Joukkueissa tapahtuu

SPL P14 lopputurnaus 9-11.8.2019

P14 I tason SPL-lopputurnaus pelataan elokuussa 9.-11.8.2019. Järjestävänä joukkueena toimii FC Honka Akatemia 05 yhteistyössä Eerikkilän Urheiluopisto.

Turnaukseen osallistuvat ELL:stä  FC Hongan lisäksi 10 parasta joukkuetta: HJK, TPS, KäPa, FC Inter, FC ESpoo, Ilves, VJS, FC Kuusysi, FC Haka-j, PPJ sekä PSL:sta viisi parasta joukkuetta: OLS, KuPS, VPS, SJK ja JJK.

Turnaukset pelataan Eerikkilän Urheiluopiston loistavissa puitteissa, jotka mahdollistavat neljä peliä pelattavaksi samanaikaisesti. Turnauksissa hyödynnetään STATS-pelianalyysipalvelua, ja Eerikkilä Areenalla pelattavat pelit lähetetään suorana lähetyksenä Internetin välityksellä. Myös kaikki muut ottelut kuvataan, ja otteluiden videotallenteet ovat joukkueiden saatavana pian otteluiden päättymisen jälkeen. Kaikki joukkueet majoittuvat opistolla ja saavat nauttia vuosi sitten valmistuneen hienon ravintolan palveluista. Joukkueilla on myös esimerkiksi mahdollisuus käydä saunomassa Eerikkilän rantasaunassa ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä. Lisäksi valmentajille järjestetään laadukas valmentajakoulutustilaisuus.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset tehdään turnausvastaava Saku Koskiselle joko sähköpostitse osoitteeseen saku.koskinen@eerikkila.fi tai puhelimitse numeroon +358 50 5110924. Ilmoittautuminen täytyy tehdä 19.6. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ei aluksi tarvita muuta kuin joukkueen ja yhteyshenkilön tiedot. Pelaajalista syntymäaikoineen ja pelinumeroineen täytyy toimittaa 19.7. mennessä.

HINTA
Joukkueen osallistumismaksu on 300 euroa.

Jokaisen pelaajan ja joukkueen taustahenkilön osallistumismaksu on 165 euroa. Hinta sisältää majoituksen (pe-su) ja ruokailut (aamupala la-su, lounas pe-su, päivällinen pe-la, iltapala pe-la). Lisäruokailuja saa lisämaksusta.

MAJOITUS
Majoitusasioista yhteydenotot Kirsi Järviseen puhelimitse 020 1108 233 tai sähköpostitse kirsi.jarvinen@eerikkila.fi. Majoitukset on varattava 19.6. mennessä, mutta mitä aikaisemmin Kirsiin on yhteydessä, sitä todennäköisemmin saa joukkueen haluamaansa majoitusvaihtoehtoon. Majoitusvarauksen yhteydessä tarvitaan täydellinen seuran nimi ja laskutusosoite, Y-tunnus sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Ilmoita myös tieto turnaukseen saapuvien pelaajien ja taustahenkilöiden määrästä (miehiä ja/tai naisia). Myöhemmin tarvitaan jokaisen nimi, osoite, syntymäaika ja ruoka-aineallergiat.

Turnaussivut: https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/sha-jalkapallo/events-turnaukset/

VV Alkmaar Academy Cup 8.-9.6.2019 (Hollanti)

Joukkueemme osallistuu kansainväliseen VV Alkmaar Academy Cup:iin 8.-9.6.2018, joka järjestetään Alkmaar/Hollannissa.

Mukana olevia joukkueita mm. VV Alkmaar (Hollanti), FC Honka (Suomi), Feyenoord (Hollanti), SC Excelisior (Hollanti), SC Heerenveen (Hollanti), Ado Den Haag (Hollanti), Twente (Hollanti), Regio (Hollanti).

website: https://www.vvalkmaar.nl/academie/vv-alkmaar-academy-cup/
facebook: https://www.facebook.com/academycup/

Talven sarjat päätökseen

Talviliigan pelit päättyivät mukavasti tasapeliin ja voittoon ja tulokseksi tuli 10. sija. Futsal-sarjassa oli viimeiset voittoisat pelit lauantaina 23.3. ja sijoituksemme oli kolmas lohkossamme. Pelit jatkuvat jo huhtikuussa T14 Nelonen-sarjassa.

FC Honka T05 Akatemia T14 Pajulahti-turnauksen voittoon

8.-10.3.2019 pelattu T14 Pajulahti-turnaus päättyi joukkueemme hienoon voittoon.

Joukkue voitti turnauksen kaksinkertaisen sarjan 4 voitolla, 1 tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Toiseksi turnauksessa tuli NJS ja kolmanneksi FC Kuuysi T04 -joukkue.

T14 Pajulahti-turnauksen Tulokset ja Sarjataulukko.

Kiitos Kuusysille turnauksen järjestämisestä ja hienoista järjestelyistä sekä kiitos kaikille vastustajille hyvistä peleistä.

Lisäksi kiitos valmentajille, huoltajille, kannustusjoukoille ja tietenkin FC Honka T05 Akatemian pelaajille !!!

B Reservi hakee kilpatason maalivahtia 

Päättyneellä kaudella SM-kultaa voittaneen Honka B:n kakkosjoukkueena toimiva B Reservi pelaa kesällä 2019 valtakunnallista B Ykköstä, Suomen toiseksi korkeinta B-junioreiden sarjaa. Joukkue hakee riveihinsä kilpatason maalivahtia. Jos olet kiinnostunut joukkueesta, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan (bujarbogujevci(a)hotmail.fi) tai joukkueenjohtajan (marco.granskog(a)gmail.com).

Halutessaan B Reservin pelaajilla on mahdollisuus edetä Hongan kilpailullisella pelaajapolulla vaikka kuinka korkealle.

Joukkue harjoittelee talvikaudella neljästi viikossa; maanantaisin, tiistaisin, torstaisin sekä lauantaisin, sekä sisällä että ulkona.