FC Honka Pojat 2008

FC Hongan 2008 syntyneet toimivat ikäluokkana. Tällä hetkellä meitä on yli sata vuonna 2008 syntynyttä harrastajaa, jotka pelaavat neljässä joukkueessa. Osallistuimme Hesa Cup turnaukseen viime kesänä 7 peliryhmän vahvuudella. Meillä on mahdollista harrastaa tai kilpailla kunkin pelaajan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Uskomme reiluun peliin: kaikki pelaavat, ja ryhmien välillä on mahdollista liikkua myös kauden aikana. Näin varmistamme, että kukin pelaaja saa tarpeisiinsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa valmennusta. Sinun on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Tämän lisäksi pelaamme harjoitusotteluita ja osallistumme turnauksiin.

Ikäluokan toimintaperiaatteet

Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan! Koejakson aikana seuraamme valmentajien kanssa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle.

Ikäluokan koejaksot ovat:
15.-28.4.2019 sekä 30.9.-13.10.2019.

Hongan 08-ikäluokka on avoin kaikenlaisille pelaajille. Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Peliryhmä on tarjolla kilpa-, haaste- ja harrastetasoisille pelaajille. Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Joukkueet pelaavat ympäri vuoden. Talvisin osallistumme lähinnä pääkaupunkiseudun talvisarjoihin ja pelaamme harjoituspelejä. Keväästä syksyyn joukkueet pelaavat turnauksia ja harjoituspelejä.

Toimihenkilöt ja yhteystiedot
  • Pre-Akatemia08 Joukkueenjohtaja Petra Tukia 040 535 8918
  • Musta08 Joukkueenjohtaja Anu Kinnunen 050 3987 986
  • Keltainen08 Joukkueenjohtaja Tarja Miettinen 044 766 4141
Lähetä postia joukkueelle Pojat 2008
  • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: