tillander 050 3740835
 • Valmentaja Jari Lamminkangas 040 7314417
 • Rahastonhoitaja Kirsi Pajula 050 394 9643
 • Pankkiyhteys Nordea 121530-113194 (FC HONKA / TYTÖT 03)
Lähetä postia joukkueelle Akatemia T03
 • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: