FC Honka Pojat 07

FC Hongan 2007 syntyneet toimivat ikäluokkana. Tällä hetkellä meitä on noin 100 vuonna 2007 syntynyttä poikaa, jotka pelaavat neljässä kilpa- ja harrastetason joukkueessa.

Uskomme reiluun peliin: kaikki pelaavat ja joukkueiden välillä on mahdollista liikkua myös kauden aikana. Näin varmistamme, että kukin pelaaja saa kehitysvaiheeseensa sopivaa valmennusta.

Sinun on mahdollista harjoitella neljä kertaa viikossa. Tämän lisäksi pelaamme harjoitusotteluita ja osallistumme turnauksiin. Eri urheilulajien kokeileminen ja harrastaminen on suotavaa ja useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma on mahdollista sopia yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ikäluokan toimintaperiaatteet

Hongan 07-ikäluokka on avoin kaikenlaisille pelaajille ja mukaan pääsee milloin vain. Meillä on mahdollista harrastaa tai kilpailla kunkin pelaajan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Peliryhmä on tarjolla kaiken tasoisille pelaajille. Tilanteen muuttuessa myös harrastuksen intensiivisyyttä on mahdollista muuttaa. Useimmat kilpa- ja haastejoukkueet järjestävät avoimet harjoitukset uusille pelaajille kauden vaihtuessa syksyllä. Hongan 07-ikäluokassa liittyä voi koko kauden ajan ja myös pelaajan siirtyminen tasolta toiselle voi tapahtua missä kauden vaiheessa vain.

Ikäluokassa on mahdollista harrastaa neljä kertaa viikossa, mutta kunkin pelaajan harjoitusaktiivisuus on itse valittavissa. Haluamme tarjota laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaikille, joten harjoitukset suunnittelee ja useimmiten vetää ikäluokan vastuuvalmentaja Jani Lähde.

Joukkueet pelaavat ympäri vuoden. Talvisin osallistumme lähinnä pääkaupunkiseudun talvisarjoihin ja pelaamme harjoituspelejä. Keväästä syksyyn joukkueet pelaavat turnauksia ja harjoituspelejä.

Toimihenkilöt ja yhteystiedot
  • Akatemia Joukkueenjohtaja Anu Karjalainen 0400 939 018
  • Akatemia Pelijojo (turnaukset ja harjoituspelit) Jani Koivulainen 040 865 4351
  • Musta Joukkueenjohtaja Satu Maaranen 040 592 0929
  • Musta Pelijojo (turnaukset ja harjoituspelit) Jaakko Wallenius 0400 591 410
  • Keltainen Joukkueenjohtaja Tiia Vuolle 040 519 8231
  • Keltainen Pelijojo (turnaukset ja harjoituspelit) Sami Svärd 040 509 8147
  • Vihreä Joukkueenjohtaja Heidi Svartsjö 0400 975 693
  • Vihreä Pelijojo (turnaukset ja harjoituspelit) Tapio Uusikartano 050 486 9087
Lähetä postia joukkueelle Pojat 07
  • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: