Joukkueissa tapahtuu

Joukkueemme hakee uusia pelaajia

FC Hongan vuonna 2005 syntyneiden tyttöjen keltainen joukkue toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi.

Tule Tapiolan urheilupuistoon kokeilemaan jalkapalloharrastusta syyskuun alussa:

SU 2.9. klo 14.45 – 16.15 TUP1-kenttä
KE 5.9. klo 18.45 – 20.15 TUP1-kenttä
TO 6.9. klo 15.45-17.15 TUP3-kenttä.

Jos nämä ajat eivät sovi, niin muulloinkin saa tulla tutustumaan harjoituksiin, mutta sitä ennen kannattaa varmistaa valmentajilta tai joukkueenjohtajalta, että harjoituksia ei ole peruttu pelin tai muun syyn takia. Yhteyden saat sähköpostitse tai joukkuesivumme kautta, josta myös yhteystiedot löytyvät.

FC Honka T04 Akatemia hakee maalivahtia

FC Hongan 2004 syntyneiden tyttöjen Akatemiajoukkueemme hakee maalivahtia.

Tarjoamme sinulle huippuluokan harjoitteluolosuhteet, ammattimaisen valmennuksen, mukavat joukkuekaverit ja paljon tiukkoja pelejä.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä T04 Akatemian vastuuvalmentajaan, valmennuspäällikkö Kimmo Ketoseen, puh. 040 516 1632.

FC Honka Keltainen P05 hakee maalivahtia

FC Hongan Keltainen P05 joukkue on ikäluokan haastetason joukkue, joka harjoittelee vähintään kolme kertaa viikossa. Pelaamme piirisarjaa P13 Kakkosessa sekä P14 Kolmosessa (11v11). Talvikaudella tulemme pelaamaan kahdessa talvisarjassa; Talviliiga ja EA-talvisarja. Tämän lisäksi osallistumme sopiviin turnauksiin Suomessa ja ulkomailla.

Joukkue tarvitsee maalivahdin nykyisen kahta lajia pelaavan maalivahdin rinnalle. Tarjolla on peliaikaa kehittymis- ja menestymishaluisessa joukkueessa.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä:

Päävalmentaja Jens Dideriksen; p. 045 7872 0890, fchonkakeltainen05@gmail.com

Joukkueenjohtaja Marko Kelkka; p. 040 180 1668, marko.t.kelkka@gmail.com

Stadi Cup takana, Helsinki Cupiin innolla ensi viikolla

Honka Keltainen T05 pystyi osallistumaan Stadi Cupiin kahdella joukkueella, kun saimme muutaman pelaajan täydennyksen Akatemiasta. Pelejä riitti näin kaikille hyvin ja menestystäkin tuli, sillä yhteisjoukkue sijoittui ikäluokassaan korkeimmalle Hongan joukkueista. 🙂

Hesa Cupiin osallistumme sitten yhdellä hieman isommalla joukkueella. Pelit ovat onneksi vähän pidempiä, joten toivottavasti nytkin tytöt pääsevät pelaamaan riittävästi. Toivotamme iloisia ja aurinkoisia pelejä kaikille Hesa Cupilaisille!

Musta 05:n kevään sarjapelit päätökseen

Musta pelasi kevätkauden oman ikäluokan Ykköstä, jossa pelimuotona oli 8 v 8. Sarja oli erittäin tasainen. Mustan saldoksi tuli 5 voittoa, 1 tasuri ja 3 tappiota, jolla loppusijoitus sarjassa oli neljäs. Eroa sarjanvoittajaan jäi kolme pistettä. Syksyllä Musta jatkaa Ykkösessä.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p13-ykkonen-8v8/tilastot

Lisäksi Musta pelasi 04-ikäluokan Kakkosta, jossa pelimiuotona oli 11 v 11. Tässä sarjassa joukkue saavutti 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota. Sarjasijoitus oli seitsemäs.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p14-kakkonen/tilastot

Internationales Mädchenturnier um den Sparkassen-Cup 2018 (Saksa)

Joukkueemme osallistui 15.-16.6.2018  kansainväliseen IMT U13  um den Sparkassencup -turnaukseen Steinhagen/Saksassa.

Turnauksen voitti Bayer Leverkusen, jonka FC Honka T05 Akatemia voitti avausottelussa.
Joukkue voitti hienosti alkusarjan (3 voittoa, 1 tasapeli) maalierolla 8-0  edeten lohkovoittajana jatko-otteluihin. Kaikkien jatko-otteluiden jälkeen joukkue loppujen lopuksi sijoittui sijalle 10.
Finaalissa pelasivat Bayer Leverkusen ja ADO Den Haag (NL), jotka ratkaisivat mestaruuden tasaisessa rangaistuslaukauskisassa, jonka Bayer Leverkusen voitti maaleilla 7-6.

Mukana olleet joukkueet:

Lohko A:
Bayer Leverkusen (voitto 1-0)
FC Honka (FIN)
VfL Wolfsburg  (tasapeli 0-0)
Herforder SV (voitto 2-0)
JSG Steinhagen/Amshausen (voitto 5-0)

Lohko B:
FC Köln
AIK Solna (SWE)
SGS Essen (tappio 0-1)
Kreisauswahl Gütersloh
SC Halle

Lohko C:
SC Bad Neuenahr (tasapeli 1-1, rl 0-2 tappio)
ADO Den Haag (NL)
1.FC Mönchengladbach (voitto 3-0)
Arminia Ibbenbüren
Bramfelder SV

Lohko D:
Borussia Mönchengladbach
HJK Helsinki (FIN)
VfL Bochum
BV Werther
TuSa Düsseldorf (voitto 2-0)

FC Honka T05 Akatemia varmisti ELL-paikan

Kevätkierroksella Uudenmaan, Kaakon ja Helsingin piirien joukkueet ovat pelanneet karsintasarjaa, jonka kuusi parasta joukkuetta pääsevät syksyllä alkavaan T05 ikäluokan Etelä-Länsi -liigaan sekä elokuussa pelattavaan T13 SPL-lopputurnaukseen, joka pelataan tänä vuonna Vaasassa 10.-12.8.

Joukkueen kevätkauden saldo oli 6 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota maalierolla 30-20. Sarjataulukko ja tulokset tulospalvelussa.

FC Honka T05 Akatemian lisäksi suorat jatkopaikat ELL:aan varmistivat PKKU, Valtti/IHU, HJK, Sudet ja EPS/Akatemia.

Syksyllä starttaavassa ELL:ssä pelataan 10 joukkueen yksinkertainen sarja.

Dutch Soccer Youth Cup 2018

Musta 05 osallistui Rotterdamissa 25.-27.5. pelattuun kansainväliseen futisturnaukseen. Joukkue matkusti Hollantiin torstaina. Perjantaina turnauksen järjestäjillä oli mieluinen yllätys, treenit hollantilaisvalmentajan alaisuudessa. Pojat saivat turnauksen alle tehokkaan treenin ja valmennustiimi hyvää informaatiota hollantilaisista treenikuvioista. Perjantai-iltana turnauksen avajaisten jälkeen Musta pelasi koko turnauksen avausottelun järjestävää rotterdamilaisseuraa SVS:ää vastaan. U13:n kaikki turnauspelit pelattiin heidän harjoituskeskuksessaan. Ehkä avajaisseremoniat ja eka peli aiheuttivat lievää kisajännitystä ja avausottelun voitto meni isännille. Lauantaina alkusarja jatkui kahdella ottelulla, joista molemmista Musta haki ansaitut voitot englantilaisesta ja hollantilaisesta vastustajista. Tuloksena oli lohkovoitto maalierolla, mikä tarkoitti sunnuntain jatkosarjassa pelaamista sijoista 1-8. Sunnuntain ensimmäisestä englantilaisesta vastustajasta Musta taisteli voiton pelitapahtumia halliten. Seuraava vastustaja Hammarby osoittautui liian kovaksi vastustajaksi. Hammarby oli liikkeellä akatemiajoukkueella ja voitti lopulta turnauksen vakuuttavasti. Jatkosarjan viimeisen ottelun voitti hollantilaiset vastustajat myös ansaitusti. Nämä tulokset tarkoittivat jatkolohkon 3. sijaa ja sijoitusottelua turnauksen sijoista 5-6. Siinä vastaan asettui saksalaisjoukkue, joka voitti tasaisen ja tiukan väännön jälkeen maalilla. Hongan loppusijoitus 32-joukkueen joukossa oli hienosti 6.

Turnausjärjestelyt toimivat hyvin ja olosuhteet olivat erinomaiset. Hotellin uima-allas oli helteisen viikonlopun aikana kovassa käytössä. Tästä Mustan on hyvä jatkaa kesän viimeisiin sarjapeleihin ja lyhyen kesätauon jãlkeen kohti Hesa Cuppia.

FC Honka T05 Akatemia keltainen 21. Kaarina-turnauksen voittoon

26.-27.5.2018 pelattu 21. Kaarina-turnaus päättyi joukkueemme hienoon turnausvoittoon T13 -sarjassa. Joukkue voitti puhtaalla pelillä oman lohkonsa ja eteni siitä suoraan finaaliotteluun FC Nokia 05 joukkuetta vastaan. Finaali päättyi varsinaisella peliajalla 0-0 ja rangaistuslaukauskisan joukkueemme voitti 2-1.

21. Kaarina-turnauksen T13 sarjan Otteluohjelma ja tulokset.

Kiitos turnausjärjestäjälle ja kaikille vastustajille, valmentajille, huoltajille, vanhemmille ja tietenkin pelaajille !!!