FC Honka Pojat 2008 Uudet pelaajat

FC Hongan 2008 ikäluokassa on pelipaikka kaikentasoisille ja erilaista harjoitusmäärää haluaville pelaajille. Joukkueita on kolme: kaksi kilpajoukkuetta Pre-Akatemia08 ja Musta08 sekä harrastejoukkue Keltainen08.

Aloittelevat pelaajat

Meille on tervetullut jokainen jalkapallosta kiinnostunut 2008 syntynyt poika. Aiempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita. Toimintaa voi kokeilla kaksi viikkoa maksutta ja sen jälkeen ikäluokan vastuuvalmentaja Dieu Mavunda ohjaa sopivaan joukkueeseen.

Pelaajalla on mahdollista harrastaa jalkapalloa tasosta riippumatta 1-4 kertaa viikossa. Joukkueet sekä harjoittelevat että pelaavat sarjoja, turnauksia ja harjoitusotteluja ympäri vuoden. Jokaiselle löytyy sopiva joukkue.

Harjoituksiin mukaan: pallo kokoa 4, nappulakengät, säärisuojat ja juomapullo sekä säähän ja liikuntaan sopiva vaatetus.

Kilpajoukkueet

Otamme uusia pelaajia ympäri vuoden. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan kilpajoukkueessa, olet tervetullut kokeilemaan toimintaamme kahden viikon ajan normaalien harjoitusten yhteydessä. Ikäluokkavastaavamme seuraa pojan taitotasoa, intoa ja motivaatiota ja tekee tämän perusteella ehdotuksen joukkueesta. Jokaiselle pojalle löytyy meiltä joukkue.

Uusien pelaajien yhteydenotot: ikäluokkavastaava Dieu Mavunda