FC Honka Pojat 2008

FC Hongan 2008 syntyneet toimivat ikäluokkana. Tällä hetkellä meitä on yli sata vuonna 2008 syntynyttä harrastajaa, jotka pelaavat neljässä joukkueessa. Meillä on mahdollista harrastaa tai kilpailla kunkin pelaajan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Uskomme reiluun peliin: kaikki pelaavat, ja ryhmien välillä on mahdollista liikkua myös kauden aikana. Näin varmistamme, että kukin pelaaja saa tarpeisiinsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa valmennusta. Sinun on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Tämän lisäksi pelaamme harjoitusotteluita ja osallistumme turnauksiin. Eri urheilulajien kokeileminen ja harrastaminen on suotavaa ja useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma on mahdollista sopia yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ikäluokan toimintaperiaatteet

Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan!

Koejakson aikana seuraamme valmentajien kanssa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle.

Ikäluokan koejaksot kaudelle 2018-2019 ovat:
15.-28.4.2019 sekä 14.-27.10.2019

Hongan 08-ikäluokka on avoin kaikenlaisille pelaajille. Meillä on mahdollista harrastaa tai kilpailla kunkin pelaajan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Peliryhmä on tarjolla kilpa-, haaste- ja harrastetasoisille pelaajille. Tilanteen muuttuessa myös harrastuksen intensiivisyyttä on mahdollista muuttaa. Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ikäluokkaan voi liittyä vain koejaksojen ajankohtina, mutta pelaajan siirtyminen tasolta toiselle voi tapahtua missä kauden vaiheessa vain. Ikäluokassa on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa, mutta kunkin pelaajan harjoitusaktiivisuus on itse valittavissa. Haluamme tarjota laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaikille, joten harjoitukset suunnittelee aina ikäluokan vastuuvalmentaja Dieudonne Mavunda.

Joukkueet pelaavat ympäri vuoden. Talvisin osallistumme lähinnä pääkaupunkiseudun talvisarjoihin ja pelaamme harjoituspelejä. Keväästä syksyyn joukkueet pelaavat turnauksia ja harjoituspelejä.

Toimihenkilöt ja yhteystiedot
  • Pre-Akatemia08 Joukkueenjohtaja Petra Tukia 040 535 8918
  • Musta08 Joukkueenjohtaja Anu Kinnunen 050 3987 986
  • Keltainen08 Joukkueenjohtaja Tarja Miettinen 044 766 4141
Lähetä postia joukkueelle Pojat 2008
  • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: